Bonusia Ostrava – Chodov 2:10 (kon.) | Bohemians - NE – Královské Vinohrady 5:1 (kon.) | Tatran – Vítkovice 1:10 (kon.)
Ne – Jičín 13:0 (kon.)
konec
ESA logistika Tatran Střešovice
1:10 (1:2, 0:4, 0:4)
1. SC TEMPISH Vítkovice
Neděle 07.12.2014, 16:00 • SH TJ Taran Střešovice • ČEZ Extraliga žen
     
    57:50
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Duo Ratajová – Sládečková je dnes nezastavitelné a prvně jmenovaná DENISA RATAJOVÁ stejně jako její kolegyně z útoku Sládečková kompletuje hattrick. Asistence: Hana Sládečková.
     
    55:20
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Krásnou přihrávku nyní vykouzlila Ferenčíková, která našla dlouhým křižným pasem DENISU RATAJOVOU a ta z první poslala míček za záda Blahutové. Asistence: Denisa Ferenčíková.
     
    53:22
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Osmý gól hostů nenechal na sebe dlouho čekat. Po přihrávce Pastuškové na velké brankoviště se střelou do horní poloviny prosazuje KAMILA PALONCYOVÁ. Asistence: Andrea Pastušková.
     
    49:47
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Snadný ol nyní vstřelila HANA SLÁDEČKOVÁ. Ta poslal míček do prázdné branky po přihrávce Ratajové, která naoporvé nastřelila Blahutovou, ale poté volila raději přihrávku na volnou spoluhráčku. Asistence: Denisa Ratajová.
     
    37:59
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Máme tady zkompletovaný hattrick. Střelou z úhlu se potřetí dnes prosadila HANA SLÁDEČKOVÁ. Asistence: Katarína Klapitová.
     
    28:17
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Logické vyústění v podobě páté branky muselo přijít. Krásnou křižnou ranou se do šibenice ANDREA KARKOŠKOVÁ. Asistence: Andrea Pastušková.
     
    21:27
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Favorti začíná potvrzovat své kvality a přidává vzápětí další branku. Po pěkné kombinace se mezi střelkyně zapisuje ANDREA PASTUŠKOVÁ. Asistence: Veronika Enenkelová.
     
    20:54
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hosté odskakují svému soupeři na rozdíl dvou branek. Balhutová musí lovit míček hned z první střely Vítkovic ve druhé třetině, o kterou se postarala HANA SLÁDEČKOVÁ. Asistence: Denisa Ratajová.
     
    19:06
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Favorit otáčí skóre ještě do konce úvodního dějství. Po přihrávce Sládečkové se střelou do horní poloviny branky prosadila DENISA RATAJOVÁ. Asistence: Hana Sládečková.
     
    17:50
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Nyní se ale hráčkám hostujícímu týmu podařilo vyrovnat. Střelu Ferenčíkové bleskurychle dorazila na brankovišti za záda Blahutové HANA SLÁDEČKOVÁ. Asistence: Denisa Ferenčíková.
     
    14:32
    Tatran právě vstřelil branku!
    Domácí se dostali do jójedinělé šance a na brankovišti se po oraženém míčku nejlépe zorientovala BARBORA ZABAVSKÁ, která překonala ležící Ranochovou. Bez asistence.


    Hledáme zpravodaje pro tým ESA logistika Tatran Střešovice. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 15. Zabavská – 18. Sládečková (Ferenčíková), 20. Ratajová (Sládečková), 21. Sládečková (Ratajová), 22. Pastušková (Enenkelová), 29. Karkošková (Pastušková), 38. Sládečková (Klapitová), 50. Sládečková (Ratajová), 54. Paloncyová (Pastušková), 56. Ratajová (Ferenčíková), 58. Ratajová (Sládečková)


    ESA logistika Tatran Střešovice: Blahutová (Nováková) – Sequensová, Reindlová, Sedmíková, Jaucová, NemravoTvrzová, Zabavská, Beranová, Matěvosová, Chaloupková, Čepelková, Kramperová. Trenér: Luděk Pasecký.
    1. SC TEMPISH Vítkovice: Ranochová (Kubíčková) – ŠUpáková, Šrotová, Halfarová, Karkošková, Ferenčíková, Klapitová, Pastušková, Sládečková, Enenkelová, Léblová, Kociánová, Ratajová, Vobořilová, Paloncyová. Trenér: Jiří Velecký.

    Rozhodčí: Lucie Hejnová, Jitka Romančáková

    Diváci: 26