Washington – Ottawa 2:1 (kon.) | Columbus – Nashville 1:5 (kon.) | Florida – Pittsburgh 4:3 (1:0 po s.n.)
Anaheim – San Jose 3:2 (po pr.) | Vancouver – Arizona 7:1 (kon.) | Los Angeles – Calgary 3:4 (po pr.)
konec
Columbus Blue Jackets
1:5 (0:0, 0:2, 1:3)
Nashville Predators
Úterý 23.12.2014, 01:00 • Nationwide Arena, Columbus • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Alexander WENNBERG - 1:5
     
    55:38
    Columbus právě vstřelil branku!
    Tak jsem to s tou Rinneho nulou zakřikl! Domácí využívají početní převahu a připisují si alespoň čestný úspěch! Johnson přihrál na levém kruhu volnému Johansenovi a ten z první posunul kotouč na hůl ALEXANDERA WENNBERGA, který tvrdou střelou překonává Rinneho. Pro mladého útočníka je to první gól v NHL. Asistence: Ryan Johansen, Jack Johnson.
    Mike FISHER - 0:5
     
    48:43
    Nashville právě vstřelil branku!
    Tohle už zavání debaklem! Další mezera v domácí obraně a hosté ji opět tvrdě trestají! Curtis McElhinney si nepřipsal ještě ani jeden zákrok a už musí lovit puk ze své sítě. Přečíslení dva na jednoho vzal na sebe MIKE FISHER a tvrdým projektilem vymetl pavučiny v pravé šibenici branky Columbusu. Asistence: Colin Wilson, Ryan Ellis.
    Craig SMITH - 0:4
     
    47:13
    Nashville právě vstřelil branku!
    Z domácím týmem to vypadá zle! Filip Forsberg se dostal přes Wisniewského, bekhendovým pasem oslovil CRAIGA SMITHE, který se s ničím nepáral a přesnou střelou na bližší tyč zvyšuje už na 4:0! Pro amerického útočníka je to už druhá branka dnešního večera. Asistence: Filip Forsberg, Roman Josi.
    Seth JONES - 0:3
     
    46:29
    Nashville právě vstřelil branku!
    Jenže zrovna když se hra vyrovnala, odskakují hosté už do vedení o tři góly! Domácím se teď nevydařilo střídání a před SETHEM JONESEM se otevřela dálnice a touto možností obránce Nashvillu nepohrdl. Od levého mantinelu si vybruslil až před Bobrovského, který musel po jeho kličce do forhendu a následné střele mezi betony lovit puk ze své sítě už potřetí. Asistence: Eric Nystrom, James Neal.
    Craig SMITH - 0:2
     
    29:25
    Nashville právě vstřelil branku!
    A už je to o dvě branky! Jackets se vydali směrem do útoku, ale o kotouč přišli a Weber přesnou přihrávkou vyslal Mikea Ribeira do přečíslení 2 na 1. Ten si s danou situací poradil excelentně, naznačil střelu a jeho přesný pas obdržel CRAIG SMITH, pro kterého už nebyl problém dostat puk do odkryté branky. Bobrovskij byl bez šance. Asistence: Mike Ribeiro, Shea Weber.
    Colin WILSON - 0:1
     
    27:47
    Nashville právě vstřelil branku!
    Máme tu první branku utkání! Bartley si všiml na modré čáře zcela volného COLINA WILSONA, poslal mu prudkou přihrávku a útočník Nashvillu se s kotoučem vydal směrem k Bobrovskému, kterého nakonec překonal přesnou ranou k tyči. Domácí obránce Ťuťin přišel už příliš pozdě. Asistence: Victor Bartley.

    Vojtěch Tůma

    Branky a nahrávky: 56. Wennberg (Johansen, Johnson) – 28. Wilson (Bartley), 30. Smith (Ribeiro), 47. Jones (Nystrom, Neal), 48. Smith (Forsberg, Josi), 49. Fisher (Wilson, Ellis)


    Columbus Blue Jackets: Bobrovskij (McElhinney) – Johnson, Savard, Connauton, Wisniewski, Ťuťin, Prout – Foligno, Johansen, Morin – Calvert, Dubinsky, Atkinson – Tropp, Wennberg, Skille – Cracknell, Chaput, Boll
    Nashville Predators: Rinne (Hutton) – Josi, Weber, Ekholm, Ellis, Bartley, Jones – Forsberg, Ribeiro, Smith – Wilson, Fisher, Cullen – Nystrom, Jokinen, Bourque – Beck, Jarnkrok, Neal

    Rozhodčí: Kelly Sutherland, Graham Skilliter – Steve Barton, Scott Driscoll

    Diváci: 14573
    bahis siteleri