Znojmo – Budapešť 9:1 (kon.)
konec
HC LERAM Orli Znojmo
9:1 (3:0, 2:0, 4:1)
VASAS Budapešť
Sobota 27.12.2014, 14:00 • Zimní stadion Znojmo • Erste Bank Young Stars League
Partner:
     
    54:30
    Salát (ZNO) – sekání. Orli si zahrají ve třech.
     
    53:45
    Zajíc (ZNO) – podražení.
     
    53:15
    Orli právě vstřelili branku!
    Nooo, tak už jsme téměř u desítky. Padne? Devátou trefu poslal za záda Mihácziho JIŘÍ SVATUŠKA, který těžil z dobré práce Račického, jenž si udělal z obrany Maďarů jen sněhuláky. Asistence: Tomáš Račický.
     
    51:49
    Znojmo ale nechce ponechat nic náhodě a opět zapnulo na vyšší obrátky. Rychlý přechod před Mihácziho završil Křípal nastřelenou tyčí.
     
    49:18
    VASAS Budapešť právě vstřelili branku! Z ničeho nic je tu první gól ve znojemské síti. Nahození za orlí bránu nebylo dostatečně důsledně pokryto a zpoza klece dostal do mezikruží ideální pas HENRIK RULL, kteý propálil Baču mezi betony. Asistence: Balasz Dabasi a Richard Danics.
     
    45:02
    Orli právě vstřelili branku!
    S góly se nyní roztrhl pytel. Orli si dokonale rozebrali obranu Budapešti a před bránou zůstal zcela osamocený TOMÁŠ HAČECKÝ, pro nějž už bylo jen lahůdkou po přesném pasu Horáka zakončovat do téměř prázdné brány. Asistence: Zbyněk Horák a Josef Krcho.
     
    42:47
    Orli právě vstřelili branku!
    Znojmo opět těží z výborného vstupu do třetiny. Přihrávku od mantinelu k levé tyči dokonale využil JIŘÍ LANDER, jenž našel mezi betonem a tyčí nepatrno skulinku a puk doputoval za brankovou čáru. Asistence: Jiří Svatuška.
     
    41:02
    Orli právě vstřelili branku!
    Krásný gól Znojma. TOMÁŠ RAČICKÝ dostal idálně namazáno na modrou čáru, odkud ujížděl na Mihácziho. Ač byl zezadu obtěžován bránícím hráčem, dokázal kotouč poslat po ledě pod betony gólmana do brány. Asistence: Michal Pospíšil.
     
    37:45
    Dvě minuty za držení pro Papu (VBU).
     
    34:00
    Slibná šance pro Dabasiho, jenž unikl po křídle znojemské obraně. Dostal se však už příliš blízko a jeho pokus k levé tyči Bača kryje.
     
    31:31
    Křípal s Landerem se hnali do přečíslení, první střelu Miháczi jen vyrazil na hůl Landera, který zpoza brány ještě jednou našel Křípala, ten tentokrát těsně před brankovištěm opět vyprášil jen betony gólmana. Trochu je přitom i vyklepal, což se nelíbilo, Jacsovi, jenž znojemského kapitána natlačil na svého gólmana. Rozhodčí rychle hasí celou situaci.
     
    30:23
    Znojmo špatně střídalo a za příliš mnoho hráčů na ledě si odpyká trest Krcho (ZNO).
     
    24:58
    Lander (ZNO) inkasuje dvě minuty za držení.
     
    22:10
    Orli právě vstřelili branku!
    Orli se opět natlačili na maďarskou klec a hosté nevěděli, kde jim hlava stojí. Nekolik dorážek ještě Miháczi zneškodnil, na bekhendové zakončení BRONISLAVA FRUHWIRTA už nedokázal zareagovat. Asistence: Jiří Lander.
     
    21:45
    Orli právě vstřelili branku!
    Trochu kuriózní gól, nicméně i ten platí. Nahození na svou bránu nedokázal Miháci pokrýt, zůstal stál a puk se povaloval kolem jeho bruslí a nejrychleji se zorientoval ZBYNĚK HORÁK, jenž kotouč dopravil mezi gólmanovými bruslemi za brankovou čáru. Asistence: Tomáš Hačecký.
     
    17:32
    A hráči Budapešti si nedají pokoj, jdou do tří. U mantinelu se složil Krcho, kterého předtím Jacso (VBU) nabral loktem.
     
    17:23
    Hosté ale vůbec nestíhají. Podražení a dvě minuty pro Nagyho (VBU).
     
    15:44
    Krátce po třetím znojemském gólu zazvonilo břevno klece Budapešti!
     
    14:15
    Orli právě vstřelili branku!
    Prudkou ránu Saláta dokázal Miháczi jen vyrazit před sebe a pro ZBYŇKA HORÁKA už nebyla potíž doklepnout kotouč za brankovou čáru. Využitá přesilovka. Asistence: Daniel Salát.
     
    12:43
    Za krosček si odsedí dvě minuty Oliver Varga (VBU).
     
    10:17
    Bača na chvíli opustil brankoviště, což je jasným znamením toho, že se bude vylučovat. Podražením se provinil Kenez (VBU).
     
    08:24
    Orli právě vstřelili branku!
    Hezká akce obránce DANIELA SALÁTA, který se nerozpakoval sjet s kotouče až do kruhu a kolem vyrážečky Mihácziho kotouč propasíroval do sítě. Bez asistence.
     
    07:08
    Podražení a dvě minuty pro Hegeduse (VBU).
     
    06:48
    Po vyhraném buly se dostali do přečíslení Fruhwirt a Lander, druhý jmenovaný hráč trefuje po přesném pasu jen přesouvajícího se gólmana.
     
    05:19
    Dvě minuty pro Hačeckého (ZNO) za hákování.
     
    04:49
    Trocha vzrušení i na druhé straně kluziště, kde si až tak úplně nerozuměla znojemská obrana, která nechala puk volně povalovat před brankovištěm. Oliver Varga ale prvním pokusem trefil jen gólmana a druhý mířil těsně vedle vzdálenější tyče.
     
    03:41
    Orli právě vstřelili branku!
    Snadná práce pro MARCA ZAJÍCE. Ten zůstal osamocený u levé tyče, kam se brankář nestihl včas přesunout a Zajíc trefuje poloprázdnou klec. Asistence: Dominik Synek.
     
    01:26
    Rull si u mantinelu nebezpečně počíhal na Hačeckého, který dostal zásah hokejkou do obličeje. Rozhodčí vylučuje, Rull (VBU) inkasuje dvě minuty za vysokou hůl. Sportovně se ještě jede k Hačeckému omluvit.
     
    Utkání odstartuje ve 14:15.

    Petra Matůšová

    Branky a nahrávky: 4. Zajíc (Synek), 9. Salát, 15. Horák (Salát), 22. Horák (Hačecký), 23. Fruhwirt (Lander), 42. Račický (Pospíšil), 43. Lander (Svatuška), 46. Hačecký (Horák, Krcho), 54. Svatuška (Račický) – 50. Rull (Dabasi, Danics)


    HC LERAM Orli Znojmo: Bača (Us) – Pospíšil, Mandát, Švanda, Salát, Křípal, Toman, Nahodil – Synek, Zajíc, Račický – Krcho, Horák, Hačecký – Fruhwirt, Lander, Svatuška – Forman.
    VASAS Budapešť: Mihaczi (Csernus) – Hegedus, Hegyi, Nagy, Szabo, Orosz, Jacso – Dabasi, Kollo, Zwick – Kenez, Varga O., Varga T. – Balla, Papa, Danics.
    bahis siteleri