Villach – Znojmo 4:2 (kon.)
konec
EC Villach SV
4:2 (1:0, 2:0, 1:2)
HC LERAM Orli Znojmo
Úterý 23.12.2014, 19:15 • Stadthalle Villach • bet-at-home ICE Hockey League
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    52:26
    Orli právě vstřelili branku!
    Pouhých dvanáct sekund uplynulo a Znojmo skóruje znovu v oslabení! Z krátké vzdálenosti se trefuje JIŘÍ KLIMÍČEK. Asistence: Branislav Rehuš, Radek Číp.
     
    52:14
    Orli právě vstřelili branku!
    Ono to přeci jen jde! A dokonce v oslabení! Z protiútoku snižuje ONDŘEJ FIALA. Asistence: Patrik Novák.
     
    41:09
    Villach právě vstřelil branku!
    Studená sprcha pro hosty, kteří kapitulují počtvrté. Po přečíslení dva na jednoho se prosazuje DARREN HAYDAR. Ten zakončoval z blízkosti do vzdálenějšího rohu za Holtem. Asistence: Gerhard Unterluggauer, Lukas Herzog.
     
    39:13
    Villach právě vstřelil branku!
    První trefa při hře pět na pět. John Lammers získal puk v útočném pásmu, udělal zmatek před Holtem a JASON KROG navyšuje na 3:0. Asistence: Darren Haydar, John Lammers.
     
    32:11
    Villach právě vstřelil branku!
    Domácí se znovu prosazují v přesilovce. Stefan Bacher vystřelil z kruhu, k puku před brankou se dostal MARCO PEWAL, jenž jej uklidil za brankovou čáru. Asistence: Stefan Bacher, Darren Haydar.
     
    10:46
    Villach právě vstřelil branku!
    Domácím stačilo pár sekund, aby svoji dnešní přesilovku zužitkovali. Autorem je BROCK MCBRIDE, jenž prošel českou obranou a hravě si poradil i s Holtem. Asistence: J. P. Lamoureux.

    Lukáš Caha

    Branky a nahrávky: 11. McBride (Lamoureux), 33. Pewal (Bacher, Haydar), 40. Krog (Haydar, Lammers), 42. Haydar (Unterluggauer, Herzog) – 53. Fiala (Novák, Pavlikovský), 53. Klimíček (Rehuš, Číp)


    EC Villach SV: Lamoureux (27. Herzog) – Jarrett, Unterluggauer, Bacher, Waugh, Brunner, Pretnar, Siutz, Leiler – Lammers, Krog, Haydar – Nageler, Hunter, Petrik – Pewal, McBride, Santorelli – Platzer, Alagič, Göhringer.
    HC LERAM Orli Znojmo: Holt (Nechvátal) – Bořuta, Klimíček, Štach, Nemčík, Pavlikovský, Bača, Jass, Sova – Lattner, Šeda, Novák – Podešva, Pucher, Havlík – Tomas, Bartoš, Rehuš – Špaček, Fiala, Číp.

    Rozhodčí: Graber, Kellner – Hofstätter, Plattner

    Diváci: 3509
    bahis siteleri