San Lorenzo – Auckland 2:1 (po pr.)
po prodl.
CA San Lorenzo de Almagro
2:1 (1:0)
Auckland City F.C.
Středa 17.12.2014, 20:30 • Stade de Marrakech (Maroko) • Mistrovství světa klubů
Předzápasové kurzy
    Mauro MATOS - 2:1
     
    93
    San Lorenzo právě vstřelilo branku!
    Fotbalisté favorizovaného San Lorenza se podruhé v utkání ujímají vedení. Po narážečce se svým spoluhráčem uvnitř pokutového území se přesným střeleckým pokusem prezentoval střídající MAURO MATOS a fanoušci argentinského celku jsou hned veselejší.
    Angel BERLANGA - 1:1
     
    67
    Auckland City právě vstřelilo branku! Fotbalisté novozélandského celku dokázali vyrovnat! Na přihrávku Tadeho směřující do pokutového území si za obranou San Lorenza naběhl De Vries, proti kterému však skvěle vyběhl gólman Torrico, od něhož se ale míč odrazil k ANGELU BERLANGOVI, jenž sice zakončoval z velmi ostrého úhlu, ale opuštěnou svatyni trefil bezpečně.
    Pablo BARRIENTOS - 1:0
     
    45+2
    San Lorenzo právě vstřelilo branku!
    Fotbalisté argentinského celku v nastaveném čase otevírají skóre a ujímají se vedení! San Lorenzo zaútočilo po levé straně, odkud do pokutového území přišel přízemní křižný centr Máse, který si zpracoval PABLO BARRIENTOS. Záložníkovi Jihoamerického mužstva míč sice z kopačky odskočil, ale poté jej ze vzduchu dokázal parádně trefit a míč nakonec nasměroval přesně k levé tyči brankáře Williamse, který balonu v cestě do brány už zabránit nedokázal.

    Lukáš Jasoněk

    Branky: 45+2. Barrientos, 93. Matos – 67. Berlanga

    Karty:   24. Mercier (SLR), 40. Kannemann (SLR), 59. Ortigoza (SLR), 79. Barrientos (SLR), 105+1. Buffarini (SLR) – 8. Dordjević (ACK), 60. Bilen (ACK), 65. Berlanga (ACK)


    CA San Lorenzo de Almagro: Torrico – Buffarini, Yepes, Kannemann, Más – Mercier, Ortigoza (109. Quignón), Kalinski (78. Matos), Barrientos – Verón (68. Romagnoli), Cauteruccio
    Náhradníci: Franco, Davecchi, Cetto, Romagnoli, Villalba, Blandi, Arias, Cavallaro, Matos, Catalán, Fontanini, Quignón

    Auckland City F.C.: Williams – Berlanga, Irving, Dordjević (96. Issa), Iwata – Payne, Vicelich, Bilen – De Vries, Tavano (100. Burfoot), Tade (90.+3 Browne)
    Náhradníci: Caunter, Spoonley, Arms, Pritchett, White, Lindsay, Moreira, Issa, Kim, Browne, Milne, Burfoot

    Rozhodčí: Williams – Cream, Cetrangolo
    bahis siteleri