Sassuolo – Cesena 1:1 (kon.) | AS Řím – AC Milán 0:0 (kon.)
konec
AS Řím
0:0 (0:0)
AC Milán
Sobota 20.12.2014, 20:45 • Stadio Olimpico (kapacita: 82 307 diváků), Řím • Italská Serie A
Předzápasové kurzy
     
    86
    Aby to nebylo Mexésovi líto, dostává i on žlutou kartu za roztržku s Destrem.
     
    86
    Destro si ostře vyřizoval osobní spor s Mexésem, což ocenil rozhodčí Rizzoli žlutou kartou.
     
    74
    Další žlutá karta, kterou nyní vidí hráč domácích De Rossi. Ten musel zastavit nedovoleně Menéze, jenž se vydal na nebezpečný útočný výlet.
     
    70
    Komplikace pro AC Milán! Armero sáhl na míč rukou, čímž si vykoledoval druhou žlutou kartu, a tak viděl následně i červenou a odchází předčasně pod sprchy!
     
    68
    Hra se hodně kouskuje, což se líbí především hostům. Nyní je hra na chvíli přerušena, neboť k ostrému faulu sáhl de Jong proti aktivnímu Nainggolanovi. Za tento zákrok vidí ostrý chlapík ve službách AC po zásluze žlutou kartu, což znamená, že si v příštím kole nezahraje.
     
    64
    Menéz si předkopl míč do volného prostoru, čímž hrozil výpad do otevřené obrany AS. Florenzi tak přispěchal s rychlým taktickým faulem, jenž byl však oceněn žlutou kartou.
     
    60
    Maicon chtěl skluzem zasáhnout míč, ale Zapata si stačil míč popostrčit, čímž ho Maicon ostřel fauloval. Sudí Rizzoli tak domácímu obránci ukázal z blízka žlutou kartu.
     
    39
    Tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu, až se ucho utrne. Přísloví, které platí i pro Armera, jenž doplatil na několik svých faulů žlutou kartou.

    Petr Král

    Branky:

    Karty:   60. Maicon (ASR), 64. Florenzi (ASR), 74. De Rossi (ASR), 86. Destro (ASR) – 39. Armero (ACM), 68. de Jong (ACM), 86. Mexés (ACM)   70. Armero (ACM)


    AS Řím: De Sanctis – Maicon (81. Torosidis), Manolas, Yanga-Mbiwa, Holebas – S. Keita, De Rossi (74. Destro), Nainggolan – Florenzi (66. Ljajić), Totti (C), Gervinho.
    Náhradníci: Lobont – Borriello, Cole, Destro, Emanuelson, Iturbe, Ljajić, Paredes, Somma, Strootman, Torosidis.

    AC Milán: Diego López – Bonera, Mexés, Zapata, Armero – Poli (81. Muntari), de Jong, Montolivo (C), Honda (72. Alex), Bonaventura – Ménez (88. El Shaarawy).
    Náhradníci: Abbiati, Agazzi – Albertazzi, Alex, Essien, El Shaarawy, Niang, Muntari, Pazzini, Saponara, Torres, Zaccardo.

    Rozhodčí: Rizzoli – Liberatore, Bianchi
    bahis siteleri