Švédsko U20 – Česko U20 5:2 (kon.) | Kanada U20 – Slovensko U20 8:0 (kon.) | Dánsko U20 – Švédsko U20 1:5 (kon.)
Slovensko U20 – Finsko U20 2:1 (kon.) | Česko U20 – Švýcarsko U20 2:5 (kon.)
konec
Dánsko U20
1:5 (0:3, 1:2, 0:0)
Švédsko U20
Sobota 27.12.2014, 19:00 • Air Canada Centre, Toronto (kapacita 18819 míst) • Mistrovství světa do 20 let
Předzápasové kurzy
Partner:
    Sebastian AHO - 1:5
     
    37:26
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Jako bych to zakřikl. Švédi se usadili v útočném pásmu, po několika přihrávkách na pravé straně se dostal puk k obránci SEBASTIANU AHOVI, jenž táhlou střelou zápěstím prostřelil vše, co mu stálo v cestě! Asistence: Lucas Wallmark a Jacob de la Rose.
    Nick OLESEN - 1:4
     
    21:01
    Dánsko právě vstřelilo branku! Na začátku druhé třetiny se trefují ale také Dáni! Forsling už marně stíhal NICKA OLESENA, který se dostal do samostatného úniku po dobré přihrávce od Marcuse Nielsena a úspěšným bekhendovým blafákem svou akci také zakončil! Asistence: Marcus Nielsen a Jeppe Holmberg.
    Jacob de la ROSE - 0:4
     
    20:13
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Lillieho neprůstřelnost na letošním turnaji ale trvala pouze 13 vteřin! Blidh za brankou v souboji o puk obral Hertzberga, přihrál Karlssonovi, který rychle předal puk na střed pro JACOBA DE LA ROSEHO, jenž se trefil přesně k tyči! Asistence: Anton Karlsson a Anton Blidh.
    William NYLANDER - 0:3
     
    19:28
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Švédi se v závěru první třetiny ujímají už tříbrankového vedení! Bergman po návratu z trestné lavice založil rychlý protiútok, který táhl de la Rose, jenž v útočném pásmu předal puk WILLIAMU NYLANDEROVI, který si se zakončením zblízka již věděl rady! Asistence: Jacob de la Rose a Julius Bergman.
    Anton BLIDH - 0:2
     
    11:36
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Drtivý tlak Švédů ovšem pokračoval nadále a nakonec z toho hráči Tre Kronor vytěžili gól! Lagesson předal puk na levou stranu pro Aha, který přesnou přihrávkou uvolnil zcela volného ANTONA BLIDHA, který využil rozhozené dánské obrany a tváří v tvář Sorensenovi uspěl rychlou střelou! Asistence: Sebastian Aho a William Lagesson.
    Lucas WALLMARK - 0:1
     
    09:48
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Švédi ale trestají po hrubé chybě v obraně Dánska! LUCAS WALLMARK vystihl rozehrávku Anderse Krogsgaarda a přesnou střelou z levého kruhu nedal Sorensenovy šanci. Dánskému brankáři totiž ve výhledu clonil ještě jeho spoluhráč. Bez asistence.
    Marken.cz

    Adam Lacek

    Branky a nahrávky: 22. Olesen (M. Nielsen, Holmberg) – 10. Wallmark, 12. Blidh (Aho, Lagesson), 20. Nylander (de la Rose, Bergman), 21. de la Rose (Karlsson, Blidh), 38. Aho (Wallmark, de la Rose)


    Dánsko U20: Sorensen (od 21. Lillie) – Krogsgaard, Hertzberg, Lassen, Larsen, D. Nielsen, Eskerod, Hansen – Aagaard (C), Rasmussen, Asperup – Eller (A), Ehlers, Bjorkstrand (A) – Olesen, M. Nielsen, Holmberg – Jensen, Pison, True – S. Nielsen. Trenér: Olaf Eller.
    Švédsko U20: Söderström (Ward) – Bergman, Hägg (A), Aho, Lagesson, Norell, Forsling, Englund – de la Rose (C), Blidh, Karlsson – Olofsson, Brodecki, Wallmark (A) – Nylander, Lindblom, Holmström – Lööke, Ehn, Bristedt. Trenér: Rikard Gronborg.

    Rozhodčí: Gofman (RUS), Jeřábek (CZE) – Pesonen (FIN), Ponomarjow (GER)

    Diváci: 13018
    bahis siteleri