Los Angeles – Arizona 4:2 (kon.) | Buffalo – Colorado 1:5 (kon.) | Toronto – Philadelphia 4:7 (kon.)
New Jersey – Washington 0:4 (kon.) | NY Islanders – Tampa 3:1 (kon.) | Carolina – NY Rangers 2:3 (0:1 po s.n.)
Columbus – Chicago 3:2 (2:1 po s.n.) | Montreal – Ottawa 4:1 (kon.) | Pittsburgh – Florida 3:1 (kon.)
Minnesota – Nashville 5:6 (po pr.) | Vancouver – Calgary 3:2 (po pr.) | San Jose – St. Louis 3:2 (po pr.)
konec
Toronto Maple Leafs
4:7 (3:3, 0:2, 1:2)
Philadelphia Flyers
Neděle 21.12.2014, 01:00 • Air Canada Centre, Toronto • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Peter HOLLAND - 4:7
     
    53:49
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Ovšem domácí se prosazují. Tento gól jde na vrub Emeryho. Ten dnes celkově nepůsobí moc jistě. PETER HOLLAND se dostal od mantinelu až před branku, jenže byl hodně z boku. Emery si však neprokryl bližší tyč a útočník Toronta ho protlačil do sítě. Ani z něj neměl radost. Jen tak pokývl hlavou a poplácal si se spoluhráči. Asistence: Korbinian Holzer, Joffrey Lupul.
    Michael RAFFL - 3:7
     
    49:32
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Hosté se dostali do přečíslení. Simmonds unikl a ze strany předal puk přes ležícího Fransona na dojíždějícího MICHAELA RAFFLA, a ten se trefil přes pod horní tyč. Asistence: Wayne Simmonds, Luke Schenn.
    Scott LAUGHTON - 3:6
     
    45:47
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Voráček, Voráček, Voráček a počtvrté opět Voráček. Český útočník v souboji Čechů prošel přes Romana Poláka, objel bránu, poslal puk na vrchol kruhu, odkud se nádherně trefil pod břevno trefil SCOTT LAUGHTON a je to o tři góly. Voráček si navíc připisuje čtvrtou asistenci. Asistence: Jakub Voráček, Claude Giroux.
    Claude GIROUX - 3:5
     
    36:03
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Lupul ztratil u mantinelu v obranné třetině puk. Toho se zmocnil po přihrávce CLAUDEHO GIROUXE Voráček, počkal až si jeho parťák nabruslí před branku a pak mu poslal krásný pas, který Giroux proměnil v gól. Asistence: Jakub Voráček.
    Nicklas GROSSMANN - 3:4
     
    23:52
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Flyers jsou z ničeho nic do vedení. Hodně kuriózní gól, na kterém se podílel i Jakub Voráček, ten se díky domu dostává na špici bodování NHL. NICKLAS GROSSMANN tedy napřáhl od modré a puk se od mantinelu odrazil na beton Berniera a od něj putoval do brány. Štěstí přálo Flyers. Asistence: Mark Streit, Jakub Voráček.
    Claude GIROUX - 3:3
     
    11:44
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Neskutečné! 11 sekund a je opět vyrovnáno. Na svědomí to má Jakub Voráček, který vystřelil puk na CLAUDEHO GIROUXE, jehož teč z mezikruží končí za zády Berniera. Asistence: Jakub Voráček, Michael Raffl.
    David CLARKSON - 3:2
     
    11:33
    Toronto právě vstřelilo branku!
    To je rychlost! Leafs opět vedou. Winnik přenechal kotouč na vrchol kruhu, tam se ke střele natáhl DAVID CLARKSON a jeho přesně mířená střela zapadla do šibenice Emeryho brány. Asistence: Daniel Winnik, Stephan Robidas.
    Sean COUTURIER - 2:2
     
    11:18
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Lehkovážná rozehrávka domácích byla potrestána. Dobré napadaní Flyers a k puku se dostali hosté. Read předal z brankové čáry puk mezi kruhy, tam na nic nečekal SEAN COUTURIER a neomylně poslal puk do sítě. Asistence: Matt Read.
    R. J. UMBERGER - 2:1
     
    08:14
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Máme sníženo. Read na modré předal puk na Couturiera, ten vystřelil z kruhu, Bernier kotouč vyrazil betonem před sebe a za záda bezmocného gólmana ho dorazil R. J. UMBERGER. Asistence: Sean Couturier, Matt Read.
    James VAN RIEMSDYK - 2:0
     
    05:40
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Přesilovka je využita. To byla rychlost. Opět byl mozkem akce překvapivě Kessel. Ten dal puk na druhý kruh na Bozaka, jenž vyslal dělovku, kterou těsně před gólmanem tečoval do sítě JAMES VAN RIEMSDYK. Asistence: Tyler Bozak, Phil Kessel.
    Joffrey LUPUL - 1:0
     
    04:51
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Celá akce začala na modré u Kessela, který dal puk na druhou stranu hřiště, kde se do pásma vřítil Rielly. Ten si najel z boku až k bráně, pak předložil kotouč před Emeryho a tam ho pod horní tyč uklidil JOFFREY LUPUL. Asistence: Morgan Rielly, Phil Kessel.

    Michal Sedláček

    Branky a nahrávky: 5. Lupul (Rielly, Kessel), 6. van Riemsdyk (Bozak, Kessel), 12. Clarkson (Winnik, Robidas), 54. Holland (Holzer, Lupul) – 9. Umberger (Couturier, Read), 12. Couturier (Read), 12. Giroux (Voráček, Raffl), 24. Grossmann (Streit, Voráček), 37. Giroux (Voráček), 46. Laughton (Voráček, Giroux), 50. Raffl (Simmonds, L. Schenn)


    Toronto Maple Leafs: Bernier (od. 50. minuty Reimer) – Phaneuf, Franson, Robidas, Polák, Rielly, Holzer – Lupul, Bozak, Kessel – van Riemsdyk, Kadri, Santorelli – Winnik, Holland, Clarkson – Booth, Smith, Pánik.
    Philadelphia Flyers: Emery (Zepp) – Grossmann, Streit, Schultz, Coburn, MacDonald, L. Schenn – Raffl, Giroux, Voráček – B. Schenn, Laughton, Simmonds – Umberger, Couturier, Read – Rinaldo, Bellemare, Lecavalier.

    Rozhodčí: Jackson, Furlatt – Barton, Cormier

    Diváci: 19 343
    bahis siteleri