NY Rangers – Tampa 3:6 (kon.) | Columbus – Florida 2:1 (kon.) | Colorado – Montreal 3:4 (kon.)
Edmonton – Arizona 2:5 (kon.) | Anaheim – Boston 3:2 (kon.)
konec
Anaheim Ducks
3:2 (0:0, 2:1, 1:1)
Boston Bruins
Úterý 02.12.2014, 04:00 • Honda Center, Anaheim • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Simon GAGNE - 3:2
     
    50:20
    Bruins právě vstřelili branku!
    Boston se ještě nevzdává. Paille vvyjel zpoza domácí branky a střílenou přihrávkou našel na brankovišti přijíždějícího SIMONA GAGNEHO, kterému stačilo pouze nastrčit hůl tak, aby poslal puk do branky. Asistence: Daniel Paille, Dougie Hamilton.
    Matt BELESKEY - 3:1
     
    44:43
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Getzlaf vyhrál buly a poslal puk za sebe na MATTA BELESKEYEHO, který na nic nečekal a střelou zápěstím vymetl pavučinku v Raskově svatyni.
    Devante SMITH-PELLY - 2:1
     
    39:38
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Gól do šatny zaznamenávají Kačeři. Nahození Fowlera od modré tečoval na hranici brankoviště DEVANTE SMITH- PELLY do horní poloviny branky mimo dosah Raskova betonu a posílá tak domácí tým do vedení, které si s největší pravděpodobností ponese Anaheim do 3. třetiny. Asistence: Cam Fowler, Jakob Silfvenberg.
    Sami VATANEN - 1:1
     
    31:17
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Netrvalo to dlouho a je vyrovnáno. Vatanen si sebral ve vlastní třetině puk, na útočné modré jej přenechal Maroonovi. Kolega z obrany jej pouze nahodil na Raska, jenž puk neudržel a aktivní SAMI VATANEN poslal puk za jeho záda. Asistence: Patrick Maroon.
    Brad MARCHAND - 0:1
     
    30:20
    Bruins právě vstřelili branku!
    Přes polovinu zápasu jsme museli čekat, než padl první gól zápasu, o který se postaral BRAD MARCHAND, když dorazil za Andersenova záda střelu Pastrňáka. Pro českého mladíčka to je tak vůbec první bod v NHL. Asistence: David Pastrňák, Zach Trotman.

    Ondřej Jícha

    Branky a nahrávky: 32. Vatanen (Maroon), 40. Smith-Pelly (Fowler, Silfvenberg), 45. Beleskey (Getzlaf) – 31. Marchand (Pastrňák, Trotman), 51. Gagne (Paille, Hamilton)


    Anaheim Ducks: Andersen (Labarbera) – Manson, Fowler, Lindholm, Clark, Brewer, Vakanen – Perry, Getzlaf, Beleskey – Palmieri, Kesler, Bourque – Silfvenberg, Smith-Pelly, Cogliano – Jakcman, Thompson, Maroon. Trenér: Bruce Boudreau.
    Boston Bruins: Rask (Svedberg) – Krug, Seidenberg, Hamilton, Morrow, Miller, Bartkowski – Pastrňák, Bergeron, Marchand – Eriksson, Södeberg, Lucic – Smith, Kelly, Griffith – Gagne, Campbell, Paille. Trenér: Claude Julien.

    Rozhodčí: Lee, O'Rourke – Galloway, Gericolo

    Diváci: 16,457
    bahis siteleri