Dánsko – Norsko 2:6 (kon.) | Česko – Finsko 3:6 (kon.) | Estonsko – Lotyšsko 1:6 (kon.)
Švédsko – Švýcarsko 10:1 (kon.)
konec
Švédsko
10:1 (6:0, 3:1, 1:0)
Švýcarsko
Sobota 13.12.2014, 17:15 • Scandinavium, Göteborg • Mistrovství světa
Předzápasové kurzy
    Rasmus ENSTRÖM - 10:1
     
    47:00
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Nádhera v podání Švédů! Prchající Stenberg po pravém křídle si všiml RASMUSE ENSTRÖMA na středu, kterému poslal míček. Enström pouze nastavil čepel a letící míček se od ní odrazil za záda gólmana. Asistence: Henrik Stenberg.
    Martin ÖSTHOLM - 9:1
     
    37:10
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Tak to byla neskutečná pumelice v podání MARTINA ÖSTHOLMA! Patrik Malmström vrátil míček k půlící čáře, kde na pravé straně stál právě Östholm, který následně tvrdou střelou poslal míček pod břevno. Asistence: Patrik Malmström.
    Robin NILSBERTH - 8:1
     
    35:37
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Švédští florbalisté nemají dost a přidávají další gól! Stenberg utekl po pravém křídle, načež předložil míček na střed, kde byl ROBIN NILSBERTH, jenž následně překonal brankáře svou ranou k tyči. Asistence: Henrik Stenberg.
    Matthias Hofbauer - 7:1
     
    30:36
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Švýcaři se konečně dočkali, konkrétně při přesilovce šest proti třem. Z levé strany se prosadil MATTHIAS HOFBAUER. Asistence: Markus Gerber.
    Jonas ADRIANSSON - 7:0
     
    22:45
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Sedm! Semifinálová exhibice Švédska pokračuje i sedmou brankou, kterou vstřelil JONAS ADRIANSSON z levé strany poté, co mu tam nahrál Iraeus zpoza branky. Adriansson trefil míček ve vzduchu a nasměroval jej k bližší tyči. Asistence: Karl-Johan Iraues.
    Kim NILSSON - 6:0
     
    19:41
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Šestý zásah do švýcarské sítě! Na středu hřiště se míčku ujal KIM NILSSON, který udělal několik kroků do středu hřiště a z dálky pak vymetl šibenici. Asistence: Martin Östholm.
    Alexander GALANTE CARLSTRÖM - 5:0
     
    15:33
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Neskutečně rychlá akce Švédů obstarala pátou branku! Alexander Rudd převzal obráncovu nahrávku a ihned bez rozmýšlení poslal míček z pravého křídla před branku, kde stál ALEXANDER GALANTE CARLSTRÖM, jenž neměl problém s ťuknutím do míčku, který následně zapadl za záda gólmana. Asistence: Alexander Rudd.
    Kim NILSSON - 4:0
     
    11:23
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Čtvrtý gól domácích! Rozehru si vzal na starost Enström, který poslal míček na pravou stranu, kde stál KIM NILSSON, jenž ihned poslal míček pod břevno Asistence: Rasmus Enström.
    Martin ÖSTHOLM - 3:0
     
    06:04
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Rána z dálky a navýšení skóre na tříbrankový rozdíl! Švédové si posílali míček po levém křídle během přesilovky, nakonec se pro střelu rozhodl bek MARTIN ÖSTHOLM, který přesně trefil volné místo mezi gólmanem a tyčkou. Asistence: Rasmus Enström.
    Rasmus ENSTRÖM - 2:0
     
    02:32
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    A je to druhý gól Švédů! Parádní akce po levé straně vyvrcholila nahrávkou Johana Samuelssona před branku, kam si naběhl RASMUS ENSTRÖM, jenž následně bez přípravy poslal míček za záda gólmana do horní poloviny branky. Asistence:
    Patrik MALMSTRÖM - 1:0
     
    01:55
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Výborná práce Kima Nilssona, díky kterému se prosadil PATRIK MALMSTRÖM a poslal Švédy do vedení! Nilsson zachytil míček na pravém křídle, následně jej ihned předložil Malmströmovi, který hned bez přípravy pálil a trefil volné místo u pravé tyče! Asistence: Kim Nilsson.
    Branky a nahrávky: 2. Malmström (Nilsson), 3. Enström (Samuelsson J.), 7. Östholm (Enström), 12. Nilsson (Enström), 16. Carlström (Rudd), 20. Nilsson (Östholm), 23. Adriansson (Iraeus), 36. Nilsberth (Stenberg), 38. Östholm (Malmström), 47. Enström (Stenberg) – 31. Hofbauer M. (Gerber)

    Karty:   25. Karlsson (SWE)


    Švédsko: Aman (Rehn) – Östholm, Adriansson, Samuelsson M., Nilsberth, Karlsson, Sundstedt, Wallgren – Nilsson, Iraeus, Malmström – Stenberg, Samuelsson J. (C), Enström – Johansson, Rudd, Carlström – Kanebjörk, Svahn
    Švýcarsko: Meier (Hitz) – Gerber, Kuchen, Stucki, Bolliger, Graf, Schmocker, Meier, Friolet – Fankhauser, Hofbauer M. (C), Scalvioni – Zimmermann, Zurcher, Mendelin – Engel, Hofbauer Ch., Antener – Maurer

    Rozhodčí: Tero Fordell, Lasse Vuola (oba Finsko)
    bahis siteleri