Boston – Nashville 5:3 (kon.) | New Jersey – Carolina 1:2 (0:1 po s.n.) | NY Rangers – Washington 4:2 (kon.)
Minnesota – Philadelphia 2:5 (kon.) | Dallas – Toronto 0:4 (kon.) | NY Islanders – Montreal 1:3 (kon.)
Detroit – Buffalo 6:3 (kon.) | Tampa – Pittsburgh 4:3 (kon.) | Colorado – St. Louis 5:0 (kon.)
Edmonton – Arizona 1:5 (kon.) | Chicago – Winnipeg 1:5 (kon.)
konec
New York Islanders
1:3 (1:0, 0:2, 0:1)
Montreal Canadiens
Středa 24.12.2014, 01:05 • Nassau Coliseum, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:17
    Cal Clutterbuck (NYI) dostává dvě minuty za hrubost.
    Brandon Prust (MTL) dostává dvě minuty za hrubost.
    Hra bude pokračovat čtyři na čtyři.
     
    59:01
    Přeci jen to domácí zkouší v šesti!
    David DESHARNAIS - 1:3
     
    58:49
    Montreal právě vstřelil branku!
    Tohle není branka do prázdné branky, aniž by domácí odvolali brankáře, tak hosté skórují. Krásně sehraná akce v podání Canadiens. Eller mohl střílet, ale raději nahrál z mezikruží k pravé tyči, kde byl zcela volný DAVID DESHARNAIS, ten jen nastavil hokejku a zvýšil tak na dvoubrankový náskok. Asistence: Lars Eller a Pierre-Alexandres Parenteau.
     
    51:14
    Po komerční přestávce se domácí provinili faulem, konkrétně Višňovský (NYI), který dostává dvě minuty za držení hole. Šance pro hosty.
     
    51:03
    Hosté mohli jít do dvoubrankového vedení! Tomáš Plekanec společně s Brandonem Prustem unikli dva na jednoho. Český útočník chtěl vystřelit, ale v ideální příležitosti mu sklouzl puk z hokejky. Velká šance.
     
    48:09
    Zcela osamocen před brankou si o puk říkal Andres Lee, který i následně přihrávku dostal. Ale kolmice od Nelsona nebyla příliš přesná, a tak Lee pouze nastavil brusli od které se kotouč odrazil jen těsně nad.
     
    36:03
    Jiří Sekáč (MTL) dostává dvě minuty za podražení. Islanders mají ideální možnost vyrovnat.
    Brendan GALLAGHER - 1:2
     
    31:31
    Montreal právě vstřelil branku!
    Hosté otáčejí průběh utkání. Galchenyuk zavezl puk do útočného pásma, kde přenechal kotouč Gončarovi. Ruský obránce vyslal tvrdou střelu z první, ale před brankou, ještě dokázal puk šikovně tečovat RENDAN GALLAGHER, který dává svůj desátý gól v letošní sezóně. Asistence: Sergej Gončar a Alex Galchenyuk.
    Andrej MARKOV - 1:1
     
    26:10
    Montreal právě vstřelil branku!
    A máme vyrovnáno, jedeme od znovu. Celou akci začal Plekanec, který vybojoval kotouč v rohu kluziště. Puk doputoval až na modrou, kde byl Subban, ale ten místo střely ještě přihrál na ANDREJE MARKOVA, který střelou z první nedal domácímu brankáři žádnou šanci – 1:1.
    Asistence: P. K. Subban.
     
    13:58
    To se teď, ale může změnit. Hamonic (NYI) dostává dvě minuty za podražení.
    Kyle OKPOSO - 1:0
     
    12:04
    Islanders právě vstřelili branku!
    Krásná souhra první formace domácích. Tavares převzal puk od Višňovského a následně se hnal spolu s KYLEM OKPOSEM na Priceho. První jmenovaný přihrál přes Gončara na zcela volného Okpose, který střelou z první překonal hostujícího brankáře. Asistence: John Tavares a Lubomír Višňovský.
     
    08:53
    Tomáš Plekanec (MTL) dostává dvě minuty za hákování. Uvidíme první početní výhodu.
     
    04:40
    Zcela osamocen se před Pricem ocitl Brock Nelson, ale přihrávku co dostal nebyla úplně ideální, a tak centr druhé formace nasměroval puk jen těsně vedle branky.

    Adam Soukup

    Branky a nahrávky: 13. Okposo (Tavares, Višňovský) – 27. Markov (Subban), 32. Gallagher (Gončar, Galchenyuk), 59. Desharnais (Eller, Parenteau)


    New York Islanders: Johnson (Halák) – Leddy, Boychuk, de Haan, Hamonic, Hickey, Višňovský – Bailey, Tavares, Okposo – Grabovskij, Nielsen, Kulemin – Lee, Nelson, Strome – Martin, Cizikas, Clutterbuck
    Montreal Canadiens: Price (Tokarski) – Markov, Subban, Gončar, Jemelin, Beaulieu, Gilbert – Pacioretty, Galchenyuk, Gallagher – Sekáč, Plekanec, Prust – Desharnais, Eller, Parenteau – Weise, Malhotra, Andrighetto

    Rozhodčí: St. Pierre, Charron – Amell, Morin
    bahis siteleri