Jaroslavl – Viťaz 4:2 (kon.)
konec
Lokomotiv Jaroslavl
4:2 (2:1, 1:1, 1:0)
HC Viťaz Moskevská oblast
Úterý 23.12.2014, 17:30 • Arena 2000 • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    PLATT - 4:2
     
    50:53
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    I tuto početní výhodu domácí využívají a utíkají soupeři narozdíl dvou gólů. Kronwall poslal kotouč ke kruhu na GEORGE PLATTA, který tvrdě vypálil a kotouč usměrnil ke vzdálenější tyči nad vyrážečku hostujícího brankaře. Asistence: Petri Kontiola, Staffan Kronwall.
    VYGLAZOV - 3:2
     
    30:58
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Jenže Porseland sebral puk, propasíroval se s ním přes tři protihráče. Následně přihrál z vrcholu kruhu na najíždějícího NIKITU VYGLAZOVA, jenž našel mezírku mezi tyčí a ramenem Kolesnika a právě do ní přesnou ranou dokázal kotouč usměrnit. Asistence: Mathias Porseland.
    LOKTJNOV - 3:1
     
    26:57
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Nádherný gól v podání ANDREJE LOKTJONOVA, který se dostal před brankoviště,kde si přehodil puk, čímž zmátl hostujícího brankaře a poté z bekhendové strany usměrnil kus černé pryže pod břevno.
    LOKTJNOV - 2:1
     
    18:40
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Tuto přesilovou hru Lokomotiv využívá velice rychle. ANDREJ LOKTJNOV si najel na vrchol kruhu, kde jej našel zpoza braky Kontiola. Ačkoliv byl druhý zmiňovaný těžké pozici, tak dokázal vypálit a usměrnit kotouč do nepokrytého prostoru u pravé tyče. Asistence: Petri Kontiola, Martin Thornberg.
    GALIMOV - 1:1
     
    10:04
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Přesilovou hru domácí sice nevyužili, ale to je mrzet nemusí. I po příchodu vyloučeného hráče zůstali v útočné třetině a EMIL GALIMOV využil volného prostoru v mezikruží a tažnou střelou ke vzdálenější tyči propálil Sateriho. Asistence: Staffan Kronwall, Kirill Kapustin.
    SOLODUCHIN - 0:1
     
    01:24
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Hosté jdou velice rychle do vedení. Prosadil se VJAČESLAV SOLODUCHIN. Asistence: Anton Koroljov.

    Martin Doležal

    Branky a nahrávky: 11. Galimov (Kronwall, Kapustin), 19. Loktjnov (Kontiola, Thornberg), 27. Loktjnov, 51. Platt (Kontiola, Kronwall) – 2. Soloduchin (Koroljov), 31. Vyglazov (Porseland)


    Lokomotiv Jaroslavl: Kolesnik (Sanford) – Holos, Vasiljev, Kronwall, Pašnin, Gorochov (C), Ljubišchin, Višněvskij – Plotnikov, Apalkov, Averin – Platt, Kontiola, Loktijinov – Konkov, Novotný, Thornberg – Kapustin, Kartajev, Koršchov.
    HC Viťaz Moskevská oblast: Sateri (Lisutin) – Porseland, Grebeškov – Seleznjov, Golovkov – Semjonov, Lysenko, Vaščenko, Kudinov – Kousal, Horák, Kempe – Koroljov, Kučerjavenkmo, Sodoluhin – Šitikov, Afinogenov (C), Jakubov – Mamin, Tcyganov, Vyglazov.

    Rozhodčí: Drejev, Kadyrov – Birin, Nazarov
    bahis siteleri