Boston – Nashville 5:3 (kon.) | New Jersey – Carolina 1:2 (0:1 po s.n.) | NY Rangers – Washington 4:2 (kon.)
Minnesota – Philadelphia 2:5 (kon.) | Dallas – Toronto 0:4 (kon.) | NY Islanders – Montreal 1:3 (kon.)
Detroit – Buffalo 6:3 (kon.) | Tampa – Pittsburgh 4:3 (kon.) | Colorado – St. Louis 5:0 (kon.)
Edmonton – Arizona 1:5 (kon.) | Chicago – Winnipeg 1:5 (kon.)
konec
Dallas Stars
0:4 (0:1, 0:2, 0:1)
Toronto Maple Leafs
Středa 24.12.2014, 01:00 • American Airlines Center, Dallas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Mike SANTORELLI - 0:4
     
    56:09
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Dlouho však branka prázdná nezůstala. Chvíli poté co ji opustil Lehtonen, ji navštívil puk. Van Riemsdyk vyvezl puk z obranné třetiny, posunul ho do strany na MIKEA SANTORELLIHO a ten kotouč bezpečně uklidil do sítě. Je rozhodnuto. To by musel být velký vánoční zázrak. Asistence: James van Riemsdyk.
     
    55:38
    Domácí jsou bez brankáře! Už? Ano, už.
     
    54:38
    Ne a ne a ne. Seguin měl opět gólovku. Kotouč se odrazil od Berniera před branku, tam byla úplně odkrytý brána, gólman Leafs jen natáhl ruku a hádejte co? No Seguin trefil právě jeho ruku. Pak odjel na střídačku a rozmlátil hokejku. Není se co divit. Kanonýr Stars má opravdu smůlu.
     
    52:20
    Přišlo neodvratné. Bitka. Roussel už se neudržel a vrhl se na Phaneufa. Oba borci se drželi, padli nějaké rány a pak je rozhodčí oddělili. Oba míří na pět minut na trestnou.
     
    51:03
    Na ledě to pěkně jiskří. Kadri míří na trestnou za hrubost a stejně tak Benn. Kessel jako by říkal Horcoffovi: "Tak pojď." No uvidíme co se ještě stane.
     
    50:23
    Kessel a Seguin by si mohli podat ruce. Oba dnes spálili množství příležitostí a přitom to jsou tak kvalitní hráči. Nyní měl Kessel dostatek času, až to skoro vypadalo, že se ptá, kam to Lehtonen chce, ale nakonec poslal puk mimo.
     
    50:03
    Phaneuf poslal k ledu Spezzu. To se nelíbilo Bennovi a hned jel Phaneufovi vysvětlit, že toto teda ne. Rozhodčí je od sebe oddělili a na trestnou poslal Jordieho Benna za hrubost.
     
    47:51
    Hosté si komplikují situaci. Kadri usedá na trestnou za to, že zachytil puk do rukavice a Stars tak čeká přesilovka.
     
    47:27
    Kapitán Leafs, Phaneuf teď upadl za brankou, puku se zmocnil kanonýr Seguin, ale ten dnes gól nedá. Nabruslil si s kotoučem na holi před branku, zakončil, ale Bernier rukou puk zastavil a pak zalehl v brankovišti. Seguin měl na hokejce už tak čtvrtý, možná pátý gól. Dnes se mu bude o Bernierovi a tyčkách snad i zdát.
     
    42:27
    Kessel se dokonce dostal do nájezdu. Ovšem tváří v tvář Lehtonenovi, poslal kotouč jen do brankáře Dallasu.
     
    40:38
    Třetina nám začíná vyloučení. Spezza si odsedí dvě minuty za podražení a Maple Leafs si zahrají přesilovku.
     
    37:49
    Opět zakončení z hole Friddlera končí na Bernierovi. Ten se po buly dostal mezi kruhy a zakončoval, jenže na místě byl připravený gólman Leafs.
     
    36:18
    Seguinovi dnes není přáno. Nyní si připisuje hattrick v podobě trefených tyček. Útočník Stars se obtočil mezi kruhy, poslal střelu a ta se od tyčky odrazila pod ležícího Berniera.
     
    34:54
    Puk byl u branky Berniera, ale pak šel rychle na Clarksona, ten se prokličkoval až na střed hřiště a zakončoval, jenže Lehtonen v brance vyráží kotouč.
     
    33:05
    Je tu přesilovka Leafs. Jordie Benn usedá na trestnou za držení.
    Tyler BOZAK - 0:3
     
    30:30
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Přesilovka využita. Phaneuf si našel místo, natáhl k dělovce od modré, kterou Lehtonen sice vyrazil, ale pak ji baseballovým úderem do sítě dopravil TYLER BOZAK. Rozhodčí celou situaci ještě zkoumal, ale o hru vysokou holí se nejednalo. Asistence: Dion Phaneuf, Phil Kessel.
     
    29:20
    A nyní už sedí Garbutt na trestné za hákování. Bude se tak hrát 4 na 4.
     
    29:12
    Garbutt se z ničeho nic ocitl v šanci. Jel sám na Berniera, udělal kličku do bekhendu, ale pak jeho střela minula branku.
     
    26:58
    Na trestnou usedl Holland, jenž bude pykat za hákování. Dallas si tak zahraje přesilovku.
    James van RIEMSDYK - 0:2
     
    26:21
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Nedáš dostaneš. To nyní platilo. Seguin nejprve už podruhé v zápase trefil tyč. K puku se dostal Kadri, našel přes celé hřiště na modré volného JAMESE VAN RIEMSDYKA, který jel sám na Lehtonena, udělal kličku do bekhendu a zakončil mezi nohy gólmana. Asistence: Nazem Kadri.
     
    22:33
    Vzápětí se do sebe pustili Clarkson a Roussel a oba putují na trestnou za hrubost. Bude se hrát 4 na 4.
     
    19:43
    Roussel rozjel na druhé straně akci, po které puk dvakrát přešel šířku hřiště a v závěru zakončoval u branky právě Roussel, jenže puk mu nesedl a střela šla vedle.
     
    18:00
    Kessel snad potřetí vybojoval puk v útočném pásmu, nahrál ho na Bozaka, ten vypálil, Lehtonen zakročil betonem, ale poté ještě Bozak dorážel a jeho střela zazvonila na tyč.
     
    14:56
    Jen ten stejný muž vzápětí fauloval a jde si odsedět dvě minuty za podražení. Bude se tak hrát 4 na 4.
     
    14:44
    Jen to zazvonilo. Seguin se otočil na kruhu a trefil spojnici branky Berniera.
     
    14:29
    Další vyloučení a opět na straně hostí. Clarkson si odsedí dvě minuty za držení. Dallas si tak zahraje svou druhou přesilovku.
     
    13:00
    Daley dostal od Hemského puk mezi kruhy a vypálil z první, ovšem Bernier byl na místě a puk vyráží do rohu.
     
    05:58
    Rielly musel zahákovat unikajícího Horcoffa. Ten by jinak zakončoval a kdo ví, zda by si Bernier poradil. Každopádně obránce Leafs míří na trestnou a Dallas bude hrát přesilovku.
    Nazem KADRI - 0:1
     
    00:55
    Toronto právě vstřelilo branku!
    První vážnější akce končí v síti domácích. Van Riemsdyk zavezl puk za branku, zvedl hlavu, uviděl před brankou NAZEMA KADRIHO, poslal na něj puk a Kadri zametl kotouč za záda Lehtonena. Asistence: James van Riemsdyk, Phil Kseel.

    Michal Sedláček

    Branky a nahrávky: 1. Kadri (van Riemsdyk, Kessel), 27. van Riemsdyk (Kadri), 31. Bozak (Phaneuf, Kessel), 57. Santorelli (van Riemsdyk)


    Dallas Stars: Lehtonen (Lindback) – Klingberg, Goligoski, Jokipakka, Daley, Jo. Benn, Demers – Ja. Benn, Seguin, Hemský – Roussel, Spezza, Cole – Eakin, Morin, Garbutt – Horcoff, Fiddler, Sceviour.
    Toronto Maple Leafs: Bernier (Reimer) – Phaneuf, Franson, Gardiner, Polák, Rielly, Robidas – Lupul, Bozak. Kessel – van Riemsdyk, Kadri, Santorelli – Winnik, Holland, Clarkson – Booth, Smith, Pánik.

    Rozhodčí: Dwyer, Martell – Gibbs, Pancich
    bahis siteleri