USA – Slovensko 2:4 (kon.) | Norsko – Švýcarsko 7:10 (kon.) | Japonsko – Korea 1:3 (kon.)
Estonsko – Česko 2:12 (kon.) | Dánsko – Austrálie 9:5 (kon.) | Finsko – Švédsko 2:5 (kon.)
konec
Dánsko
9:5 (2:0, 2:3, 5:2)
Austrálie
Úterý 09.12.2014, 18:00 • Lisebergshallen • Mistrovství světa
Předzápasové kurzy
    ANDRES GLAD - 9:5
     
    57:49
    Dánsko právě vstřelilo branku!
    Dánové přidávají další bránu a demolují tak Austrálii. Celou situaci výborně vyřešil Brian Jensen, který oběhl bránu a naservíroval ANDREASOVI GLADOVI míček přímo na florbalku, ten se před odkrytou bránou již nemýlil. Asistence: Brian Jensen.
    NIKLAS JENSEN - 8:5
     
    56:23
    Dánsko právě vstřelilo branku!
    Stefan Hedorf vybojoval míček na své polovině a vydal se do rychlého brejku. Na soupeřově polovině už na něj čekal NIKLAS JENSEN, který po obdržení přihrávky střílí nad nohu gólmana. Nechytatelná rána. Asistence: Stefan Hedorf.
    JEREMY MONCKTON - 7:5
     
    52:13
    Austrálie právě vstřelila branku!
    JEREMY MONCKTON se prosazuje kvůli svému dobrému důrazu před bránou. První si tam prorazil cestu zpoza brány a poté míček na dvakrát usměrnil do branky. Asistence: Bradley King.
    CLAUS NISBETH - 7:4
     
    51:02
    Dánsko právě vstřelilo branku!
    Rychlý protiútok Dánska končí rychlou kombinací a následnou střelou CLAUSE NISBETHA pod horní tyčku Pločekovy brány. Asistence: Stefan Hedorf.
    SHAUN FRAZER - 6:4
     
    49:41
    Austrálie právě vstřelila branku!
    Rozehrávka Austrálie od mantinelu, přiťuknutí míčku od Woodse a následná střela SHAUNA FRAZERA k vzdálenější tyči, nad nohu, končí gólem. Asistence: Andrew Woods.
    STEFAN HEDORF - 6:3
     
    46:29
    Dánsko právě vstřelilo branku!
    Další branka do sítě Austrálie v krátkém časovém sledu, Dánové vedou již o tři branky. O tu poslední se postaral STEFAN HEDORF, který z první vystřelil přímo do protipohybu brankáře. Asistence: Martin Erichsen.
    BRIAN NIELSEN - 5:3
     
    45:33
    Dánsko právě vstřelilo branku!
    Přesilová hra Dánska je nakonec využita. Po krásném krosu Hedorfa se na dvakrát prosadil BRIAN NIELSEN. Asistence: Stefan Hedorf.
    TIMOTHY BOTELER - 4:3
     
    39:38
    Austrálie právě vstřelila branku!
    Hedorfovu chybu v rozehrávce dokázal proměnit v gól TIMOTHY BOTELER, který si v samostatném úniku na brankáře poradil na dvakrát. Bez asistence.
    J. F. Andersen - 4:2
     
    36:10
    Dánsko právě vstřelilo branku!
    Dánové nenechávají nic náhodě a berou si dvoubrankový náskok zpátky. Dalekonosná střela FUNCHA ANDERSENA se těsně před Pločekem stočila k pravé tyči.Asistence: Emil Kristensen.
    OLIVER DIFFEN - 3:2
     
    35:41
    Austrálie právě vstřelila branku!
    Nastřelený míček Hammarlunda do před brankového prostoru Kjaera byl asi natřikrát doražen OLIVEREM DIFFENEM za jeho záda. Austrálie se tak dotáhla na jednobrankové manko. Asistence: Carl Hammarlund.
    KENNETH DANIELSEN - 3:1
     
    30:33
    Dánsko právě vstřelilo branku!
    Reprezentace Dánska si bere svůj dvou gólový náskok zpátky, po nádherné střele k bližší se prosazuje KENNETH DANIELSEN. Asistence: Emil Kristensen.
    JEREMY MONCKTON - 2:1
     
    22:17
    Austrálie právě vstřelila branku!
    JEREMY MONCKTON se dokázal uvolnit od bránícího hráče, jeho následný vyjetý oblouk zakončený střelou končí gólem k vzdálenější tyči. Australané jsou tak zpátky v zápase. Asistence: Bradley King.
    BRIAN NIELSEN - 2:0
     
    13:12
    Dánsko právě vstřelilo branku!
    Přesilová hra je nakonec úspěšně využita. Po odskočení si ze středu hřiště, se po krásné přihrávce Stefana Hedorfa, prosazuje BRIAN NIELSEN střelou do pravého horního růžku. Asistence: Stefan Hedorf.
    ANDRES GLAD - 1:0
     
    6:43
    Dánsko právě vstřelilo branku!
    Nádherná kombinace až do prázdné brány. Brian Jensen prokázal svůj přehled na hřišti, když našel úplně osamoceného ANDREASE GLADA, tomu se povedlo míček natřikrát dorazit do brány. Asistence: Brian Jensen.

    Štěpán Hladký

    Branky a nahrávky: 7. Glad (B. Jensen), 14. Nielsen (Hedorf), 31. Danielsen (Kristensen), 37. J. F. Andersen (Kristensen), 46. Nielsen (Hedorf), 47. Hedorf (Erichsen), 52. Nisbeth (Hedorf), 57. N. Jensen (Hedorf), 58. Glad (B. Jensen) – 23. Monckton (King), 36. Diffen (Hammarlund), 40. Boteler, 50. Frazer (A. Woods), 53. Monckton (King)


    Dánsko: Kjaer (M. T. Wede) – Erichsen, Nisbeth, J. F. Andersen, Krogsgaard, J. T. Wede, Skytte, Cabe – N. Jensen, J. M. Andersen, Hedorf – B. Jensen, Nielsen, S. Jensen – Glad, Kristensen, Danielsen – Larsen
    Austrálie: Plocek (George) – A. Woods, Pražan, Hammarlund, Diffen, Hogg, R. Staindl, Hardy, Ray-Hills – Frazer, M. Woods, Boteler – Veron, Poon, Moran – Paran, G. Staindl, Monckton – King.

    Rozhodčí: Dennis Lim, Ismail Sharil