San Lorenzo – Auckland 2:1 (po pr.)
po prodl.
CA San Lorenzo de Almagro
2:1 (1:0)
Auckland City F.C.
Středa 17.12.2014, 20:30 • Stade de Marrakech (Maroko) • Mistrovství světa klubů
Předzápasové kurzy
     
    Pro dnešek je to ode mě vše. Loučím se s Vámi a u dalšího online přenosu na počtenou. (23:13:17)
     
    Argentisnký celek CA San Lorenzo de Almagro ve finále vyzve španělský velkoklub Real Madrid CF. Finálové utkání je na programu v sobotu od 19:30 a sledovat jej můžete rovněž prostřednictvím textové online reportáže na webu www.onlajny.com.
     
    Favorit se ujal vedení v závěru prvního poločasu, kdy San Lorenzo poslal do vedení Barrientos. Novozélandský celek ale po přestávce vyrovnal, když se v 67. minutě trefil Berlanga. Jelikož v základní hrací době už gól nepadl, dospělo utkání do prodloužení. Na jeho začátku vrátil vedení argentinskému celku Matos. Přestože fotbalisté Aucklandu City v závěrečných minutách obléhali pokutové území svého soupeře, podruhé se jim už vyrovnat nepodařilo a zahrají si tak pouze o třetí místo.
     
    Je dobojováno! Z postupu do finále Mistrovství světa klubů se radují fotbalisté San Lorenza, kteří v semifinálovém utkání po překvapivě napínavém souboji porazili Auckland City 2:1 po prodloužení!
     
    120+1
    Konec zápasu.
     
    120
    Ve druhém prodloužení nastavil hlavní arbitr jednu minutu, šedesát sekund tedy zbývá hráčům novozélandského celku na vyrovnání. Stejný časový úsek potom dělí tým San Lorenza od postupu do finále.
     
    119
    Fotbalisté San Lorenza se dokázali osvobodit a po delší odmlce se podívali na útočnou polovinu, kde se však provinili faulem a míč tak mají na kopačkách opět hráči Aucklandu City. Čas je teď ale jejich největším nepřítelem, protože vteřiny ubíhají neúprosně vpřed.
     
    118
    Novozélandský celek stále obléhá pokutové území hráčů San Lorenza, ti ale brání velmi úspěšně, do defenzivy v posledních minutách vrhli všechny své síly a statečně brání jednobrankový náskok.
     
    116
    Fotbalisté v bílých dresech dostali výhodu přímého kopu z blízkosti šestnáctky San Lorenza. Exekutorem byl Payne, který do velkého vápna vyslal centr. Míč ale odvrátil první bránící hráč.
     
    115
    Fotbalisté Jihoamerického klubu jsou nyní velmi zataženi v hloubi vlastní poloviny a urputně brání ofenzivní tažení hráčů Aucklandu City.
    Payne trefuje tyčku.
     
    113
    Hráči Aucklandu City byli nečekané blízko vyrovnání, když Payne nastřelil tyč.
     
    111
    Do konce prodloužení zbývá posledních deset minut, celku zastupujícímu Oceánii už mnoho času opravdu nezbývá.
     
    109
    Střídání v celku CA San Lorenzo de Almagro: avizované střídání je tady, Quignón nahradí Ortigozu.
     
    109
    Na lavičce San Lorenza je připraveno střídání, do hry by se podle všeho měl podívat Quignón.
     
    107
    Fotbalisté novozélandského celku se s nepříznivým stavem snaží něco udělat, ale zatím se jim to nedaří. Jejich útočná akce neměla šanci na úspěch.
     
    106
    Začalo druhé prodloužení.
     
    V prvním prodloužení do dokázali prosadit fotbalisté favorizovaného San Lorenza, kterým zbývá poslední čtvrthodina k vytouženému postupu do finále Mistrovství světa klubů. Hráči argentisnkého celku pro to musí udělat jediné, udržet jednobrankový náskok až do závěrečného hvizdu.
    Fanoušci argentinského týmu věří, že utkání jejich mužstvo zvládne a ve finále se utká s hvězdných Realem Madrid. Tento má dokonce jasno i o rozestavení, v jakém San Lorenzo nastoupí.

    Lukáš Jasoněk

    Branky: 45+2. Barrientos, 93. Matos – 67. Berlanga

    Karty:   24. Mercier (SLR), 40. Kannemann (SLR), 59. Ortigoza (SLR), 79. Barrientos (SLR), 105+1. Buffarini (SLR) – 8. Dordjević (ACK), 60. Bilen (ACK), 65. Berlanga (ACK)


    CA San Lorenzo de Almagro: Torrico – Buffarini, Yepes, Kannemann, Más – Mercier, Ortigoza (109. Quignón), Kalinski (78. Matos), Barrientos – Verón (68. Romagnoli), Cauteruccio
    Náhradníci: Franco, Davecchi, Cetto, Romagnoli, Villalba, Blandi, Arias, Cavallaro, Matos, Catalán, Fontanini, Quignón

    Auckland City F.C.: Williams – Berlanga, Irving, Dordjević (96. Issa), Iwata – Payne, Vicelich, Bilen – De Vries, Tavano (100. Burfoot), Tade (90.+3 Browne)
    Náhradníci: Caunter, Spoonley, Arms, Pritchett, White, Lindsay, Moreira, Issa, Kim, Browne, Milne, Burfoot

    Rozhodčí: Williams – Cream, Cetrangolo
    bahis siteleri