Ústí n/L – Hvězda Praha 4:3 (kon.) | Kadaň – Havlíčkův Brod 2:7 (kon.)
konec
SK Trhači Kadaň
2:7 (0:4, 1:2, 1:1)
BK Havlíčkův Brod
Pátek 12.12.2014, 19:15 • ZS Kadaň • Liga staršího dorostu
Partner:
     
    Havlíčkův Brod vítězí naprosto zaslouženě 7:2 na ledě Kadaně a prodlužuje svou vítěznou sérii v nadstavbové části, kde bojuje o extraligu. Ode mě je to ze severních Čech vše, přeji vám příjemný zbytek pátečního večera. Na shledanou. (21:20:11)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    56:05
    Josef Pilný (HBR) – 2 minuty – držení protihráče.
     
    53:26
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Mladí Rebelové využili další hru v početní převaze a berou si zpět pětigólové vedení! Rána Jakuba Kraučuka ještě uvízla ve výstroji gólmana Németha, který ale neměl kus černé gumy plně pod kontrolou, a tak zblízka rozechvěl rychlou dorážkou síťku pohotový LUKÁŠ KŘÍŽEK! Asistence: Jakub Kraučuk.
     
    52:00
    Filip Šmejc (KAD) obdržel dvouminutový trest, přesilovka pro Rebely.
     
    49:50
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Rebelové se teď dostali pod tlak, což se jim stalo nakonec osudným! Kadaň si v útočném pásmu několikrát vyměnila kotouč a na konci doklepl kotouč zblízka za Kekulova záda JIŘÍ HALUŠKA!
     
    46:47
    Rebelové už si vytvořili ve třetí třetině několik hodně slibných šancí, jež hlasitě volaly po gólu, ale stav je stále 6:1 v jejich prospěch. Kadaň ale předvádí nebezpečné brejky.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Prostřední část už je u konce. Na 1:4 sice snížil Hanuš Petržílka, jenže obživnutá Kadaň vzápětí schytala dva tvrdé údery. Postarali se o ně David Michálek, který už má na kontě hattrick, a Lukáš Křížek. Před třetí třetinou, která začne přibližně ve 20:50, vede Havlíčkův Brod na severu Čech vysoko 6:1.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    37:33
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí ztratili při útočné akci puk a bojovníci z Kotliny založili bleskový kontr, při němž se řítil úplně sám na bránu LUKÁŠ KŘÍŽEK, který sice napoprvé nastřelil jen hruď gólmana Németha, ale z dorážky do volného koutu jeho svatyně už se nemýlil!
     
    35:55
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Rebelové te´d sice byli v menším herním útlumu, ale nakonec si vzali zpět ztracený čtyřbrankový náskok! Kotouč putoval po ose Jiří Vlach – Tomáš Cejpek – DAVID MICHÁLEK a posledně jmenovaný střelu z blízka do zcela odkryté brány završil svůj hattrick! Asistence: Tomáš Cejpek, Jiří Vlach.
     
    33:30
    Rebelové přesunuli děj hry až k brankáři Némethovi, ale jeho obránci získali rychle kotouč do své moci a mohou tak v klidu rozehrát.
     
    32:22
    Hraje se teď už mnohem vyrovnanější hokej, než jaký jsme sledovali v první třetině. Kadani první pauza prospěla, mnohem více se dostává do útoku.
     
    30:15
    Rebelové teď polevili a Kadaň se začíná čím dál víc osmělovat. Havlíčkobrodským mladíkům několikrát pomohlo štěstí.
     
    28:23
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Severočeši se zabydleli v útočném pásmu a radují se ze snížení! Kotouč dostal na modrou čáru HANUŠ PETRŽÍLKA a jeho dělovka z mohutného nápřahu si našla cestu až za záda gólmana Kekuly, který zřejmě nic neviděl!
     
    27:00
    Jiří Kopic (HBR) dostal 2 minuty osobní trest na 10 minut za nesportovní chování.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 29. Petržílka, 50. Haluška – 1. Michálek (Lacina), 2. Kraučuk, 6. Michálek (Cejpek), 8. Lacina (Michálek, Cejpek), 36. Michálek (Cejpek, Vlach), 38. Křížek, 54. Křížek (Kraučuk)


    SK Trhači Kadaň: Németh (Bárta) – Kopica, Novák, Petržílka, Bednařík, Týr, Špiegl – Pešek, Šmejc, Haluška, Berky, Videv, Massl, Kšíkal, Lédlová, Šilar.
    BK Havlíčkův Brod: Kekula (Hanák) – Suchý, Kopic, Lacina, Bancíř, Benák, M. Němec – Křížek, Jelínek „A“, Kraučuk – Michálek, Cejpek „C“, Vlach – Hendrych, Králíček, Veverka – Abbrent, Pilný.
    bahis siteleri