NY Rangers – Tampa 3:6 (kon.) | Columbus – Florida 2:1 (kon.) | Colorado – Montreal 3:4 (kon.)
Edmonton – Arizona 2:5 (kon.) | Anaheim – Boston 3:2 (kon.)
konec
Edmonton Oilers
2:5 (1:0, 0:4, 1:1)
Arizona Coyotes
Úterý 02.12.2014, 03:30 • Rexall Place, Edmonton • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Jeff PETRY - 2:5
     
    44:21
    Edmonton právě vstřelil branku!
    A domácí snižují! Střelou od modré čáry se prosazuje JEFF PETRY. Asistence: David Perron, Oscar Klefbom
    Martin ERAT - 1:5
     
    42:02
    Arizona právě vstřelila branku!
    A hosté už vedou o čtyři branky! Stone vystřelil v přesilové hře od modré čáry, ale netrefil branku, ale kotouč se odrazil tak že MARTIN ERAT měl před sebou prázdnou branku a tu trefil. Asistence: Michael Stone, David Schlemko
    Mikkel BOEDKER - 1:4
     
    39:43
    Arizona právě vstřelila branku!
    Tak to je ledová sprcha pro domácí v této třetině, krátce před koncem druhé periody totiž hosté skórují počtvrté! Yandle vypálil zpoza levého kruhu, Fasth vyrazil pouze před sebe do klubka hráčů, od nichž se puk odrazil k MIKKELU BOEDKEROVI, jenž si zpracoval puk bruslí a následně holí doklepl do odkryté domácí svatyně! Asistence: Antoine Vermette, Lauri Korpikoski.
    Oliver EKMAN-LARSSON - 1:3
     
    24:53
    Arizona právě vstřelila branku!
    Kojoti se přede chvíli dvakrát prosadili při hře v oslabení a nyní se jim daří skórovat i v přesilové hře, v prostoru mezi kruhy vystřelil OLIVER EKMAN-LARSSON a trefil přesně k pravé tyči Fasthovy svatyně! Asistence: Keith Yandle a Mikkel Boedker.
    Tobias RIEDER - 1:2
     
    21:34
    Arizona právě vstřelila branku!
    A vzápětí hosté otáčejí skóre ve svůj prospěch a opět je u toho TOBIAS RIEDER! Martin Hanzal dobře zabojoval v obranné třetině, nahrál puk na modrou rozjetému Riederovi, kterému rychlostně nestačil domácí bek Nikitin, a hostující forward překonal Fastha dnes již podruhé! Asistence: Martin Hanzal.
    Tobias RIEDER - 1:1
     
    20:36
    Arizona právě vstřelila branku!
    Povedený start do druhé třetiny pro hostující celek, TOBIAS RIEDER ukradl domácím puk na útočné modré, přehnal se přes celé kluziště a šikovně propasíroval puk mezi Fasthovy betony až do branky! Bez asistence.
    Jordan EBERLE - 1:0
     
    05:37
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Domácí jdou do vedení! Střelu Halla od levého mantinelu, vyrazil brankář jen k volnému JORDANU EBERLEMU, který doklepl kotouč do prázdné branky. Asistence: Taylor Hall, Ryan Nugent-Hopkins

    Lukáš Zayml

    Branky a nahrávky: 6. Eberle (Hall, Hopkins), 45. Petry (Perron, Klefbom) – 21. Rieder, 22. Rieder (Hanzal), 25. Ekman-Larsson (Yandle, Boedker), 40. Boedker (Vermette, Korpikoski), 43. Erat (Stone, Schlemko)


    Edmonton Oilers: Fasth (Scrivens) – Fayne, Ference, Petry, Klefbom, Schultz J., Nikitin – Eberle, Nugent-Hopkins, Hall – Purcell, Arcobello, Jakupov – Pitlick, Draisaitl, Perron – Pinizzotto, Gordon, Gazdic.
    Arizona Coyotes: Smith (Dubnyk) – Michálek, Ekman, Larsson, Stone, Yandle, Murphy, Schlemko – Boedker, Vermette, Korpikoski – Doan, Hanzal, Rieder – Erat, Gagner, Klinkhammer – Crombeen, Vitale, McMillan.

    Rozhodčí: Jackson, St. Pierre – Heyer, Cameron
    bahis siteleri