Slovensko – Bělorusko 1:2 (kon.) | Švýcarsko – Norsko 3:2 (po pr.)
konec
Slovensko
1:2 (0:0, 0:1, 1:1)
Bělorusko
sk Pátek 19.12.2014, 16:15Arosa Challenge
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Slovensku sa vyrovnať nepodarilo a zajtra si zahrá o tretie miesto. Zverenci trénera Vůjtka si sen nesplnia a tento turnaj nevyhrajú.
     
    59:38
    Graňák stratil puk a hostia mohli skórovať. Puk napokon skončil iba tesne vedľa prázdnej bránky našich chlapcov.
     
    58:38
    Hudáček opäť šprintuje na striedačku, Slovensko je v útoku.
     
    58:16
    Slovensko hrá v šestici, gólman Hudáček ostáva na striedačke.
     
    58:16
    Náš tréner Vladimir Vůjtek si vyžiadal oddychový čas.
    Michel MIKLÍK - 1:2
     
    56:20
    Slovensko dalo gól!
    Napokon sme to zrejme zakríkli! Po dobrej Viedenského prihrávke sa puk dostal pred bránku k MICHELOVI MIKLÍKOVI a jeho prudká strela rozjasala slovenskú striedačku. Asistencia: Marek Viedenský.
     
    53:27
    Naši reprezentanti na ľadovej ploche stále nevedia nič vymyslieť. Slováci sa stále iba bránia a náš súper to neustále skúša. Teraz pálil Stepanov a následne chcel dorážať Andrjuščenko, no našťastie nebol presný.
    Arťom KISLY - 0:2
     
    50:45
    Bielorusko dalo gól!
    Náš súper opäť využíva výhodu presilovky. Autorom tvrdej strely bol ARŤOM KISLY, no nešťastne si ju ešte do vlastnej bránky tečoval Ďaloga. Asistencia: Andrej Stas.
     
    50:33
    Slovensko sa bude brániť. Na trestnú lavicu odchádza Graňák na 2+2 minúty za nebezpečnú hru vysokou hokejkou.
     
    46:30
    Slovensko sa bude brániť. Teraz ale musíme uznať, že Miklík je za podrazenie vylúčený neprávom, pretože Bielorusi sa veľmi nešťastne podrazili vzájomne.
     
    42:34
    Slovensko veľmi pochybilo. Graňák stratil puk na modrej čiare a do brejku sa vrhol Drozd. Našťastie ho Graňák dokorčuľoval a aspoň trochu mu situáciu znepríjemnil. Hudáček predviedol úspešný zákrok.
     
    42:16
    Bielorusko sa bude brániť. Na trestnú lavicu smeruje za hákovanie Šinkevič.
     
    39:03
    Po víťaznom buly prišla okamžitá prihrávka na modrú čiaru, odkiaľ pálil Starosta. Nášmu hráčovi strela sadla, no do bránky neprešla.
     
    35:42
    Cingeľ a Denisov sú vzájomne vylúčení za hrubosť, pomer síl na ľade sa meniť nebude. Stále hráme presilovku 5 proti 4.
     
    35:42
    Slovákom ale táto presilovka vôbec nevychádza. Cingeľ sa zrazil so súperom, na ktorého sa následne vrhli hneď traja hráči, Najaktívnejší bol však Denisov, s ktorým sa ale náš Cingeľ biť nechcel. Toto malo od férovej naťahovačky ďaleko.
     
    34:43
    Bielorusko sa bude brániť! Drozd sa previnil hákovaním.
     
    34:25
    Toto by sa ale stávať nemalo. Slovensko pustilo súpera do prečíslenia a nebyť zblokovania Slobodu, Bielorusi mohli vyhrávať už o dva góly.
     
    34:04
    Slovensko vyhralo buly v útočnej tretine a takmer z toho bol vyrovnávajúci gól! Prudkou strelou to skúsil Tybor, no trafil iba spojnicu bránky.
     
    33:29
    Slovensko opäť situáciu nevyriešilo dobre. Po krížnej prihrávky z ľavej strany sa v kruhu k puku dostal Stepanov a okamžite pálil, ale Hudáček sa našťastie stihol presunúť.
     
    33:11
    Bielorusko to napokon dokázalo a dostalo sa do útoku! Tam Slováci situáciu opäť nezvládli a medzi kruhmi ostal voľný Kovyršin. Tomu našťastie strela nesadla a namieril ju iba do Hudáčka.
     
    31:54
    Slovensko sa bude musieť opäť brániť! Na trestnú lavicu odchádza za faul lakťom Marcinko.
     
    30:28
    Bielorusi sa opäť dostali do pásma a vymysleli to tam zaujímavo. Po prihrávkach na jeden dotyk pálil z pravej strany Nogačov a jeho rana bola tečovaná, no Hudáček si poradil.
     
    29:24
    Slovensko sa bude opäť brániť! Na trestnú lavicu odchádza za podrazenie Lapšanský.
    Jevgenij NOGAČOV - 0:1
     
    26:07
    Bielorusko dalo gól!

    Bielorusko je vo vedení. Slováci sa dopustili fatálnej chyby, pokúsili sa puk vyhodiť popred vlastnú bránku, no tam ho zachytil JEVGENIJ NOGAČOV a pohotovo zakončil. Bez asistencií.
     
    24:40
    Slovensko sa bude brániť! Sloboda sa previnil podrazením.
     
    24:13
    Bielorusi spálili veľké príležitosti! Najskôr sme videli strelecký pokus, potom Hudáček stratil hokejku, no ďalšie zakončenie spoza bránky vyrazil ľavým betónom. Bielorusko si vytvára tlak.
     
    20:32
    Veľká šanca Slovákov! Tí sa po súperovej chybe dostali do protiútoku, na ktorého konci Tybor prihrával pred bránku, ale bieloruská defenzíva puk zblokovala.
     
    18:53
    Slovensko sa opäť dostalo do veľmi dobrej príležitosti! Videli sme skvelú prihrávku pred bránku, kde bol Vandas, no prečítala to aj bieloruská obrana a zakončenie napokon neprišlo.
     
    16:57
    Slováci opäť pochybili v defenzíve a do zakončenia sa dostal Andrjuščenko. Ten sa cez obranu predral až pred Hudáčka, no náš gólman bol našťastie pozorný a puk za svoj chrbát nepustil.
     
    14:21
    Bielorusi to napokon urobili veľmi zaujímavo! Slováci pred bránkou nepokryli puk, ku ktorému sa dostal Kislyj, no našťastie pre našich v zakončení úspešný nebol.
     
    13:13
    Opäť sme ale videli rýchly brejk Slovákov! Bol v ňom Dravecký, ktorý pálil z väčšej vzdialenosti, no Goriačevskich si aj teraz poradil.
     
    09:46
    Slovensko zachytilo súperovu prihrávku a dostalo sa do brejku! Bol v ňom Libor Hudáček, proti ktorému ale vykorčuľoval brankár a následne neúspešne zakončil aj Kudrna.
     
    07:35
    Slovensko sa dostalo do prečíslenia troch proti dom! Na jeho konci bol napokon Viedenský, ktorý situáciu zobral na seba, ale Goriačevskich ho vychytal.
     
    00:58
    Bielorusko sa bude brániť! Náš súper zle striedal a inkasuje trest za príliš veľa hráčov na ľadovej ploche.
     
    Rozhodcovia sú skutočne pedantní a s nápravou sietí na bránkach si dali skutočne veľa námahy. Napokon je ale všetko v stopercentnom stave a môžeme začať!
     
    Napokon sa ešte hrať nemôže. Postranný rozhodca si všimol, že sieť na bieloruskej bránke nie je v stopercentnom stave a arbitri to budú musieť napraviť. Nemalo by to však trvať dlho.

    Veronika Pancuráková

    Branky a nahrávky: 57. Miklík (Viedenský) – 27. Nogačov, 51. Kisly (Stas)


    Slovensko: J. Hudáček (Čiliak) – Graňák (C), Sloboda, Ďaloga, J. Mikuš, Starosta (A), Čerešňák, P. Mikuš, Štajnoch – Miklík, Viedenský (A), Tybor – Lapšanský, Dravecký, Cingeľ – Marcinko, L. Hudáček, Kudrna – Vandas, A. Šťastný, P. Lušňák
    Bělorusko: Goriačevskich (Brikun) – Korobov, Denisov (C), Lisovec, Šinkevič, Stasenko, Nogačov, Kaznadej, Goroško – Gavrus, Kislyj, Stas (A) – Stepanov, Kulakov (A), Andrjuščenko – Kovyršin, Pavlovič, Jefimenko – Volkov, Drozd, Razvadovskij

    Rozhodčí: Marcus Vinnerborg (Švéd.), Tobias Wehrli – Flavio Ambrosetti, Simon Wüst (Švaj.)
    bahis siteleri