San Lorenzo – Auckland 2:1 (po pr.)
po prodl.
CA San Lorenzo de Almagro
2:1 (1:0)
Auckland City F.C.
Středa 17.12.2014, 20:30 • Stade de Marrakech (Maroko) • Mistrovství světa klubů
Předzápasové kurzy
     
    Pro dnešek je to ode mě vše. Loučím se s Vámi a u dalšího online přenosu na počtenou. (23:13:17)
     
    Argentisnký celek CA San Lorenzo de Almagro ve finále vyzve španělský velkoklub Real Madrid CF. Finálové utkání je na programu v sobotu od 19:30 a sledovat jej můžete rovněž prostřednictvím textové online reportáže na webu www.onlajny.com.
     
    Favorit se ujal vedení v závěru prvního poločasu, kdy San Lorenzo poslal do vedení Barrientos. Novozélandský celek ale po přestávce vyrovnal, když se v 67. minutě trefil Berlanga. Jelikož v základní hrací době už gól nepadl, dospělo utkání do prodloužení. Na jeho začátku vrátil vedení argentinskému celku Matos. Přestože fotbalisté Aucklandu City v závěrečných minutách obléhali pokutové území svého soupeře, podruhé se jim už vyrovnat nepodařilo a zahrají si tak pouze o třetí místo.
     
    Je dobojováno! Z postupu do finále Mistrovství světa klubů se radují fotbalisté San Lorenza, kteří v semifinálovém utkání po překvapivě napínavém souboji porazili Auckland City 2:1 po prodloužení!
     
    120+1
    Konec zápasu.
     
    120
    Ve druhém prodloužení nastavil hlavní arbitr jednu minutu, šedesát sekund tedy zbývá hráčům novozélandského celku na vyrovnání. Stejný časový úsek potom dělí tým San Lorenza od postupu do finále.
     
    119
    Fotbalisté San Lorenza se dokázali osvobodit a po delší odmlce se podívali na útočnou polovinu, kde se však provinili faulem a míč tak mají na kopačkách opět hráči Aucklandu City. Čas je teď ale jejich největším nepřítelem, protože vteřiny ubíhají neúprosně vpřed.
     
    118
    Novozélandský celek stále obléhá pokutové území hráčů San Lorenza, ti ale brání velmi úspěšně, do defenzivy v posledních minutách vrhli všechny své síly a statečně brání jednobrankový náskok.
     
    116
    Fotbalisté v bílých dresech dostali výhodu přímého kopu z blízkosti šestnáctky San Lorenza. Exekutorem byl Payne, který do velkého vápna vyslal centr. Míč ale odvrátil první bránící hráč.
     
    115
    Fotbalisté Jihoamerického klubu jsou nyní velmi zataženi v hloubi vlastní poloviny a urputně brání ofenzivní tažení hráčů Aucklandu City.
    Payne trefuje tyčku.
     
    113
    Hráči Aucklandu City byli nečekané blízko vyrovnání, když Payne nastřelil tyč.
     
    111
    Do konce prodloužení zbývá posledních deset minut, celku zastupujícímu Oceánii už mnoho času opravdu nezbývá.
     
    109
    Střídání v celku CA San Lorenzo de Almagro: avizované střídání je tady, Quignón nahradí Ortigozu.
     
    109
    Na lavičce San Lorenza je připraveno střídání, do hry by se podle všeho měl podívat Quignón.
     
    107
    Fotbalisté novozélandského celku se s nepříznivým stavem snaží něco udělat, ale zatím se jim to nedaří. Jejich útočná akce neměla šanci na úspěch.
     
    106
    Začalo druhé prodloužení.
     
    V prvním prodloužení do dokázali prosadit fotbalisté favorizovaného San Lorenza, kterým zbývá poslední čtvrthodina k vytouženému postupu do finále Mistrovství světa klubů. Hráči argentisnkého celku pro to musí udělat jediné, udržet jednobrankový náskok až do závěrečného hvizdu.
    Fanoušci argentinského týmu věří, že utkání jejich mužstvo zvládne a ve finále se utká s hvězdných Realem Madrid. Tento má dokonce jasno i o rozestavení, v jakém San Lorenzo nastoupí.

     
    105+2
    První poločas prodloužení skončil.
     
    105+1
    Julio Buffarini v souboji o míč ostře atakoval Burfoota, za což byl potrestán žlutou kartou.
     
    105
    Jednu minutu přidá hlavní rozhodčí k prvnímu patnáctiminutovému prodloužení.
     
    104
    Hráči San Lorenza se pokusili založit další útočnou akci, jejich postupný útok ale zastavil zdvižený praporek asistenta rozhodčího, který odmával ofsajd.
     
    103
    Na opačné straně hrací plochy svedl s Yepesem souboj Issa. hráč Aucklandu City však z tohoto souboje neodešel jako vítěz a u míče tak zůstali fotbalisté argentinského mužstva.
    Cauterucciova střela vyprášila rukavice brankáře Williamse.
     
    101
    Navýšit vedení argentinského celku mohl uruguayský útočník Cauteruccio, jenž se dostal do nebezpečného zakončení, se kterým si Williams poradil, když jedovatou ránu vyrazil před sebe.
     
    100
    Střídání v celku Auckland City F.C.: trenér novozélandského celku připravil další střídání, ze hřiště odvolal Tavana, místo kterého naskočil do hry Burfoot.
     
    99
    Fotbalisté Aucklandu se s nepříznivým vývojem nehodlají jen tak smířit a v tuto chvíli kombinují v blízkosti šestnáctky San Lorenza. Podaří se hráčům v bílých dresech podruhé v utkání vyrovnat?
     
    96
    Střídání v celku Auckland City F.C.: trávník opouští Dordjević, ve zbytku prodloužení si zahraje Issa.
     
    96
    Hráči San Lorenza se opět vydali vstříc pokutovému území, ve kterém po kontaktu s bránícím hráčem upadl Cauteruccio. Útočník Jihoamerického klubu se ale v momentě přihrávky nacházel v ofsajdu, který byl odmáván a následně také odpískán.
    Mauro MATOS - 2:1
     
    93
    San Lorenzo právě vstřelilo branku!
    Fotbalisté favorizovaného San Lorenza se podruhé v utkání ujímají vedení. Po narážečce se svým spoluhráčem uvnitř pokutového území se přesným střeleckým pokusem prezentoval střídající MAURO MATOS a fanoušci argentinského celku jsou hned veselejší.
     
    92
    U míče jsou fotbalisté v bílých dresech, kteří se snaží proniknout přes střed hřiště, který je ale pečlivě hlídán záložními hráči San Lorenza.
     
    91
    Začal první poločas prodloužení.
     
    Fotbalisté obou mužstev jsou již připraveni, zahájení prvního prodloužení tak nic nebrání.
    Radost fanoušků Aucklandu z vyrovnávací branky.

     
    90+5
    Druhý poločas skončil.
     
    90+5
    V závěrečných vteřinách základní části byli v držení míče fotbalisté domácího celku, kterým se však už nepodařilo vystřelit. Po vypršení nastavené doby hry hlavní rozhodčí druhý poločas ukončil a oba týmy se nyní můžou připravit na prodloužení.
     
    90+3
    Střídání v celku Auckland City F.C.: trávník opouští Tade, na zelený pažit se místo něj podívá Browne.
     
    90+2
    Oba týmy si v nastaveném čase připsaly po jedné útočné akci, zatímco Tadeho zblokovala obrana San Lorenza, útok Aucklandu zneškodnil Torrico.
     
    90
    Australský arbitr Benjamin Williams ve druhém poločase nastavil čtyři minuty nad rámec základní hrací doby. Přesně tolik času tak oběma celkům zbývá do vstřelení vítězné branky, v opačném případě by následovalo prodloužení.
     
    89
    Domácí ale bránu svého soupeře nedokázali ohrozit ani tentokrát, obrana Aucklandu City byla zkonzolidovaná a centrovaný míč do šestnáctky odvrátila.
     
    88
    Útočná aktivita San Lorenza je patrná, nyní se po pravé straně vydal kupředu Buffarini, jemuž míč ukopl na roh Bilen. Z něj se k hlavičkvému zakončení dostal Kannemann, ale jeho pokus byl zblokován nad bránu.
     
    86
    Hráči favorizovaného klubu se dopustili útočného faulu, když kapitán Mercier nedovoleně atakoval Bilena.
     
    84
    Nyní do šestnáctky novozélandského celku přilétl centr z pravé strany, míč před dotírajícím útočníkem vyrazil Williams mimo dosah všech zúčastněných.
     
    83
    U míče jsou fotbalisté argentinského celku, kteří sice kombinují na polovině Aucklandu City, ale nemohou se protlačit do střeleckého zakončení. Defenziva hostujícího celku h útočícím hráčům vždy včas přistupuje.
     
    81
    Do konce základní hrací doby zbývá něco málo přes deset minut, stav utkání je stále vyrovnaný. Podaří se některému z týmů převážit pomyslné misky vah na svou stranu, nebo semifinálové utkání dospěje až do prodloužení?
     
    80
    Nyní se před přítomnými příznivci zesměšnil Iwata. Japonskému obránci totiž při autovém vhazování vypadl míč z rukou a ze stejného místa za postranní čárou tak budou vhazovat domácí fotbalisté.
     
    79
    Pablo Barrientos zezadu kopačkama napřed zajel do Bilena a za své počínání v rozporu s pravidly byl hlavním arbitrem ohodneocen žlutou kartou.
     
    78
    Střídání v celku CA San Lorenzo de Almagro: ze hřiště odchází Kalinski, jehož nahradí Matos.
    Tade se ocitl sám před bankářem, ale z ideální střelecké pozice se hodně ukopl.
     
    77
    Na opačné straně vyprodukoval střelecký pokus Tade, ale neměl dostatečně přesně srovnána mířidla a míč letěl mimo zařízení.
    Cateuricciho rána končí na tyči.
     
    76
    Na hranici pokutového území se pořádně opřel do míče Cauteruccio, který orazítkoval tyč Williamsovy svatyně!
     
    75
    O útočnou akci se postarali také soupeři San Lorenza, ale hráčům v bílých dresech ofenzivní výpad nevyšel podle představ a ze země tak rozehraje Torrico.
     
    73
    Domácí zahrávali přímý volný kop a po centru z něj v pokutovém území dokázali zakončit. Hlavičkový pokus však mířil jen do středu brány, kde se nacházel připravený gólman Williams.
     
    71
    Fotbalisté argentinského celku po inkasované brance ožili a nyní se častěji zapojují do útočných akcí, které ale obrana Aucklandu City dokáže eliminovat.
     
    68
    Střídání v celku CA San Lorenzo de Almagro: hřiště opouští Verón, kterého vystřídá Romagnoli.
    Angel BERLANGA - 1:1
     
    67
    Auckland City právě vstřelilo branku! Fotbalisté novozélandského celku dokázali vyrovnat! Na přihrávku Tadeho směřující do pokutového území si za obranou San Lorenza naběhl De Vries, proti kterému však skvěle vyběhl gólman Torrico, od něhož se ale míč odrazil k ANGELU BERLANGOVI, jenž sice zakončoval z velmi ostrého úhlu, ale opuštěnou svatyni trefil bezpečně.
     
    65
    Dalším hráčem, který si zblízka prohlédl žlutý kartónek, byl hostující obránce Angel Berlanga.
     
    64
    Na opačné straně hrací plochy získali výhodu rohového kopu hráči novozélandského celku, s centrovaným míčem si však obrana San Lorenza poradila.
    San Lorenzo přijelo na Marrakech podpořit přes 8000 fanoušků.


     
    62
    Fotbalisté San Lorenza pronikli před šestnáctku svého soupeře, kde byli zastaveni obranným faulem. Z nařízeného přímého kopu ale nedokázali přesně zakončit, když hlavičkový pokus Kannemanna skončil vysoko nad břevnem brány Aucklandu City.
     
    60
    Karetní trest byl k vidění také na straně Aucklandu City, hříšníkem byl Mario Bilen, který se provinil nedovoleným zákrokem.
     
    60
    Následný přímá vonlý kop z dobré pozice byl ovšem zahrán velmi mizerně, když přízemní ránu zblokovala obrana San Lorenza.
     
    59
    Hosté se vydali k pokutovému území San Lorenza, před kterým Nestor Ortigoza nedovoleně atakoval De Vriese. Záložník argentinského celku byl za svůj počin proti pravidlům potrestán žlutou kartou.
     
    57
    V držení míče jsou ve druhém poločase častěji fotbalisté novozélandského celku, kteří musí stáhnout jednobrankové manko.
     
    55
    Za nakopnutým míčem sprintoval Tade, ale dobrým obranným zákrokem se prezentoval Kannemann, který si před útočníka Aucklandu City postavil tělo a nedovolil mu dostat se k míči. Odkop od své brány tak může provést gólman Torrico.
     
    53
    Kaminski ve středu hracího pole nedovedl přesně přihrát a míče se zmocnili fotbalisté v bílých dresech, kteří následně založili útočnou akci, ale ta neměl šanci na úspěch, když se míč po nepřesné přihrávce došoural vedle branky.
     
    51
    Po chvíli snažení se jim to ale přeci jen povedlo, míč pro De Vriese vybojoval před pokutovým územím Berlanga. Hostující útočník se ale v době Berlangovy přihrávky nacházel v ofsajdovém postavení, což postřehl také asistent rozhodčího.
     
    49
    V držení míče jsou v těchto částech hry hráči v bílých dresech, kteří ale kombinují pouze na vlastní polovině hřiště a nedaří se jim zatím proniknout hlouběji do pole.
    Obránce naposlední chvíli překazil slibnou šanci Cauterruccia.
     
    47
    Na opačné straně se za obranu Aucklandu City dostal Cauterucciou, uruquayského útočníka ale ještě před zakončením dokázali o míč obrat vracející se defenzivní hráči hostujícího celku, kteří mu míč ukopli z kopačky.
     
    46
    Hosté se s nepříznivým stavem nehodlají smířit a hned v první minutě druhé půle podnikli ofenzivní výpad, který ale odkopem za postranní čáru zastavil Más.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    V úvodním poločase jsme byli svědky jediné branky, do jejího vstřelení se ovšem čekalo až do nastavení, ve kterém tým San Lorenza poslal do vedení Pablo Barrientos. Favorit z Argentiny tak v samém závěru úvodního dějství otevřel skóre a jeho hráči odcházejí do kabin se spokojenějšími výrazy ve tvářích.
     
    45+2
    První poločas skončil.
    Pablo BARRIENTOS - 1:0
     
    45+2
    San Lorenzo právě vstřelilo branku!
    Fotbalisté argentinského celku v nastaveném čase otevírají skóre a ujímají se vedení! San Lorenzo zaútočilo po levé straně, odkud do pokutového území přišel přízemní křižný centr Máse, který si zpracoval PABLO BARRIENTOS. Záložníkovi Jihoamerického mužstva míč sice z kopačky odskočil, ale poté jej ze vzduchu dokázal parádně trefit a míč nakonec nasměroval přesně k levé tyči brankáře Williamse, který balonu v cestě do brány už zabránit nedokázal.
     
    45
    Australský hlavní arbitr Benjamin Williams se v prvním poločase rozhodl nastavit dvě minuty nad rámec základního času.
     
    44
    Domácí jsou nakonec nuceni napadajícími hráči v bílých dresech zapojit do své kombinační souhry také brankáře Torrica, který se po delší odmlce opět dotkl míče.
     
    42
    Nyní ve středu hřiště probíhala hlavičkovaná, vzdušný souboj o míč nakonec vyhráli fotbalisté Jihoamerického celku, kteří se zatím neúspěšně pokoušejí proniknout přes střed hřiště, který pečlivě střeží záložní řada Aucklandu City.
     
    40
    Walter Kannemann se v krátkém časovém sledu dopustil dalšího nedovoleného zákroku, když se provinil šlapákem a hlavní arbitr už tentokrát neváhal obránci San Lorenza ukázat kartónek žluté barvy.
     
    39
    Ve středu hracího pole se při hlavičkovém souboji Kannemann opřel do Tavarna, což neuniklo pozornosti hlavního arbitra, který v neprospěch San Lorenza odpískal faul.
     
    38
    Teď se pro změnu nedovoleného zákroku na útočné polovině provinil Kalinski, který při souboji o míč nešetrně srazil k zemi Dordjeviće.
    Papež František, velký fanoušek týmu San Lorenzo, popřál týmu hodně štěstí do duelu s Aucklend City. Učinil tak při dnešní oslavě svých 78. narozenin.


     
    36
    Míč se po sérii přihrávek dostal ke Kalinskému, záložníka domácího celku však obrana novozélandského týmu zastavila jen za cenu nedovoleného zákroku.
     
    35
    V těchto chvílích se kulatý nesmysl nachází na kopačkách hráčů San Lorenza, kteří s ním kombinují ve středu hracího pole a přemýšlejí, kudy proniknout k šestnáctce Aucklandu City.
     
    33
    Fotbalisté jihoamerického celku podnikli ofenzivní akci, při které se ale zahnali až k rohovému praporku, kde se k míči dostal Barrientos, ale vinou gravitační síly nedokázal míč do šestnáctky odcentrovat a ten skončil mimo bránu. Odkop tak může provést brankář Williams.
    Přímý kop letěl poměrně vysoko nad bránu.
     
    31
    K exekuci nařízeného přímého volného kopu se postavil Barrientos, který dokázal poslat míč nad hlavami hráčů stojících ve zdi, jenomže přestřelil také bránu Williamse a míč nakonec letěl příliš vysoko nad břevno.
     
    29
    Domácí skutečně založili ofenzivní výpad, který po levé straně táhl Verón. Domácí útočník poté míč přihrál Kalinskému, ale nepříjemně ho dohrál jeden z hráčů Aucklandu a fotbalisté San Lorenza tak budou mít k dispozici přímý volný kop z velmi dobré vzdálenosti.
     
    27
    Následně se útočného faulu dopustil Tavarno a míč se tak vrátí na kopačky hráčů argentinského mužstva, kteří mohou založit útočnou akci.
     
    26
    Fotbalisté v bílých dresech se dostali do těsné blízkosti šestnáctky San Lorenza, odkud do ní poslali nadýchaný centr, pro který si došel Torrico, který míč sevřenou pěstí vyrazil do bezpečí.
     
    24
    Druhým hráčem potrestaným žlutou kartou je domácí kapitán Mercier, který se provinil nesportovním chováním, když po nedovoleném zákroku svého spoluhráče vztekle odkopl míč z vymezeného prostoru hrací plochy.
    Střelu z úhlu Williams vyrazil.
     
    21
    Na hranici ofsajdu obdržel přihrávku za obranu Cauteruccio, který pelášil směrem k bráně Aucklandu. Dostal se však do příliš ostrého úhlu, ze kterého brankáře Williamse, který byl připraven u své levé tyče, nedokázal překonat.
    Přímý kop končí v náručí brankáře.
     
    20
    Domácí podnikli ofenzivní výpad, který byl zastaven před pokutovým územím jen za cenu faulu. Centr Kannemanna ovšem doletěl pouze do náruče připraveného brankáře Williamse, který jej následně rozdal svým spoluhráčům.
     
    18
    Hráči hostujícího týmu se protlačili do zakončení, De Vries si na prsou zpracoval centr směřující na jeho osobu, sklepl si míč na trávník a poté zvolil razantní, ale nepřesnou střelu, proti které Torrico nemusel vůbec zasahovat.
     
    17
    Míč se nyní nachází ve středu hracího pole a rotuje především kolem středového kruhu, v jeho držení jsou v tuto chvíli fotbalisté novozélandského celku.
     
    15
    Hráči domácího celku se ale s míčem daleko nedostali a po chvíli jej ukořistili fotbalisté Aucklandu City, kteří do rozehrávky zapojili také brankáře Williamse.
    Zaplněné tribuny slibují parádní atmosféru.


     
    14
    Tade se na polovině argentinského mužstva provinil proti pravidlům, s míčem na kopačkách tak budou pokračovat hráči v modročervených dresech, kteří se pokusí rozvinout ofenzivní akci od vlastní šestnáctky.
     
    12
    Na opačné straně se střeleckým pokusem prezentoval Tade, který si míč navedl na střed osy a poté vypálil směrem na bránu San Lorenza. S jeho nepříliš prudkou střelou si ale Torrico poradil vcelku bez potíží.
     
    11
    Proti zkonzolidované obraně běžel s míčem Verón, ten byl ale v souladu s pravidly zastaven ještě před šestnáctkou hostujícího celku.
     
    9
    Z následného přímého kopu, který zahrávali hráči argentinského celku, přišel centr do šestnáctky, kde se do hlavičkového zakončení dostal Yepes. Kolumbijský fotbalista ale hlavičkový pokus mezi tři tyče nevměstnal.
     
    8
    První žlutou kartu v zápase dostal za nedovolený zákrok hostující obránce Dordjević.
     
    8
    Fotbalisté San Lorenza pronikli před pokutové území soupeře, odkud přišel centr na hlavu Kalinského, jenž svůj pokus neusměrnil jak by chtěl a míč zkrotil gólman Williams.
     
    7
    Hra v úvodních minutách zatím nebyla příliš koukatelná, míč se pohybuje převážně ve středu hřiště či po obě pokutová území. K ohrožení branky zatím vůbec nedošlo.
     
    5
    Míč se v tuto chvíli nachází na kopačkách fotbalistů v bílých dresech. Ti ovšem kombinují jen na vlastní polovině a proniknout přes střed hracího pole se zatím pokoušejí neúspěšně.
     
    4
    Dlouhým pasem se na polovině San Lorenza pokoušel některého ze svých spoluhráčů oslovit Iwata. Japonský obránce ovšem přihrál velmi nepřesně a míče se zmocnila pozorná obrana Jihoamerického celku.
     
    2
    Fotbalisté novozélandského celku se pokusili zaútočit podél levé postranní čáry, ale ofenzivní tažení jim nevyšlo, míč totiž skončil za postranní čárou a vhazovat budou domácí.
     
    1
    O úvodní rozehrávku se postarali fotbalisté San Lorenza, kteří jsou vedeni jako domácí tým. Argentinské mužstvo nastoupilo k utkání v modročervených dresech, hráči Aucklandu City oblékli dresy bílé barvy.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Fotbalisté obou celků za doprovodu rozhodčích právě přicházejí na hrací plochu, semifinálový souboj tak vypukne již za několik minut.
     
    Úvodní sestavy:

    CA San Lorenzo de Almagro: Torrico – Buffarini, Yepes, Kannemann, Más – Mercier, Ortigoza, Kalinski, Barrientos – Verón, Cauteruccio
    Náhradníci: Franco, Davecchi, Cetto, Romagnoli, Villalba, Blandi, Arias, Cavallaro, Matos, Catalán, Fontanini, Quignón

    Auckland City F.C.: Williams – Berlanga, Irving, Dordjević, Iwata – Payne, Vicelich, Bilen – De Vries, Tavarno, Tade
    Náhradníci: Caunter, Spoonley, Arms, Pritchett, White, Lindsay, Moreira, Issa, Kim, Browne, Milne, Burfoot

    Rozhodčí: Williams – Cream, Cetrangolo.
    Pohled na stadion Marrakech, kde se odehraje dnešní semifinálový duel mezi týmy San Lorenzo a Auckland City


     
    Na koho narazí vítězný celek ve finále?

    Postupující semifinalista se v souboji o titul Mistrů světa klubů utká s věhlasným Realem Madrid. Španělský velkoklub totiž včera hladce přehrál maxický celek Cruz Azul, který porazil po výsledku 4:0. Za vítězný celek se postupně prosadili Sergio Ramos, Karim Benzema, Gareth Bale a Isco. Finálový zápas je na programu v sobotu, jeho úvodní výkop je naplánován od 19:30 a sledovat jej můžete rovněž prostřednictvím našeho textového online přenosu.
     
    Rozhodčí

    Důležitou součástí každého fotbalového utkání jsou také rozhodčí. Tím hlavním dnes bude sedmatřicetiletý australský arbitr Benjamin Williams, jemuž s řízením utkání budou pomáhat jeho krajané Matthew Cream a Paul Cetrangolo. Čtvrtým delegovaným sudím je pak Noumandiez Desire Doue z Pobřeží slonoviny.
     
    Auckland City F.C.

    Mužstvo z Oceánie sehrálo na Mistrovství světa klubů už dvě utkání, která vyhrálo shodně 1:0. Zatímco v prvním zápase s marockým celkem Moghreb Tétouan rozhodl o postupujícím až penaltový rozstřel, ve čtvrtfinálovém klání se fotbalistům novozélanského celku podařilo skórovat i ze hry, díky čemuž vyřadili alžírský ES Sétif. V domácí nejvyšší soutěži zvané Premiership patří Aucklandu průběžná druhá pozice, oproti lídru tabulky má však City ještě dva zápasy k dobru.
     
    CA San Lorenzo de Almagro

    Celek zastupující na Mistrovství světa klubů Jižní Ameriku byl zařazen přímo do semifinále. Na tomto turnaji ho tak dnes čeká první zápas, ve kterém je papírovým favoritem. V domácí nejvyšší soutěži se však San Lorenzu příliš nedaří, když po devatenácti odehraných zápasech okupuje až osmou příčku argentinské Primery división a na vedoucí celek ztrácí propastných patnáct bodů.
     
    Hezký středeční večer přeji všem fotbalovým fanynkám a fanouškům. Dnes Vám přineseme textový online přenos ze semifinálového utkání Mistrovství světa klubů, do kterého se probojovali argentinský celek CA San Lorenzo de Almagro a novozélandský Auckland City F.C.. Úvodní výkop semifinálového klání je na programu od 20:30, utkáním Vás provede Lukáš Jasoněk.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:30.

    Lukáš Jasoněk

    Branky: 45+2. Barrientos, 93. Matos – 67. Berlanga

    Karty:   24. Mercier (SLR), 40. Kannemann (SLR), 59. Ortigoza (SLR), 79. Barrientos (SLR), 105+1. Buffarini (SLR) – 8. Dordjević (ACK), 60. Bilen (ACK), 65. Berlanga (ACK)


    CA San Lorenzo de Almagro: Torrico – Buffarini, Yepes, Kannemann, Más – Mercier, Ortigoza (109. Quignón), Kalinski (78. Matos), Barrientos – Verón (68. Romagnoli), Cauteruccio
    Náhradníci: Franco, Davecchi, Cetto, Romagnoli, Villalba, Blandi, Arias, Cavallaro, Matos, Catalán, Fontanini, Quignón

    Auckland City F.C.: Williams – Berlanga, Irving, Dordjević (96. Issa), Iwata – Payne, Vicelich, Bilen – De Vries, Tavano (100. Burfoot), Tade (90.+3 Browne)
    Náhradníci: Caunter, Spoonley, Arms, Pritchett, White, Lindsay, Moreira, Issa, Kim, Browne, Milne, Burfoot

    Rozhodčí: Williams – Cream, Cetrangolo
    bahis siteleri