Sassuolo – Cesena 1:1 (kon.) | AS Řím – AC Milán 0:0 (kon.)
konec
AS Řím
0:0 (0:0)
AC Milán
Sobota 20.12.2014, 20:45 • Stadio Olimpico (kapacita: 82 307 diváků), Řím • Italská Serie A
Předzápasové kurzy
    Ani tato šance nekončí v brance Lópeze.
     
    90+2
    Nádherná kombinace po ose Yanga-Mbiwa – Gervinho úspěch neslaví, neboť Gervinho pohrdl 100% příležitostí, když se zjevil zcela sám před brankářem AC Milán a následně si na něm vylámal zuby!
     
    88
    Za pískotu odchází ze hřiště Menéz, jenž uvolní prostor pro El Shaarawyho.
     
    86
    Aby to nebylo Mexésovi líto, dostává i on žlutou kartu za roztržku s Destrem.
     
    86
    Destro si ostře vyřizoval osobní spor s Mexésem, což ocenil rozhodčí Rizzoli žlutou kartou.
     
    83
    López podběhl Yanga-Mbiwy centr, který následně přistál na kopačku Torosidise, jenž nezachoval chladnou hlavu a z první jej poslal vysoko nad!
     
    81
    Střídají i domácí. Ze hry spěchá viditelně unavený Maicon, na jeho místo přijde stejně ofenzivně laděný Torosidis.
     
    81
    Střídání na straně AC Milán. Odpočinout si jde Poli, opačným směrem putuje Muntari.
     
    74
    Zároveň je to i to poslední, co nám dnes De Rossi předvedl, neboť ho stahuje trenér Garcia ze hry. Na hřiště naopak přichází útočník Destro, který to na milánské týmy umí.
     
    74
    Další žlutá karta, kterou nyní vidí hráč domácích De Rossi. Ten musel zastavit nedovoleně Menéze, jenž se vydal na nebezpečný útočný výlet.
     
    72
    V dnešním utkání již dohrál Honda, kterého nahradí stoper Alex, aby zalepil místo po vyloučeném Armerovi.
     
    70
    Komplikace pro AC Milán! Armero sáhl na míč rukou, čímž si vykoledoval druhou žlutou kartu, a tak viděl následně i červenou a odchází předčasně pod sprchy!
     
    68
    Hra se hodně kouskuje, což se líbí především hostům. Nyní je hra na chvíli přerušena, neboť k ostrému faulu sáhl de Jong proti aktivnímu Nainggolanovi. Za tento zákrok vidí ostrý chlapík ve službách AC po zásluze žlutou kartu, což znamená, že si v příštím kole nezahraje.
     
    66
    Avizované střídání je tady. Do hry tak přichází Ljajić, jemuž uvolní místo Florenzi.
     
    64
    Menéz si předkopl míč do volného prostoru, čímž hrozil výpad do otevřené obrany AS. Florenzi tak přispěchal s rychlým taktickým faulem, jenž byl však oceněn žlutou kartou.
     
    60
    Maicon chtěl skluzem zasáhnout míč, ale Zapata si stačil míč popostrčit, čímž ho Maicon ostřel fauloval. Sudí Rizzoli tak domácímu obránci ukázal z blízka žlutou kartu.
    Ménez se ocitl v dobré šanci.

     
    51
    Menéz se dostal k odraženému míči uvnitř pokutového území, na nic nečekal a z první se opřel do míče. Jeho skákavá střela skončila na rukavicích pozorného De Sanctise.
     
    39
    Tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu, až se ucho utrne. Přísloví, které platí i pro Armera, jenž doplatil na několik svých faulů žlutou kartou.
    Mexésová střela málem slavila úspěch.
     
    38
    Mexés natáhl ke střele ze středového kruhu a jeho dělovka směřující do šibenice málem zaskočila domácího brankáře. Naštěstí pro domácí vytáhl De Sanctis míč konečky prstů nad břevno.
     
    29
    Aktivní štírek Gervinho se protancoval až k zakončení uvnitř pokutového území. Jeho přízemní střelu dokázal vyrazil ukázkovým zákrokem López. Ten je zatím jednoznačně nejlepším hráčem AC!
     
    26
    Tottiho prudký projektil vytěsnil se vší námahou López nad své břevno. Rohový kop pro AS!
     
    21
    Gervinho načechral po Maiconově akci míč na Florenziho, jenž následně svoji hlavičku umístil pouze do míst, kde stál připravený brankář López.
     
    2
    Dva důležité zákroky si nyní připsal domácí brankář De Sanctis. Ten nejprve vyrazil Hondovu střelu ze střední vzdálenosti a následně si porazil o s dorážkou Poliho z těžkého úhlu.

    Petr Král

    Branky:

    Karty:   60. Maicon (ASR), 64. Florenzi (ASR), 74. De Rossi (ASR), 86. Destro (ASR) – 39. Armero (ACM), 68. de Jong (ACM), 86. Mexés (ACM)   70. Armero (ACM)


    AS Řím: De Sanctis – Maicon (81. Torosidis), Manolas, Yanga-Mbiwa, Holebas – S. Keita, De Rossi (74. Destro), Nainggolan – Florenzi (66. Ljajić), Totti (C), Gervinho.
    Náhradníci: Lobont – Borriello, Cole, Destro, Emanuelson, Iturbe, Ljajić, Paredes, Somma, Strootman, Torosidis.

    AC Milán: Diego López – Bonera, Mexés, Zapata, Armero – Poli (81. Muntari), de Jong, Montolivo (C), Honda (72. Alex), Bonaventura – Ménez (88. El Shaarawy).
    Náhradníci: Abbiati, Agazzi – Albertazzi, Alex, Essien, El Shaarawy, Niang, Muntari, Pazzini, Saponara, Torres, Zaccardo.

    Rozhodčí: Rizzoli – Liberatore, Bianchi
    bahis siteleri