Slovensko – Korea 15:2 (kon.) | Norsko – Estonsko 4:2 (kon.) | Japonsko – USA 1:9 (kon.)
Česko – Švýcarsko 2:2 (kon.) | Rusko – Kanada 8:9 (kon.) | Lotyšsko – Německo 5:3 (kon.)
konec
Slovensko
15:2 (5:1, 4:1, 6:0)
Jižní Korea
Pondělí 08.12.2014, 10:00 • Sweden, Gothenburg, Lisebergshallen • Mistrovství světa
Předzápasové kurzy
     
    Zápas medzi Slovenskom a Južnou Kóreou sa práve skončil vysokým víťazstvom našich chlapcov 15:2! V tretej tretine sme pridali až 6 gólov a o víťazovi zápasu tak niet pochýb. Počas celého zápasu sme boli aktívnejší, loptička bola častejšie na našich hokejkách, využívali sme presilovky a zaslúžene sme tak vyhrali. Toto víťazstvo nám už zabezpečilo postup zo skupiny, spravili sme si aj impozantné skóre, čo nás môže skvelo naladiť pred zápasom s USA, ktorý odohráme v stredu o 10:00!

    To je už z tohto on-line prenosu všetko, ďakujem za pozornosť, prajem pekný zvyšok dňa a zrejme aj dobrú chuť pri obede! Dovidenia a dočítania pri ďalších prenosoch na portáli onlajny! Dnes je pre Vás pripravených ešte veľa športových prenosov, ostaňte nám verní! (12:10:34)
     
    60:00
    Konec zápasu.
    KOMÍNEK - 15:2
     
    59:31
    Slovensko právě vstřelilo branku!

    Tak predsa len sa podarilo našim chlapcom streliť ešte jeden gól a zrejme už konečný stav zápasu krásne zaokrúhliť na 15:2!
    Pelegrín spolu s JÁN KOMÍNEK sa dostal do úniku na bránku Južnej Kórei a druhý menovaný po skvelej prihrávke sa nemýlil a loptičku poslal tak kam sa má!
    Asistencia: Patrik Pelegrín.
     
    59:01
    Posledná minúta zápasu, zápas sa už zrejme len dohrá! O Víťazovi zápasu niet pochýb, stane sa ním Slovensko!
    KOŠČO - 14:2
     
    58:15
    Slovensko právě vstřelilo branku!

    O necelú minútku na to pridávame ďalší gól do bránky Južnej Kórei. Odrazená loptička sa dostala pred bránku na hokejku MAREKA KOŠČA a ten sa s presným zakončením nemýlil – 14:2!
    Asistencia: Martin Grlický.
    KONEČNÝ - 13:2
     
    57:25
    Slovensko právě vstřelilo branku!

    Rýchly brejk našej reprezentácie, loptičky za bránkou Južnej Kórei sa zmocnil Petróci, poslal ju pred bránku na úplne voľného JAKUBA KONEČNÉHO a ten sa nemýlil – 13:2!
    Asistencia: Martin Petróci.
     
    57:00
    Naša reprezentácia sa teraz stiahla s loptičkou ku svojej bránke, hráči Južnej Kórei začínajú vysoko napádať. Smerom dopredu to však ešte určite skúsime.
     
    56:00
    Ostávajú 4 minúty do konca zápasu, pri loptičke je naša reprezentácia a snaží sa prebiť cez pozornú defenzívu Južnej Kórei.
     
    55:00
    Južná Kórea sa prebíjala pred našu bránku, v rozhodujúcej chvíli však stratila loptičku a tak idú dopredu opäť naši chlapci.
     
    54:00
    Aj naďalej okupujeme bránku nášho dnešného súpera, ten sa aj so šťastím zatiaľ úspešne bráni. Do konca zápasu ostáva už len pár minút, o víťazovi je však už rozhodnuté dávno.
     
    53:00
    V hre sa už opäť pokračuje, v útoku sú naši reprezentanti. Južná Kórea sa tak musí brániť.
     
    52:53
    Hra sa nám na chvíľku preruší, prebieha úprava palubovky.
    NOVÁK - 12:2
     
    52:50
    Slovensko právě vstřelilo branku!

    Rýchly brejk našej reprezentácie, Komačka poslal loptičku dopredu na Konečného, ten si v krásnej kombinácii vymieňal loptičku s MATEJOM NOVÁKOM a druhý menovaný následne krásne zakončil – 12:2!
    Asistencia: Jakub Konečný.
     
    52:15
    Po dlhšom čase útok Južnej Kórei, opäť sa však skončil len nepresnou prihrávkou. Dopredu to tak teraz skúsia opäť naši chlapci.
     
    51:37
    Řezanina dostal loptičku pred bránkou súpera na ľavú stranu, avšak zakončil len nepresne vedľa bránky.

    Miroslav Revaj

    Branky a nahrávky: 12. Komínek (Bulko), 12. Kubovič (Halás), 12. Komačka (Gál), 18. Komínek (Pelegrín), 20. Řezanina (Hrín), 30. Komačka (Gál), 31. Joščák (Zeliezka), 35. Joščák (Komínek), 38. Kubovič (Grlický), 41. Joščák (Řezanina), 44. Gál (Řezanina), 53. Novák (Konečný), 58. Konečný (Petróci), 59. Koščo (Grlický), 60. Komínek (Pelegrín) – 7. JunOh Lee (KwangHwan Yeon), 39. JongSuk Shin (BaekHee Lee)


    Slovensko: Turek(Kalčok) – Pelegrín, Komínek, Zeliezka, Bulko, Joščák – Kubovič, Halás, Koščo, Grlický, Šefčík – Ujhelyi, Gál, Řezanina, Hrín, Komačka – Konečný, Petróci, Novák.
    Jižní Korea: DooSun Park(YoungJune Lee) – KiWung Lee, JooHyung Kim, JongSuk Shin, KwangHwan Yeon, SungYeon Song – BaekHee Lee, JunOh Lee, JooYeop Kim, SangKi Kim, JongHyun Park – HyunWoo Lee, SeungHo Kim, JaeHee Kim, GiHyun Park, KyoungHoon Seo – HanSol Bae, Jun Yeo.

    Rozhodčí: Dennis Lim, Ismail Sharil