Bulldogs – Vítkovice 4:3 (po pr.)
po prodl.
Bulldogs Brno
4:3 (0:0, 1:2, 2:1 - 1:0)
1. SC TEMPISH Vítkovice
Neděle 28.12.2014, 18:00 • MSH Vodova Brno • Pohár České pojišťovny - muži
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.
     
    Dobrý večer z haly na Vodově ulici. Pohár České pojišťovny mužů se pomalu, ale jistě blíží ke svému definitivnímu konci. Aktuálně zbývá pouze zjistit, jaká mužstva se v lednu utkají v Opavě o tuto trofej. Právě dnes se jedna část tajenky rozluští, protože boj mezi domácím Brnem a týmem hostů z Vítkovic vygeneruje jméno prvního letošního finalisty.
     

    ITELLIGENCE BULLDOGS BRNO

    Buldoci započali svou pouť ve čtvrtfinálové skupině C, ve které narazili na Znojmo, Aligators a jejich protivníky o postup byli také florbalisté konkurenčního Hattricku Brno. Extraligový celek ovšem nenarazil na žádný skutečně velký zádrhel a se ziskem 9 bodů ze 3 zápasů v poklidu postoupil do semifinále.

    O tom, jak se dnes bude elitnímu jihomoravskému celku dařit, by mohly napovědět poslední výsledky. Po konci reprezentační pauzy se stihly doposud odehrát 2 kola, v nichž Bulldogs ukořistili 2 body na půdě silné Mladé Boleslavi.

    Jenže na heroický výkon nebyli Brňané schopni minulou neděli odpovědět, protože padli doma překvapivě 2:3 s posledními Královskými Vinohrady. Brno se tak nenachází zrovna ve vysněném rozpoložení.
     

    1. SC VÍTKOVICE OXDOG

    Vítkovičtí museli na rozdíl od svých dnešních rivalů začínat už v osmifinále. Mezi 16 nejlepšími se jim postavilo družstvo z Frýdku-Místku, to ale nemělo proti mistrům loňské sezóny žádný nárok a odneslo si debakl 2:14. Čtvrtfinálovými soupeři se hostujícímu týmu stala Ostrava, Rožnov a Opava, což byly výběry, které nedokázaly historicky 2. nejúspěšnějšímu českému klubu konkurovat.

    Hosté sice s přehledem potvrdili roli favoritů a nenechali si postup vzít, jenže pokud na tom Brno není momentálně úplně nejlépe, tak by se měla zmínit také forma Vítkovic, neboť jsou na tom podobně.

    Poslední ligový duel na Spartě sice svěřenci kouče Deuse zvládli, avšak jen 2 dny předtím na vlastní palubovce nechali naplno bodovat Bohemians. Bude tedy otázkou, zda se tento předchozí zkrat nějak na Ostravanech nepodepíše.
     
    LIGOVÉ ČELO BODOVÁNÍ – BRNO

    1. Jiří Juhaňák – 18 bodů (10+8)
    2. Jiří Koutný – 14 bodů (11+3)
    3. Jakub Mendrek – 14 bodů (9+5)
     
    LIGOVÉ ČELO BODOVÁNÍ – VÍTKOVICE

    1. Lukáš Hájek – 28 bodů (17+11)
    2. Jakub Hubálek – 15 bodů (7+8)
    3. Jan Šebesta – 13 bodů (7+6)
     
    LETOŠNÍ VZÁJEMNÝ LIGOVÝ SOUBOJ

    Poměrně překvapivý byl výsledek posledního vzájemného duelu. Psal se 9. listopad a hrálo se 8. kolo AutoCont extraligy a vítkovičtí florbalisté na své půdě nezvládli vyrovnaný souboj proti brněnským Buldokům. Jihomoravský oddíl se radoval z vítězství 6:3.
     
    Buldoci nastupují v tradiční oranžovočerném dresu, Vítkovice oblékly modrý stejnokroj.
     
    Úvodní sestavy:

    itelligence Bulldogs Brno: Kejík (Kuhn) – Kadlec, Jalový, Fuchs, Coufal, Juhaňák, Hrubý, Jeski, J. Koutný, Komenda, Hrazdira, M. Koutný, Mendrek, Bauer, Brom, Veselý, Žižka, Ondráček, Jakůbek

    1. SC Vítkovice Oxdog: Souček (Rataj) – Jankulár, Brus, Heczko, Šebesta, Řezanina, Gál, Pešat, Zbořil, Hájek, Bräuer, Hubálek, Veltšmíd, Matejčík, Delong, Matúš

    Rozhodčí: Petr Černý a Jiří Janoušek.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:18
    Brňané drží po úvodním buly míček, jejich první průnik podél levé strany však nebyl povedený a střílí Vítkovice, i když nepřesně.
     
    00:36
    Domácí rozehrávali zpoza své klece, ale narazili na forčeking hostů u půlicí čáry. Vítkovičtí hrají důrazně a nepářou se se svými soupeři.
     
    01:06
    Celek domácích vyprodukoval dvě rány, které se řítily na Součka, ten však zachoval chladnou hlavu a veškeré nebezpečí ničí.
     
    01:37
    Vítkovická rozehra je plná přihrávek a rychlého vyměňování míčku. Z této kombinace vyplynul nepřesný výpal Šebesty.
     
    02:10
    Volný úder hostů nebyl nikterak nebezpečným, naopak se díky němu do protiakce drali domácí a Souček se musel přemisťovat.
     
    02:37
    Chyba v brněnské sérii nahrávek přinesla hostujícímu florbalistovi možnost vystřelit, jenže kulatý předmět nestočil mezi tyče.
     
    03:08
    Fuchs dlouho otálel s rozehrávkou, a tak jednoduše poslal míček daleko dopředu podél hrazení. Akce dál nepokračuje.
     
    03:30
    Tentokrát se o něco podobného jako Fuchs pokoušel Jakůbek. Došlo i ke střele jednoho z hráčů z levé strany, míček jde nad.
     
    04:18
    Kombinuje Brno. Obránci si v tempu vyměňují mezi sebou míčky a hledají nejlepší místo ke střelbě na Součka.
     
    04:47
    Domácí střelec se sice odhodlal k palbě, ale do dráhy se mu přimotal vítkovický obranář a zmařil nadějný postup vpřed.
     
    05:12
    Střela hostujícího florbalisty byla sražena na zadní mantinel. Situaci za brankou zklidňuje Jakůbek se svou trpělivou hrou.
     
    05:43
    Při souboji v rohu byly Vítkovice příliš důrazné, kulatý předmět se stěhuje do držení Buldoků, kteří pádí kupředu.
     
    06:14
    Ke střele od půlicí čáry se nikdo z domácích neodvážil, místo toho poslal jeden z nich přihrávku dozadu a kombinace pokračuje.
     
    06:50
    Bleskový průnik a následná přihrávka Jiřího Koutného byly sice povedené akce, ovšem u tohohle také zůstalo, neboť nikdo z jeho spoluhráčů nebyl schopen střílet.
     
    07:30
    Bulldogs to znovu zkoušeli po pravé straně, kde je hosté nechávají procházet s menšími obtížemi, ani nyní nedojde k nebezpečné šanci.
     
    07:54
    Na středu získali Brňané míček pod svá křídla a vydali se porozhlédnout na útočnou polovinu. Soupeř jim dokázal znepříjemnit průnik a znemožnil zakončení.
     
    08:30
    Oba celky střídají. Volný úder zahrával Juhaňák, ale veškerá akce se přesunuje na obrannou část domácích, kde si přihrávají obránci.
     
    09:01
    K odraženému míčku se nejdříve přihnal Hubálek a přenechal jej obranné dvojici Vítkovic. Ta ale neohrozila Kejíka, který v poklidu stojí na čáře.
     
    09:46
    Souček se přimáčkl k tyči jeho klece a vytěsnil jednu z buldočích dělových ran. Ta se od jeho boku odráží mimo nebezpečné území.
     
    10:10
    Šebesta pěkně přenechal děrovaný předmět Heczkovi, jenže stál proti přesile Bulldogs a nebyl schopen z této situace nic víc vytěžit.
     
    10:54
    Dopředu kráčí v poklidnějším tempu hosté. Až pozorná defenziva Brna stihla zastavit pronikajícího hráče.
     
    11:17
    Nepřesná rána z vítkovické dílny příliš vrásek Kejíkovi nenadělala. Rozvoj útočné hry mají v těchto chvílích na starosti domácí florbalisté.
     
    11:39
    Za kasou Součka nemohl domácí hráč uspět proti početní převaze modrých obranářů, proto drží míček hostující mužstvo.
     
    12:08
    Kejík předvedl rychlý reflex a zachytil výpal, jenž mířil přesně na jeho hruď. Zahrozit se mohou pokusit Buldoci.
     
    12:27
    Standardní situace zrovna rozruch před Součkem nezpůsobila, míček orazítkoval zadní mantinel a dokutálel se na hůl vítkovického obránce.
     
    13:02
    Nedaleko od půlicího kruhu byl nedovoleně zastaven brněnský florbalista. Jeho spoluhráči zvládli z následného volného úderu napálit znovu pouze hrazení.
     
    13:32
    Zajímavou nahrávkou hledal kolegu před svatyní Jeski, ale nikdo jeho záměr správně neodhadl a Vítkovice mohou jít do brejku.
     
    14:01
    Bleskově reagující Kejík vytáhl míček po jedné ze střel hostů rukou mimo vymezený prostor. Následná krátká kombinace nabízí domácím příležitost jít se podívat na půlku soupeře.
     
    14:36
    Hosté přišli u mantinelu o míček a využit toho samozřejmě chtěl tým Bulldogs, avšak kulatý předmět vyskočil po jednom ze soubojů mimo hrací plochu.
     
    15:08
    Aktivní obrana Vítkovic nabídla možnost právě pro hosty, ti však na Kejíka ani nevystřelili.
     
    15:55
    Brňané zkouší hrozit z levé strany a projevují snahu o probojování se přes defenzivu modrých. Neúspěšně.
     
    16:30
    Obránci Brna založili pohlednou ofenzivní akci, kterou dokázal jeden z útočníku zakončit, Souček vytáhl děrovaný předmět pryč.
     
    17:17
    Skvělý příklep hostujícího střelce lízl tyčku Kejíkovy svatyně! Domácí gólman se stačil jen otočit, nestíhal by zareagovat.
     
    18:06
    Souček nastavil ruku do tvrdé brněnské rány. V dalších okamžicích se podařilo Vítkovicím udržet míček dál od klece.
     
    18:30
    Domácí se prali v útoku, míček ovšem nemohli získat a Souček si na další chvíle odpočine.
     
    19:04
    Nepřesná palba Brna prolétla jen o malý kousek nad břevnem. Brankář Ostravanů jen hledí nad sebe.
     
    19:43
    Volný úder Buldoků z rohu nenabídl střelu na brankáře. Hosté zvládli udržet míček u mantinelu, což jim vyhovovalo.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Jsme svědky vyrovnaného souboje. Své akce měli jak Buldoci, tak i florbalisté Vítkovic a nešlo o špatné střely. Gólmani Kejík a Souček byli vždy na svých místech a nedovolili, aby přes ně nějaká rána prošla. Hrálo se nahoru-dolů, obrany umožňovaly hráčům chodit do zakončení. Na druhou stranu je na hráčích také vidět, že nesou velký díl zodpovědnosti a nechtějí zbytečně chybovat.
     
    STŘELY – 1. TŘETINA

    Brno: 5
    Vítkovice: 4
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:14
    Míček získalo Brno a hraje od Kejíka. Vítkovičtí byli kvalitně zkonsolidováni před Součkem a nedopustili, aby někdo prošel.
     
    20:55
    Domácí se dostali po ztrátě Vítkovic na středu hřiště k míčku a sami zkusili střílet, rána Buldoků se odráží od obránce hostů za mantinel.
     
    21:25
    Veltšmíd dostal kulatý předmět přes pravou stranu až nedaleko od Kejíka, ale z dané zóny nikdo z Vítkovic nestačil přesně zakončit.
     
    22:20
    Rozehrávka hostujícího celku je napadána a modří nemají jednoduchou úlohu při pronikání dopředu. Domácí se zmocnili kulatého předmětu nedaleko brankoviště.
     
    23:17
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Jednoduchá akce hostů byla zakončena gólovou radostí. Dlouhá přihrávka rozehrávajícího obránce se odrazila k holi Lukáše Hájka, ten předložil míček před brankou čekajícímu PAVLU BRUSOVI a Kejík se přesunoval k tyči marně. Asistence: Lukáš Hájek.
     
    23:54
    Domácí byli vyhnáni od Součka až takřka na polovinu. Ostravané si situaci pohlídali a budou to oni, kdo se vydá podívat na útočnou půlku.
     
    24:44
    Nepřesná střelba Buldoků letí po odrazu od jednoho z protivníků za hrazení. O chvilku později došlo k podobně situaci, Souček byl opět v klidu.
     
    25:22
    Obě mužstva se rozhodla vystřídat. Zanedlouho poté musel vytáhnout Souček rychlý zásah, aby zneškodnil brněnskou ránu ze strany.
     
    25:47
    Míček se snažil poslat do volného prostoru Mendrek, avšak rána si rozmyslela svou cestu a doskákala do rohu.
     
    26:14
    Pomocí několika nahrávek se Vítkovice udržely v ofenzivní fázi. Domácí museli tvrdě bojovat, aby míček získali na své hole.
     
    26:57
    Matúš vrátil děrovaný předmět zpět jeho kolegovi z defenzivy. Díky tomuhle kroku se hra o něco zpomalila.
     
    27:34
    Delong procpal míček na jeho spoluhráče čekajícího před klecí, Kejík ale nemusí čelit žádné ráně a rozehrávají Bulldogs.
     
    28:16
    Kejíkův tygří skok po míčku, který se kutálel kolem jeho brankoviště, se vyplatil, protože zastavil útočnou příležitost modře oděných.
     
    28:54
    Obranná dvojice domácích hledá nejkratší a nejpříjemnější cestu k zakončení. Došlo na vysoký lob Brňana, jenž byl nepřesný.
     
    29:34
    Spolupráce Matejčíka a Jankulára přinesla střelu z produkce druhého jmenovaného. Veškeré nebezpečí likviduje obránce domácích, ten ránu srazil.
     
    30:26
    Rozruch za Kejíkem vyřešili obránci Brna kvalitní rozehrávkou. Momentálně se ovšem míček znovu pohybuje v prostorech nedaleko vzdálených od brněnského strážce.
     
    31:14
    Hrají Vítkovice. Rychlý postup Ostravanů byl zastaven po důrazném obranném zákroku domácích.
     
    32:48
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    Protiakce domácích vyšla. Kulatý předmět se pod ochranu domácích dostal na jejich polovině, odkud se všichni vydali do útoku a JIŘÍ JUHAŇÁK zakončil. Rána vymetla prostor pod břevnem. Asistence: Aleš Jakůbek.
     
    33:57
    Defenziva hostů si poradila s brněnským florbalistou, který si to namířil po levé straně a chtěl pokračovat i dále, ovšem byl zastaven u mantinelu.
     
    34:45
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Domácí přečkali akci Buldoků a odpověděli tím nejtvrdším způsobem. V prostoru před vítkovickou brankou se míčku ujal Pavel Brus, nahrál do běhu LUKÁŠI VELTŠMÍDOVI a ten se neohroženě vrhl proti Kejíkovi. Natáhl si brankáře na jednu stranu brány, druhá mu zůstala vcelku volná a zavěsil. Asistence: Pavel Brus.
     
    36:40
    Kombinace Vítkovic na útočné polovině byla zakončena Heczkem. Tento výpal žádné starosti defenzivním florbalistům nenadělal, šel jen do ochranné sítě.
     
    37:10
    Domácí mají dnes problémy s rozehrávkou. Rozehrávající hráč povětšinou pouze stojí za kasou a spoluhráči mu nenabíhají zrovna ideálně, což rozjetí útočné akce značně zpomaluje.
     
    37:53
    Souček byl nachystán na útok, který se na něj hnal z prostředku hrací plochy. Společně s obránci byl schopen nepřehlednou situaci vyřešit.
     
    38:27
    Zblokovaný střelecký pokus z dílny Buldoků se odráží od hráče v modrém. Ani Vítkovice v následném protiútoku nezaznamenaly úspěch.
     
    38:57
    Jiří Koutný byl osamocen za brankou a florbalisté hostů jej měli v poklidu pokrytého. Koutný nevyzrál na převahu a přenechal kulatý předmět jeho rivalům.
     
    39:31
    Dlouhá přihrávka a střela Martina Koutného byla málem gólová! Souček si sáhl na jeho dělovku, ale ta ještě pokračovala v cestě dál a až branková konstrukce jí nedovolila projít!
     
    39:53
    Dohrává se nedaleko od půlicí čáry na brněnské půlce. Nyní se už pravděpodobně nic na hřišti nestane.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    STŘELY – 2. TŘETINA (CELKEM)

    Brno: 5 (10)
    Vítkovice: 9 (13)
     
    Oba týmy hrály podobným stylem jako v úvodní dvacetiminutovce. Hrálo se z jedné strany na druhou a brankáři museli předvádět bezchybné zákroky, ovšem je potřeba také dodat, že nejvýraznějším rozdílem byl větší počet střel. Mužstva se už stoprocentně osmělila a předváděla odvážnější výkony než v 1. části.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:05
    Po buly drží kulatý předmět Buldoci, kteří se okamžitě zkoušeli probojovat před Součka. Důrazný přístup vítkovických defenzivních florbalistů jim snahu překazil.
     
    40:46
    Domácí rozehrávají zpoza klece, provedli ovšem chybu na úrovni středového kruhu a nabídli šanci hostům, kteří ji nedokázali využít.
     
    42:23
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Smrtící akce Vítkovic byla využita a posílá tak hosty do dvougólového náskoku. MAREK BRÄUER stál na konci rychlé série nahrávek, proběhl se polovinou domácích a nemilosrdně prostřelil Kejíka do míst, kam nedosáhl. Asistence: Filip Heczko.
     
    43:41
    Za brankou Kejíka přišel o míček Hubálek a hrají brněnští hráči. Chvíli poté zamířili k Součkovi.
     
    44:11
    Úlohu před gólmanem Vítkovic ale domácí nesplnili, ani na něj nevypálili a příležitost k založení protiútoku mají hosté.
     
    44:54
    Ve finále nic z postupu Vítkovic nevyplynulo, Brňané byli připraveni na své soky a nenechali je překvapit Kejíka.
     
    45:38
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    Hra se v posledních chvílích přitvrdila, z čehož těžili domácí. Buldoci se na půlicí čáře tvrdým zákrokem tělem zbavili soupeře a Vít Hrubý mohl pokračovat dále ve své cestě. Před brankovištěm ještě naservíroval míček k výpalu JIŘÍMU JUHAŇÁKOVI, jenž zakončil akci rozvlněním sítě. Asistence: Vít Hrubý.
     
    47:10
    Před brankou Součka se zjevil Fuchs a nebyl ve vůbec špatném postavení. Navedl si kulatý předmět na čepel a zkusil zavěsit pod břevno, ale přestřeluje.
     
    47:45
    Na pravém křídle předváděl své střelecké umění Jiří Koutný, jeho dělovku vyškrábl přesným pohybem ruky až Souček.
     
    48:10
    Další Brňan se dostal do solidního území, z něhož je možno ohrozit gólmana. Tentokrát střelec poslal míček nad hlavy všech aktérů hry.
     
    48:45
    Zablokovaná nahrávka domácích málem vyústila v únik 2 na 1 v podání hostů, Brno však rychle své zaváhání napravilo.
     
    49:09
    Jakůbek si vyměňoval míček s jeho kolegou z defenzivy. Po nějaké době se sice hra přemístila na půlku hostů, ale zde se nic závratného nestalo.
     
    50:19
    K dobré ráně se odhodlal Jiří Koutný, ani tahle jeho jedovka nebyla gólová a nyní ani nešla mezi tyče.
     
    51:15
    Bulldogs se snaží projít do útoku, avšak v obranné fázi jsou hosté velice silní a nenechávají svým protivníkům ani kousek místa navíc.
     
    51:54
    Domácí útočník přihrává zpět, hledá obránce na půlicí čáře. Stále probíhá kombinace na středu.
     
    52:20
    Brnu se i přes početní nevýhodu při hře za vlastní klecí podařilo odehrát děrovaný předmět až na druhou stranu hrací plochy. Ani zde se nic důležitého nestalo.
     
    52:54
    Mužstvo domácích ztratilo míček při nepřesnosti při přechodu přes půlku. Buldoci musí znovu začínat od nuly.
     
    53:42
    Na polovině Brňanů se rodila zajímavá akce. Chyběla pouze přesnější finální přihrávka a Vítkovice mohly střílet, ovšem právě přesnost nahrávky se nedostavila.
     
    54:27
    Hrubý se velmi rychle vrátil do obranného rohu a stačil zastavit hráče hostujícího celku, který už chtěl přihrávat před klec.
     
    54:57
    Hostující útočník chtěl míček přenechat zezadu nabíhajícímu spoluhráči, jenže jeho myšlenku vystihl jeden z oranžovočerných a uklidňuje dění.
     
    55:18
    Brňané hráli z rohu a prezentovali se střelou. Ta nebyla úplně špatná, ale rozvířila vzduch hodně daleko od Součka, což domácí zrovna nechtěli.
     
    55:58
    Během chvíle vytáhl Kejík dva ukázkové zákroky! Nejdříve zlikvidoval díky rychlému reflexu první střelu a o několik sekund později znovu vyrážel, tentokrát už šlo o tutovou příležitost.
     
    56:15
    Oddechový čas pro Bulldogs Brno.
     
    56:18
    Hru ovládají Vítkovice. Rychlý přesun na buldočí část hřiště nabídl pouhou nepovedenou ránu.
     
    57:06
    Kejík zachytil jednu ze střel a dalekým výhozem chtěl najít číhajícího útočníka vepředu, ale místo něj má kulatý předmět ve svých rukou Souček.
     
    57:28
    I když hráč Brna zpomalil postup hostů, přece jenom zanedlouho potom musel Kejík chytit propagační střelu.
     
    58:09
    Po další ráně Bulldogs se rozezvučel mantinel. Ihned se musel předvést Souček, jenž kryl tečovaný pokus.
     
    58:45
    Defenziva Brna si tělem odstavila soupeře od míčku a mohla se nastěhovat do prostorů za půlicí čarou. Zde ovšem dlouho nevydržela a je vyhnána pryč.
     
    59:17
    Nelítostný boj o míček za brankou Součka vyzněl lépe pro hosty. Ti se však i nadále brání kvalitním ofenzivním brněnským akcím.
     
    59:48
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    Domácí pořádně zamotali hlavy svým soupeřům a mohou se radovat ze srovnávací trefy! V samém závěru základní hrací doby se uvolnil v ideálních místech k vyslání dělovky LUDĚK ONDRÁČEK a svou povinnost splnil. Asistence: Jiří Koutný
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    Šedesát minut o vítězi pohárového semifinále nerozhodlo. Vítkovice vedly v jednu chvíli už 3:1 a dařilo se jim ovládat hru. Vše hrálo do karet hostům, ale přišlo snížení Brna, které se dostalo do zápasu. Najednou se domácím začalo více dařit, byli aktivnější v útoku a z těchto faktů vyplynulo vyrovnání. Za okamžik začne prodloužení.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:07
    Hru se pokouší rozvinout hosté, ti naráží na odpor bránících Buldoků, kteří posunuli míček blíže ke středu palubovky.
     
    60:28
    Souček ustál nápor Brňanů a kromě první střely vychytal také její dorážku a podržel své spoluhráče!
     
    60:45
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    Zde v hale propuká postupová radost! Byl k vidění další z průniků po levé straně, kterých dnes provedli Buldoci mraky. Tentokrát se však povedlo JIŘÍMU KOUTNÉMU opřít se do rány a Souček neměl moc možností vytěsnit míček. Asistence: Marek Fuchs.
     
    65:00
    Konec zápasu.
     
    NEJLEPŠÍ HRÁČI UTKÁNÍ

    Brno: Jiří Koutný
    Vítkovice: Marek Bräuer
     
    Je tu konec. Brno zvládlo dramatický závěr, vyrovnalo v závěrečných sekundách 3. periody a nakonec se po vítězné trefě z úvodní minuty prodloužení může těšit na finále v Opavě.
     
    STŘELY – CELKEM

    Brno: 22
    Vítkovice: 19
     
    Dnešní utkání sledovalo 194 diváků.
     
    To je vše. Jsem rád, že jste sledovali tento dramatický a nádherný zápas. Přeji pěkný vstup do nového roku 2015 a přeji vám příjemný zbytek večera. Na shledanou u onlajnů i v dalším roce! (19:55:34)

    Tadeáš Mima

    Branky a nahrávky: 33. Juhaňák (Jakůbek), 46. Juhaňák (Hrubý), 60. Ondráček (J. Koutný), 61. J. Koutný (Fuchs) – 24. Brus (Hájek), 35. Veltšmíd (Brus), 43. Bräuer (Heczko)


    Bulldogs Brno: Kejík (Kuhn) – Kadlec, Jalový, Fuchs, Coufal, Juhaňák, Hrubý, Jeski, J. Koutný, Komenda, Hrazdira, M. Koutný, Mendrek, Bauer, Brom, Veselý, Žižka, Ondráček, Jakůbek
    1. SC TEMPISH Vítkovice: Souček (Rataj) – Jankulár, Brus, Heczko, Šebesta, Řezanina, Gál, Pešat, Zbořil, Hájek, Bräuer, Hubálek, Veltšmíd, Matejčík, Delong, Matúš

    Rozhodčí: Petr Černý a Jiří Janoušek

    Diváci: 194
    bahis siteleri