Korea – USA 2:12 (kon.) | Finsko – Lotyšsko 7:1 (kon.) | Dánsko – Rusko 5:1 (kon.)
Německo – Švédsko 3:13 (kon.) | Kanada – Austrálie 7:1 (kon.) | Švýcarsko – Estonsko 7:3 (kon.)
konec
Jižní Korea
2:12 (0:2, 0:8, 2:2)
USA
Neděle 07.12.2014, 10:00 • Scandinavium Arena, Švédsko • Mistrovství světa
    Stefan ZIMMERMANN - 2:12
     
    55:00
    USA právě vstřelilo branku!
    Förare našel přihrávkou z půlící čáry před bránou Koreje zcela osamoceného STEFANA ZIMMERMANNA, který neměl problém dostat míček za záda Leeho. Asistence: Karl Forare.
    Baek Hee LEE - 2:11
     
    54:20
    Korea právě vstřelila branku!
    Korejci dokázali využít ne příliš povedené akce Američanů, kteří ztratili míček na útočné polovině. K vyražené střele Ki-Wung Leeho se dostal BAEK-HEE LEE a ten u levé tyče opuštěné brány věděl, co udělat. Asistence: Ki-Wung Lee.
    Karl FORARE - 1:11
     
    49:01
    USA právě vstřelilo branku!
    KARL FÖRARE po nádherné kombinaci Američanů, kdy vyťukali snad celý reprezentační tým soupeře zvyšuje vedení svého celku znovu na 10 branek. Förare tak kompletuje hattrick střelou do odkryté brány Korejců. Asistence: Stefan Zimmermann.
    Seung KIM - 1:10
     
    40:34
    Korea právě vstřelila branku!
    Už přihrávka od Sea přeletěla všechny hole Američanů a když vystřelil SEUNG-HO KIM, míček se dostal skrze Franka i bránícího hráče do brány Američanů. Asistence: Kyoung-Hoon Seo.
    Ryan WINKLER - 0:10
     
    39:53
    USA právě vstřelilo branku!
    Američané vystřelili na bránu a ačkoli byla střela zblokována, míček se dostal před agilního RYANA WINKLERA, který neměl problém s dorážkou. Bez asistence.
    Robin BROWN - 0:9
     
    39:31
    USA právě vstřelilo branku!
    Na polovině hrací plochy s blížícím se koncem zápasu napřáhl ROBIN BROWN a pro překvapení všech hráčů na hrací ploše se míček dostal až do brány. Asistence: Raphael Möri.
    Maurin RUEGG - 0:8
     
    27:26
    USA právě vstřelilo branku!
    Hansen zaběhl s míčkem až skoro do rohu hrací plochy, odkud poslal skrze brankoviště míček na MAURINA RÜEGGA, kterému stačilo usměrnit míček správným směrem, aby se ocitl v bráně Korejců. Asistence: Mattias Hansen.
    Karl FORARE - 0:7
     
    27:06
    USA právě vstřelilo branku!
    Ve velmi krátké době přidává svojí druhou trefu v dnešním zápase KARL FÖRARE, který si dvakrát vyměnil míček s Anderssonem, aby následně mohl přesně zakončovat mezi obránci Korejců. Asistence: Jesse Andersson.
    Michael BINDER - 0:6
     
    25:36
    USA právě vstřelilo branku!
    MICHAEL BINDER obdržel od Rüegga přihrávku od mantinelu. Binder si sběhl blíže k bráně Younga Leeho a střelou zpoza obránce soupeře dokázal překonat Leeho. Ještě je nutno dodat, že branka padla při signalizovaném vyloučení. Asistence: Maurin Rüegg.
    Karl FORARE - 0:5
     
    24:41
    USA právě vstřelilo branku!
    Využitá přesilová hra! Míček doputoval od jednoho mantinelu k druhému tak rychle, že když vystřelil KARL FÖRARE, Young Lee se nestihl přesunout od levé tyče k pravé a míček se tak třepotá v síti. Asistence: Jesse Andersson.
    Robin BROWN - 0:4
     
    21:19
    USA právě vstřelilo branku!
    Jen tři doteky s míčkem stačili Američanům, aby dostali míček z vlastní poloviny do brány soupeře. Na půlící čáře jako poslední přebral míček ROBIN BROWN, který se po pár krocích nerozmýšlel a poslal míčem na bránu Younga Leeho, ten na něj nedosáhl. Asistence: Mikko Vähä-Vahe.
    Maurin RUEGG - 0:3
     
    21:00
    USA právě vstřelilo branku!
    Američané rozehráli nacvičenou akci při standardní situaci. Míček putoval od mantinelu k půlící čáře na hůl MAURINA RÜEGGA, který prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Mattias Hansen.
    Randall AA - 0:2
     
    13:25
    USA právě vstřelilo branku!
    Míček se postupně dostal od pravého mantinelu k levému, kde stál připraven RANDALL AA, jehož střelu do brány Korejců tečoval jeden z hostů. Asistence: Maurin Rüegg.
    Michael BINDER - 0:1
     
    03:43
    USA právě vstřelilo branku!
    Gól v oslabení! MICHAEL BINDER zachytil na polovině hrací plochy míček odpálený Korejci, udělal pár kroků na útočnou polovinu, napřáhl a míček poslal ze své hole do pravého horního rohu brány. Bez asistence.

    Josef Cestr

    Branky a nahrávky: 41. S. H. Kim (Seo), 55. B. Lee (K. W. Lee) – 4. Binder, 14. Aa (Rüegg), 21. Rüegg (Hansen), 22. Brown (Vähä-Vahe), 25. Förare (Andersson), 26. Binder (Rüegg), 28. Förare (Andersson), 28. Rüegg (Hansen), 40. Brown (Möri), 40. R. Winkler, 50. Förare (Zimmermann), 55. Zimmermann (Forare)


    Jižní Korea: Y. Lee (D. Park, J. M. Lee) – S. K. Kim, Seo, Yeon, Song, Yeo, J. Y. Kim, J. Park – K. Lee, B. Lee, S. H. Kim – J. O. Lee, Shin, Joo H. Kim – Bae – G. Park, H. Lee, Jae H. Kim
    USA: Frank (Glanzmann) – Länzlinger, Andersson, Binder, Rüegg, P. Winkler, Möri, Webb – Förare, Zimmermann, R. Winkler – Aa, McVey, Hansen – Brown, Fischer, Vähä-Vahe – Patel, Torretta

    Rozhodčí: Bartosz Burek, Wojciech Czarnecki (oba POL)

    Diváci: 364