Slovensko – Korea 15:2 (kon.) | Norsko – Estonsko 4:2 (kon.) | Japonsko – USA 1:9 (kon.)
Česko – Švýcarsko 2:2 (kon.) | Rusko – Kanada 8:9 (kon.) | Lotyšsko – Německo 5:3 (kon.)
konec
Slovensko
15:2 (5:1, 4:1, 6:0)
Jižní Korea
Pondělí 08.12.2014, 10:00 • Sweden, Gothenburg, Lisebergshallen • Mistrovství světa
Předzápasové kurzy
     
    Zápas medzi Slovenskom a Južnou Kóreou sa práve skončil vysokým víťazstvom našich chlapcov 15:2! V tretej tretine sme pridali až 6 gólov a o víťazovi zápasu tak niet pochýb. Počas celého zápasu sme boli aktívnejší, loptička bola častejšie na našich hokejkách, využívali sme presilovky a zaslúžene sme tak vyhrali. Toto víťazstvo nám už zabezpečilo postup zo skupiny, spravili sme si aj impozantné skóre, čo nás môže skvelo naladiť pred zápasom s USA, ktorý odohráme v stredu o 10:00!

    To je už z tohto on-line prenosu všetko, ďakujem za pozornosť, prajem pekný zvyšok dňa a zrejme aj dobrú chuť pri obede! Dovidenia a dočítania pri ďalších prenosoch na portáli onlajny! Dnes je pre Vás pripravených ešte veľa športových prenosov, ostaňte nám verní! (12:10:34)
     
    60:00
    Konec zápasu.
    KOMÍNEK - 15:2
     
    59:31
    Slovensko právě vstřelilo branku!

    Tak predsa len sa podarilo našim chlapcom streliť ešte jeden gól a zrejme už konečný stav zápasu krásne zaokrúhliť na 15:2!
    Pelegrín spolu s JÁN KOMÍNEK sa dostal do úniku na bránku Južnej Kórei a druhý menovaný po skvelej prihrávke sa nemýlil a loptičku poslal tak kam sa má!
    Asistencia: Patrik Pelegrín.
     
    59:01
    Posledná minúta zápasu, zápas sa už zrejme len dohrá! O Víťazovi zápasu niet pochýb, stane sa ním Slovensko!
    KOŠČO - 14:2
     
    58:15
    Slovensko právě vstřelilo branku!

    O necelú minútku na to pridávame ďalší gól do bránky Južnej Kórei. Odrazená loptička sa dostala pred bránku na hokejku MAREKA KOŠČA a ten sa s presným zakončením nemýlil – 14:2!
    Asistencia: Martin Grlický.
    KONEČNÝ - 13:2
     
    57:25
    Slovensko právě vstřelilo branku!

    Rýchly brejk našej reprezentácie, loptičky za bránkou Južnej Kórei sa zmocnil Petróci, poslal ju pred bránku na úplne voľného JAKUBA KONEČNÉHO a ten sa nemýlil – 13:2!
    Asistencia: Martin Petróci.
     
    57:00
    Naša reprezentácia sa teraz stiahla s loptičkou ku svojej bránke, hráči Južnej Kórei začínajú vysoko napádať. Smerom dopredu to však ešte určite skúsime.
     
    56:00
    Ostávajú 4 minúty do konca zápasu, pri loptičke je naša reprezentácia a snaží sa prebiť cez pozornú defenzívu Južnej Kórei.
     
    55:00
    Južná Kórea sa prebíjala pred našu bránku, v rozhodujúcej chvíli však stratila loptičku a tak idú dopredu opäť naši chlapci.
     
    54:00
    Aj naďalej okupujeme bránku nášho dnešného súpera, ten sa aj so šťastím zatiaľ úspešne bráni. Do konca zápasu ostáva už len pár minút, o víťazovi je však už rozhodnuté dávno.
     
    53:00
    V hre sa už opäť pokračuje, v útoku sú naši reprezentanti. Južná Kórea sa tak musí brániť.
     
    52:53
    Hra sa nám na chvíľku preruší, prebieha úprava palubovky.
    NOVÁK - 12:2
     
    52:50
    Slovensko právě vstřelilo branku!

    Rýchly brejk našej reprezentácie, Komačka poslal loptičku dopredu na Konečného, ten si v krásnej kombinácii vymieňal loptičku s MATEJOM NOVÁKOM a druhý menovaný následne krásne zakončil – 12:2!
    Asistencia: Jakub Konečný.
     
    52:15
    Po dlhšom čase útok Južnej Kórei, opäť sa však skončil len nepresnou prihrávkou. Dopredu to tak teraz skúsia opäť naši chlapci.
     
    51:37
    Řezanina dostal loptičku pred bránkou súpera na ľavú stranu, avšak zakončil len nepresne vedľa bránky.
     
    50:50
    Pelegrín to skúšal strelou z otočky pred bránkou Južnej Kórei, loptičku však poslal len vysoko nad.
     
    50:00
    Komačka to teraz skúšal strelou z prvej, loptičku pred ním však zblokoval hráč Južnej Kórei.
     
    49:35
    Útok našej reprezentácie, za bránkou Južnej Kórei sa zmocnil loptičky Gál a skúšal sa otočiť okolo bránky a tak skórovať. Jeho úmysel mu však nevyšiel. Pred bránkou nášho súpera však ešte ostávame.
     
    48:00
    Južná Kórea sa začína čoraz viac dostávať pred našu bránku, avšak všetky ich útoky sa končia len nepresnou prihrávkou. Naši chlapci už zrejme z aktívnej hry mierne poľavili a šetria sily.
     
    47:00
    Ďalší úrok nášho dnešného súpera sa končí nepresnou prihrávkou. Južná Kórea už nemá čo stratiť a skúša v týchto fázach hry viac útočiť.
     
    46:00
    Po veľmi dlhej dobe to bol aj útok zo strany Južnej Kórei, avšak rýchlo sa skončil nepresnou rozohrávkou. Za našou bránkou sa tak naši chlapci zmocnili loptičky.
     
    45:00
    Naši chlapci opäť kombinujú pred bránkou Južnej Kórei. Avšak, zatiaľ vysielajú len nepresné strely.
    GÁL - 11:2
     
    43:30
    Slovensko právě vstřelilo branku!

    Rýchly prechod našej reprezentácie do útočného pásma, Řezanina poslal prihrávku na pravú stranu kde stál úplne voľný LADISLAV GÁL, ktorý presnou strelu švihom poslal loptičku pod brvno bránky Južnej Kórei – 11:2!
    Asistencia: Lukáš Řezanina.
     
    42:15
    Aj naďalej sa naša reprezentácia drží pred bránkou svojho dnešného súpera, Južnej Kórei neostáva nič iné ako sa brániť. Naši sa stále snažia pridať nejaký ten gól a spraviť si tak aj impozantné skóre.
    JOŠČÁK - 10:2
     
    40:58
    Slovensko právě vstřelilo branku!

    Na svete je desiaty gól Slovenska, ale aj HATTRICK! MARTIN JOŠČÁK dostal loptičku na pravú stranu a tvrdou strelou aj keď s menším štastím prekonal brankára Južnej Kórei – 10:2!
    Asistencia: Lukáš Řezanina.
     
    40:35
    Slovensko rýchlo zavrelo Južnú Kóreu pred svoju bránu a vyvíja veľký tlak!
     
    40:10
    Tretia tretina sa nám práve začala, buly vyhrala Južná Kórea, ale loptičku rýchlo stratila.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Oba tímy spolu s rozhodcami sú už späť na palubovke! Posledná tretia tretina sa tak čoskoro začne!
     
    Aj druhá tretina bola na góly veľmi bohatá, naši v nej dali 4 góly, Južná Kórea jeden! Aj v tejto tretine to bola jasná réžia našich reprezentantov, využívame presilovky, čo je nesmierne dôležité v takomto zápase. Využili sme aj presilovku o dvoch hráčov a dokonca sme dali aj gól v oslabení! Stav po druhej tretine tak je 9:2, uvidíme, čo nám prinesie tretia tretina. O víťazovi zápasu je už jasne rozhodnuté.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
    JongSuk SHIN - 9:2
     
    38:57
    Korea právě vstřelila branku!

    Presilovku náš súper nevyužil, ale teraz sa už z gólu na 9:2 raduje! JONGSUK SHIN sa dostal v strede ihriska ku loptičke, neváhal a ťahanou strelou prekonal nášho brankára, loptička zapadla presne vedľa ľavej tyčky.
     
    38:49
    Naši chlapci už hrajú v plnom počte, počas oslabenia sme dokonca dali gól. Južnej Kórei táto presilovka tak vôbec nevyšla.
    KUBOVIČ - 9:1
     
    37:14
    Slovensko právě vstřelilo branku!

    Slovensko strieľa gól v oslabení! Južná Kórea stratila loptičku, Grlický s MARTINOM KUBOVIČOM sa rútili sami na bránku nášho súpera a druhý menovaný po skvelej prihrávke posiela loptičku do bránky – 9:1!
    Asistencia: Martin Grlický.
     
    36:49
    Vylúčenie na strane Slovenska, potrestaným hráčom je Patrik Pelegrín.
     
    36:25
    Komínek zachytil zlú rozohrávku Južnej Kórei a tiesnený sa rútil sám na bránku! Obrancovia nášho súpera sa však stihli vrátiť a v poslednej chvíli mu loptičku zobrať z hokejky.
     
    35:17
    Južná Kórea je už definitívne len v roli štatistu! Naši chlapci hrajú v úplnej pohode a z chuti sa bavia florbalom. Nepoľavili ani za takéhoto stavu a stále sa snažia pridať nejaký gól do bránky nášho dnešného súpera.
    JOŠČÁK - 8:1
     
    34:20
    Slovensko právě vstřelilo branku!

    Presilovky dnes nášmu tímu nesmierne idú, po krásnej kombinácii sa tvrdou strelou z pravej strany gólovo presadzuje MARTIN JOŠČÁK – 8:1!
    Asistencia: Ján Komínek.
     
    33:47
    Máme k dispozícii ďalšiu presilovku, potrestaným hráčom Južnej Kórei je JooHyung Kim.
     
    33:05
    Krásna individuálna akcia Joščáka, ktorý sa zbavil hneď niekoľkých hráčov Južnej Kórei, jeho strela z otočky však išla len vysoko nad bránku nášho súpera.
     
    32:33
    Naši reprezentanti aj naďalej sršia aktivitou a snažia sa ešte pridať nejaký ten gólik. Južná Kórea sa tak musí len brániť, nechcem prebiehať, ale o osude dnešného zápasu je už zrejme definitívne rozhodnuté.
    JOŠČÁK - 7:1
     
    30:47
    Slovensko právě vstřelilo branku!

    Ďalšia využitá presilovka Slovenska, náš súper si nedal pozor pri pravej tyčke, kde prišla prihrávka na úplne voľného MARTINA JOŠČÁKA a ten poľahky posiela loptičku do bránky – 7:1!
    Asistencia: Roman Zeliezka.
     
    30:15
    Slovensko má ešte početnú výhodu o jedného hráča. Držíme sa s loptičkou pred bránkou súpera.
    KOMAČKA - 6:1
     
    29:52
    Slovensko právě vstřelilo branku!

    Presilovka o dvoch hráčov je využitá, Gál našiel presnou prihrávkou VÁCLAVA KOMAČKU, odchovanec Nižnej na nič nečakal a strelou z prvej ku ľavej tyčke dáva gól na 6:1!
    Asistencia: Ladislav Gál.
     
    29:43
    Presilovka o dvoch hráčov pre Slovensko! JongHyun Park teraz pre svoj tím pripravil veľmi kruté chvíle.
     
    29:03
    Druhá presilovka v tejto tretine pre Slovensko! Potrestaným hráčom je SungYeon Song.
     
    28:30
    Vôbec prvý útok nášho súpera v tejto druhej tretine, skončil sa však veľmi rýchlo a do brejku išla naša reprezentácia. Prihrávku spoza bránky pred bránku Južnej Kórei však náš súper dokázal odvrátiť.
     
    28:02
    Podobne teraz skončila strela Komíneka, jeho pokus smeroval len vysoko nad bránku nášho dnešného súpera.
     
    27:00
    Moc čoho písať ohľadom hry teraz nie je. Naši reprezentanti stále držia loptičku vo svojej moci a kombinujú, všetko to však končí len nepresnými zakončeniami. Južná Kórea je naskladaná pred svojou bránkou a bráni sa.
     
    26:00
    Naš súper sa takmer ešte v tejto druhej tretine ani nedostal ku loptičke. Stále ho držíme v tlaku, škoda len nepresných zakončení.
     
    25:00
    Stále sme s loptičkou pred bránkou nášho súpera, všetko sú to však zatiaľ len nepresné pokusy. Dôležité však je, že nášmu súperovi sme zatiaľ v tejto tretine nič nedovolili.
     
    24:15
    Opäť sa však s loptičkou držíme pred bránkou Južnej Kórei, tlak našej reprezentácie tak trvá aj v druhej tretine. Gól sme však zatiaľ v tejto časti hry nevideli.
     
    23:05
    Náš súper hrá už v plnom počte, v oslabení sa bránili vynikajúco a ku strelám nás často nepúšťali.
     
    22:35
    Južná Kórea sa však výborne bráni a tak sa nemôžme dostať ku presným strelám. Polovička našej presilovky je už dávno minulosťou.
     
    21:54
    Zatiaľ sa držíme v útočnom pásme, Řezanina pálil z prvej, jeho pokus na bránku súpera však niekto z obrancov Južnej Kórei tečoval nad.
     
    21:05
    V úvode druhej tretiny si Slovensko zahrá presilovku, potrestaným hráčom je SeungHo Kim.
     
    21:00
    Aj naďalej sa držíme v útočnom pásme, zatiaľ však bez strely na bránku Južnej Kórei.
     
    20:01
    Druhá tretina sa nám už začala, buly opäť v prospech našej reprezentácie, ktorá sa už drží v útočnom pásme s loptičkou na hokejkách.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Oba tímy spolu s rozhodcami sú už späť na palubovke, druhá tretina sa tak čoskoro začne!
     
    Prvá tretina sa práve skončila, vyhrávame 5:1! Od úvodu zápase hrá naša reprezentácia veľmi aktívne a v zápase je lepšia. Do vedenia 1:0 však išiel náš súper, keď využil presilovku. Podobne sa aj nám podarilo využiť presilovku a vyrovnať na 1:1. Po tom prišla lavína gólov, ktorá sa zatiaľ zastavila na čísle 5! Uvidíme, čo nám prinesie druhá tretina.
     
    20:00
    První třetina skončila.
    ŘEZANINA - 5:1
     
    19:07
    Slovensko právě vstřelilo branku!

    V samom závere prvej tretiny dávame ešte gól do šatne, keď sa loptičky zmocnil LUKÁŠ ŘEZANINA a krásnou ťahanou strelou poslal loptičku do ľavého horného rohu bránky Južnej Kórei – 5:1!
    Asistencia: Michal Hrín.
     
    18:35
    Je tu už záver prvej tretiny, pri loptičke je náš súper a snaží sa dostať smerom dopredu. Naši chlapci však výborne napádajú a smerom dopredu nášho súpera nepúšťajú.
    KOMÍNEK - 4:1
     
    17:47
    Slovensko právě vstřelilo branku!

    Krásna akcia našej reprezentácie, Pelegrín vybojoval na pravej strane loptičku, dostal sa pred bránu Južnej Kórei, loptičku posunul na ľavú stranu a úplne voľný JÁN KOMÍNEK dáva svoj druhý gól v tomto zápase – 4:1!
    Asistencia: Patrik Pelegrín.
     
    17:30
    Teraz si Slovensko nerozumelo v kombinácii a stratilo loptičku. Južná Kórea sa však ďaleko nedostala a sme späť pri loptičke.
     
    16:11
    Je tomu naozaj tak, Komačkovi už vypršal trest a opäť hráme v plnom počte, môžme tak pokračovať v aktívnej hre aj naďalej.
     
    15:30
    Navyše sa nám teraz podarilo udržať sa v obrannom pásme nášho súpera, kde kombinujeme s loptičkou. Túto presilovku zrejme prečkáme bez ujmy.
     
    15:11
    Prvú polovicu oslabenia sme prečkali bez ujmy, navyše teraz držíme loptičku na hokejkách. Južnej Kórei ostáva posledná minútka v početnej výhode.
     
    14:45
    Južná Kórea kombinuje v našom pásme, ale pozorná defenzíva Slovenska ich do žiadnej príležitosti na skórovanie nepúšťa.
     
    14:11
    Budeme sa však musieť opäť brániť presilovke nášho súpera, potrestaným hráčom je Václav Komačka.
     
    13:00
    Ojedinelý útok nášho súpera, naša obrana si s ním poradila a loptičku získavame späť na naše hokejky.
     
    12:00
    Bolo len otázkou času, kedy náš súper tento veľký tlak neznesie a začnú padať góly. Hráme aj naďalej aktívnejšie a loptičku držíme na svojich hokejkách.
    KOMAČKA - 3:1
     
    11:35
    Slovensko právě vstřelilo branku!

    Výborne! Pridávame ďalší rýchly gól a dostávame sa do vedenia 3:1! Rýchlo sme rozohrali štandartnú situáciu, loptičku dostal v strednom pásme na hokejku VÁCLAV KOMAČKA a krásnou ťahanou strelou prekonal bezmocného brankára DooSun Parka!
    Asistencia: Ladislav Gál.
    KUBOVIČ - 2:1
     
    11:22
    Slovensko právě vstřelilo branku!

    A hneď na to pridávame aj druhý gól, keď sme sa dostali do rýchleho brejku, loptičku po skvelej prihrávke dostal na palicu MARTIN KUBOVIČ a dostávame sa do vedenia 2:1!
    Asistencia: Jozef Halás.
    KOMÍNEK - 1:1
     
    11:13
    Slovensko právě vstřelilo branku!

    Konečne! Aj našej reprezentácii sa podarilo využiť presilovku a stav stretnutia je tak vyrovnaný 1:1! Loptičku dostal v strednom pásme na hokejku JÁN KOMÍNEK, podišiel bližše ku bránke a krásnou strelou prekonal brankára!
    Asistencia: Marek Bulko
     
    10:40
    Slovensko sa drží pred bránou svojho súpera, do presného zakončenia sa však dostať nemôžme. Južná Kórea je zatiaľ v defenzívnej robote veľmi dobrá.
     
    09:55
    Presilovka pre našu reprezentáciu, tlak tak môžme ešte navýšiť! Potrestaným hráčom Južnej Kórei je SeungHo Kim.
     
    09:35
    Pekná strela od Halása na bránu nášho súpera, loptička išla len tesne vedľa bránky Južnej Kóreii. Do brejku ide náš súper.
     
    08:45
    Južná Kórea sa však perfektne bráni a nepúšťa našich chlapcov do presného zakončenia, výborne im vypichuje loptičky a posiela ich do stredného pásma. Tlak je už veľký, gól však nie a nie prísť.
     
    08:00
    Aj v zápase s Japonskom naša reprezentácia prehrávala 1:0, keď hrala aktívnejšie. Snáď sa nám veľký obrat podarí aj teraz.
     
    07:40
    Od úvodu zápase sme boli aktívnejší, ale našou chybou sa Južná Kórea dostáva do vedenia. V aktivite pokračujeme aj naďalej a už okupujeme bránku nášho súpera.
    JunOh LEE - 0:1
     
    06:44
    Korea právě vstřelila branku!

    Náš súper strieľa prvý gól v zápase, keď prakticky ihneď využíva presilovku a dostáva sa do vedenia 1:0!
    Svelo zahratá presilovka, loptičku dostal na hokejku JUNOH LEE a strelou z väčšej vzdialenosti ku ľavej tyčke otvára skóre tohto zápasu!
    Asistencia: KwangHwan Yeon.
     
    05:31
    Marek Bulko je potrestaný dvoma minútami a tak naša reprezentácia bude hrať v oslabení! Uvidíme, ako si naši chlapci s touto situáciou poradia.
     
    05:30
    Južná Kórea sa po dlhej dobe dostal do útoku a za našou bránou bol útočník tohto tímu faulovaný. Náš súper tak má štandardnú situáciu.
     
    05:00
    Ujhelyi sa dostal ku loptičke a skúšal páliť z prvej, jeho pokus však obranca nášho súpera zblokoval do rohu ihriska.
     
    04:10
    Prvý vážnejší útok nášho súpera, pred bránou sa však dopustili nedovoleného zákroku a tak sa do zakončenia dostať nemohli. Pri loptičke je tak opäť naša reprezentácia.
     
    03:30
    Ak sa náš súper aj dostane ku loptičke, dlho si ju nepodrží a ďalej ako za polku ihriska sa ešte nedostali.
     
    03:00
    Stále sa držíme s loptičkou v blízkosti bránky nášho súpera, ale sú z toho zatiaľ len nepresné zakončenia.
     
    02:15
    Zatiaľ hráme oveľa aktívnejšie než náš súper, držíme loptičku na hokejkách, ale na bránu Južnej Kórei vysielame len nepresné zakončenia.
     
    01:20
    Ani z tejto akcie nezapršalo, dobrá kombinácia našich, ale je z toho len ďalšie nepresné zakončenie na bránku nášho súpera.
     
    00:35
    Joščák sa dostal s loptičkou pred bránku nášho súpera, ale bol z uhla a tak zakončil len veľmi nepresne. Tlak našej reprezentácie však pokračuje aj naďalej.
     
    00:01
    Zápas sa nám začal, úvodné buly v prospech našej reprezentácie, ktorá sa u pokúša o prvý útok v zápase.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Pred samotným zápasom si ešte vypočujeme štátne hymny!
     
    Oba tímy spolu s rozhodcami práve vstúpili na palubovku! Zápas sa tak čoskoro začne!
     
    Príjemné pondelkové popoludnie všetkým, ktorí sa rozhodli kliknúť na tento on-line prenos a nasledujúce chvíle stráviť jeho sledovaním. Zostavy oboch mužstiev sú už známe a zverejnené, môžte si ich prezrieť.

    Na našu reprezentáciu dnes čaká druhý zápas na MS, prvý zápas vyhrali na Japonskom 9:2 a aj v tomto zápase sú v úlohe favorita. Južná Kórea prehrala včera vysoko 2:19 s USA. Ak by naša reprezentácia dnes bodovala na plno, zaistí si tak postup zo skupiny. Verme, že sa to našim chlapcom podarí!

    Prajem príjemný športový zážitok!
     
    Úvodní sestavy:

    Slovensko: Turek (Kalčok) – Pelegrín, Komínek, Zeliezka, Bulko, Joščák – Kubovič, Halás, Koščo, Grlický, Šefčík – Ujhelyi, Gál, Řezanina, Hrín, Komačka – Konečný, Petróci, Novák.

    Jižní Korea: DooSun Park (YoungJune Lee) – KiWung Lee, JooHyung Kim, JongSuk Shin, KwangHwan Yeon, SungYeon Song – BaekHee Lee, JunOh Lee, JooYeop Kim, SangKi Kim, JongHyun Park – HyunWoo Lee, SeungHo Kim, JaeHee Kim, GiHyun Park, KyoungHoon Seo – HanSol Bae, Jun Yeo.

    Rozhodčí: Dennis Lim, Ismail Sharil.
     
    Vítam všetkých priaznivcov florbalu, ktorí sa rozhodli kliknúť na tento on-line prenos zo zápasu medzi Slovensko – Južná Kórea, ktorý sa odohrá v rámci MS vo Florbale 2014. Zápas sa začína o 10:00! Na jeho sledovanie ste všetci srdečne pozvaní.

    Od 5.12 – 14.12 sa vo Švédsku, konkrétne v Göteborg uskutočnia MS vo Florbale mužov. Zúčastní sa ho 16 tímov a odohrá sa dokopy 48 zápasov. Zo všetkých zápasov Vám pochopiteľne portál onlajny prinesie podrobný textový prenos!
    Nás môže tešiť, že na tomto turnaji bude mať zastúpenie aj Slovensko, ktoré sa predstaví v základnej skupine C spoločne s USA, Južnou Kóreou a Japonskom. Naša reprezentácia si dala za hlavný cieľ postup do štvrťfinále.

    Nominácia Slovenska:

    Brankári: Adam KALČOK (VŠK FTVŠ Hurikán Bratislava), Dominik TUREK (ATU Košice), Dušan ĎURMEK (ŠK 1. FBC Trenčín).

    Obrancovia: Marek BULKO (ŠK 1. FBC Trenčín), Ľuboš ŠEFČÍK (ATU Košice), Martin JOŠČÁK (Red Hocks Kaufering, GER), Jan KOMÍNEK (FBC Mikuláš Prešov), Václav KOMAČKA (FBC Ostrava, CZE), Marek KOŠČO (AC Sparta Praha, CZE), Matej NOVÁK (FBC Grasshoppers AC UNIZA Žilina).

    Útočníci: Patrik BIČAN (ŠK 1. FBC Trenčín), Ladislav GÁL (1. SC Vítkovice, CZE), Martin GRLICKÝ (FBC Grasshoppers AC UNIZA Žilina), Jozef HALÁS (ATU Košice), Jakub KONEČNÝ (FbO Florko Košice), Martin KUBOVIČ (ŠK Hargašová Záhorská Bystrica), Patrik PELEGRÍN (ATU Košice), Martin PETRÓCI (Partizan Belehrad), Lukáš ŘEZANINA (1. SC Vítkovice, CZE), Lukáš UJHELYI (ATU Košice), Roman ZELIEZKA (ŠK 1. FBC Trenčín), Michal HRÍN (FBC Grasshoppers AC UNIZA Žilina), Branislav STRAKA (ŠK 1. FBC Trenčín).

    Rozdelenie základných skupín:
    Skupina A: Švédsko, Fínsko, Nemecko, Lotyšsko
    Skupina B: Švajčiarsko, Česko, Nórsko, Estónsko
    Skupina C: SLOVENSKO, USA, Južná Kórea, Japonsko
    Skupina D: Dánsko, Austrália, Rusko, Kanada

    Naša reprezentácia má už svoj úvodný zápas v skupine za sebou, keď po skvelom výkone zdolala Japonsko 9:4 a to turnaja tak vstúpila tou správnou nohou. Uvidíme, ako sa im bude dariť proti Južnej Kórei.

    Slovensko 9:4 Japonsko

    Góly a asistencie: 14. Řezanina (Novák), 16. Koščo (Kubovič), 16. Gál (Řezanina), 25. Gál (Ujhélyi), 27. Grlický (Kubovič), 42. Pelegrín (Komínek), 45. Kubovič (Gál), 46. Řezanina (Komačka), 58. Komínek (Želiezka) – 10. Matsuba (Hihuchi), 28. Matsuba (Ueda), 38. Kuraba, 60. Hirokawa (Ueda)

    Zostava SVK: Kalčok (Turek) – Komačka, Novák, Bulko, Joscák, Koščo, Šefčík, Hriň – Ujhélyi, Rezanina, Gál – Pelegrín, Želiezka, Komínek – Kubovič, Grlický, Halás – Konečný, Petróci.

    Zostava JPN: Hihuchi (Yagyu) – Kimura, Shiba, Tsudome, Yamashita, Watabe, Terada – Akagami, Kurata, Masuura – Matsuba, Hirokawa, Ueda – Iwasaki, Kurabab, Shimada – Nishii, Ishikawa, Kano.

    Rozhodovali: Fordell, Vuola.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 10:00.

    Miroslav Revaj

    Branky a nahrávky: 12. Komínek (Bulko), 12. Kubovič (Halás), 12. Komačka (Gál), 18. Komínek (Pelegrín), 20. Řezanina (Hrín), 30. Komačka (Gál), 31. Joščák (Zeliezka), 35. Joščák (Komínek), 38. Kubovič (Grlický), 41. Joščák (Řezanina), 44. Gál (Řezanina), 53. Novák (Konečný), 58. Konečný (Petróci), 59. Koščo (Grlický), 60. Komínek (Pelegrín) – 7. JunOh Lee (KwangHwan Yeon), 39. JongSuk Shin (BaekHee Lee)


    Slovensko: Turek(Kalčok) – Pelegrín, Komínek, Zeliezka, Bulko, Joščák – Kubovič, Halás, Koščo, Grlický, Šefčík – Ujhelyi, Gál, Řezanina, Hrín, Komačka – Konečný, Petróci, Novák.
    Jižní Korea: DooSun Park(YoungJune Lee) – KiWung Lee, JooHyung Kim, JongSuk Shin, KwangHwan Yeon, SungYeon Song – BaekHee Lee, JunOh Lee, JooYeop Kim, SangKi Kim, JongHyun Park – HyunWoo Lee, SeungHo Kim, JaeHee Kim, GiHyun Park, KyoungHoon Seo – HanSol Bae, Jun Yeo.

    Rozhodčí: Dennis Lim, Ismail Sharil