Boston – Nashville 5:3 (kon.) | New Jersey – Carolina 1:2 (0:1 po s.n.) | NY Rangers – Washington 4:2 (kon.)
Minnesota – Philadelphia 2:5 (kon.) | Dallas – Toronto 0:4 (kon.) | NY Islanders – Montreal 1:3 (kon.)
Detroit – Buffalo 6:3 (kon.) | Tampa – Pittsburgh 4:3 (kon.) | Colorado – St. Louis 5:0 (kon.)
Edmonton – Arizona 1:5 (kon.) | Chicago – Winnipeg 1:5 (kon.)
konec
New York Rangers
4:2 (1:0, 1:0, 2:2)
Washington Capitals
Středa 24.12.2014, 01:00 • Madison Square Garden, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Martin ST. LOUIS - 4:2
     
    56:11
    Rangers právě vstřelili branku!
    Docela dlouho museli domácí čekat v přesilové hře pět na tři, než se prosadili. Ale nakonec několik neúspěšných pokusů z dálky doprovodila přesná trefa v podobě druhého zásahu utkání pro hráče jménem MARTIN ST. LOUIS. Útočník Rangers předvedl parádní aktivitu na brankovišti a dopravil kus černé gumy za již ležícího Holtbyho. Hodně tak přibližuje Rangers výhře. Asistence: Rick Nash, Derek Stepan.
    Alexander OVEČKIN - 3:2
     
    50:57
    Washington právě vstřelil branku!
    Jenže nyní už je sníženo na rozdíl branky a také Capitals se dočkali vstřeleného gólu v rámci vlastní přesilové hry. Dnes doposud poměrně na ledové ploše neviditielný ALEXANDER OVEČKIN výtečně vystřelil z pozice na levém kruhu a střelou o tyčku parádně poslal kus černé gumy za záda Henrika Lunqvista. Najednou tu máme úplně jinou výsledkovou situaci. Asistence: John Carlson, Marcus Johansson.
    Jevgenij KUZNěCOV - 3:1
     
    45:53
    Washington právě vstřelil branku!
    Ale pozor, hosté připravují hodně rychlou odpověď v podání snížení. JENVGENIJ KUZNĚCOV se vydal na útočný výlet směrem k Henriku Lundqvistovi a nedal mu moc šancí na udržení čistého skóre v dnešním zápase, když našel mezírku v jeho výstroji. Capitals tedy znovu ztrácejí dvě branky a mají motivaci pro příští minuty. Asistence: Troy Brower, John Carlson.
    Rick NASH - 3:0
     
    45:12
    Rangers právě vstřelili branku!
    Hodně důležitá branka pro New York několik minut po začátku třetí třetiny! Z poměrně nenápadně akce unikají Jezdci do vedení o tři branky, střelu si výborně a na kvalitním místě pro zakončení připravil útočník Rangers RICK NASH, který svým druhým gólem v utkání zařizuje ještě více pozitivní náladu na hokejkách domácího mužstva. Navíc se jednalo o velice pohlednou trefu. Asistence: Mats Zuccarello.
    Martin ST. LOUIS - 2:0
     
    21:02
    Rangers právě vstřelili branku!
    Druhou přesilovou hru v zápase už domácí Jezdci proměňují ve svůj prospěch a unikají do vedení o dvě branky. První rána z dálky Newyorčanům ještě nevyšla a Rangers byli nuceni nadále kombinovat a zkoušet znovu zakončovat. Pak ale ránou z velkého úhlu opřel hokejku do kusu černé gumy MARTIN ST. LOUIS, který obrovským radostným gestem může slavit. Asistence: Dan Boyle, Derick Brassard.
    Rick NASH - 1:0
     
    03:32
    Rangers právě vstřelili branku!
    Rychlý protiútok domácích a rázem máme hlášenu poprvé změnu skóre na kostce nad ledem. Stačila jedna zpětná přihrávka v útočném pásmu, již dostal přesně na hokejku Matts Zuccarello. Tečovaný pokus autora branky RICKA NASHE sice hodně zaplachtil a váhavě skončil za zády brankáře Holtbyho, ale přeci jen se jedná o platný gól. Domácí unikají rychle do vedení a mají k dispozici psychickou výhodu. Asistence : Mats Zuccarello, Derick Brassard.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 4. Nash (Brassard, Zuccarello), 22. St.Louis (Boyle, Brassard), 46. Nash (Zuccarello), 57. Louis (Nash, Stepan) – 46. Kuzněcov (Brower, Carlson), 51. Ovečkin (Carlson, Johanson)


    New York Rangers: Lundqvist – Girardi, McDonagh, Boyle, Staal, Klein, Hunwick – Zuccarello, Brassard, Nash – St. Louis, Stepan, Kreider – Miller, Hayes, Hagelin – Fast, Moore, Glass
    Washington Capitals: Holtby – Carlson, Orpik, Niskanen, Alzner, Green, Schmidt – Fehr, Backstrom, Ovečkin – Brower, Kuzněcov, Johansson – Ward, Beagle, Laich – Burakovský, Latta, Chimera

    Rozhodčí: Furlatt, O'Rourke – Nansen, MacPherson

    Diváci: 18 006
    bahis siteleri