Washington – Ottawa 2:1 (kon.) | Columbus – Nashville 1:5 (kon.) | Florida – Pittsburgh 4:3 (1:0 po s.n.)
Anaheim – San Jose 3:2 (po pr.) | Vancouver – Arizona 7:1 (kon.) | Los Angeles – Calgary 3:4 (po pr.)
po prodl.
Los Angeles Kings
3:4 (2:0, 1:1, 0:2 - 0:1)
Calgary Flames
Úterý 23.12.2014, 04:30 • Staples Center, Los Angeles • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Mark GIORDANO - 3:4
     
    64:08
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Hosté nakonec dokonávají obrat zásluhou MARKA GIORDANA, který se vydal na útočný výlet a doslova dotlačil kotouč za záda Quicka. Asistence: T.J. Brodie, Jiří Hudler.
    Johnny GAUDREAU - 3:3
     
    59:02
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Tak se to hostům nakonec povedlo. JOHNNY GAUDREAU dostal přihrávku do jízdy a hnal se na branku. Svou pozici se snažil vylepšit zpětnou přihrávkou, kteoru si vracející se obránce srazil do své branky. Pro hostujícího útočníka je to první hattrick v kariéře. Asistence: Jiří Hudler, Dennis Wideman.
    Johnny GAUDREAU - 3:2
     
    57:48
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Ještě to bude zajímavé. JOHNNY GAUDREAU s kotoučem vyjel zpoza branky a dokázal najít mezeru mezi betony Quicka. Asistence: Sean Monahan, Mark Giordano.
    Johnny GAUDREAU - 3:1
     
    38:02
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Tak i hosté využívají početní výhodu. Jeden z domácích hráčů zblokoval střelu od modré. Odražený kotouč se dostal přímo na hůl JOHNNYHO GAUDREAUA a ten jej poslal za rozhozeného Quicka. Asistence: Dennis Wideman, Kris Russell.
    Jamie MCBAIN - 3:0
     
    24:32
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Domácí využívají i druhou přesilovku. JAMIE McBAIN si od modré sjel na přihrávku od Browna a z první překonal Hillera v brance hostí. Asistence: Dustin Brown, Justin Williams.
    Marián GÁBORÍK - 2:0
     
    17:50
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Domácí nakonec přesilovouhru využívají. Hiller sice nejdříve dokázal dobře zastavil střelu MARIÁNA GÁBORÍKA, ale slovenský útočník se ještě dostal k dorážce, která již končí brankou. Asistence: Anže Kopitar, Justin Williams.
    Trevor LEWIS - 1:0
     
    02:26
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    První střela domácích znamená první branku. TREVOR LEWIS potáhl kotouč kolem pravého mantinelu do útočného pásma a protože jej neměl omu přihrát, tak jej pouze nahodil na branku. K překvapení všech se kotouč zastavil až v brance Calgary. Asistence: Drew Doughty, Brayden McNabb.

    Ján Jabrocký

    Branky a nahrávky: 3. Lewis (Doughty, McNabb), 18. Gáborík (Kopitar, Williams), 25. McBain (Brown, Williams) – 39. Gaudreau (Wideman, Russell), 58. Gaudreau (Monahan, Giordano), 60. Gaudreau (Hudler, Wideman), 65. Giordano (Brodie, Hudler)


    Los Angeles Kings: Quick (Jones) – Muzzin, Doughty, Martinez, Greene, McNabb, McBain – Gáborik, Kopitar, Carter – Brown, Stoll, Williams – Pearson, Lewis, Toffoli – Clifford, Richards, King
    Calgary Flames: Hiller (Rämö) – Brodie, Jordano, Wideman, Russell, Engelland, Diaz – Jones, Monahan, Glencross – Hudler, Stajan, Gaudreau – Byron, Granlund, Colborne – Bollig, Bouma, Raymond

    Rozhodčí: Marc Joannette, Wes McCauley – Brad Lazarowich, John Grandt

    Diváci: 18 230
    bahis siteleri