Bulldogs – Vítkovice 4:3 (po pr.)
po prodl.
Bulldogs Brno
4:3 (0:0, 1:2, 2:1 - 1:0)
1. SC TEMPISH Vítkovice
Neděle 28.12.2014, 18:00 • MSH Vodova Brno • Pohár České pojišťovny - muži
Předzápasové kurzy
     
    60:45
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    Zde v hale propuká postupová radost! Byl k vidění další z průniků po levé straně, kterých dnes provedli Buldoci mraky. Tentokrát se však povedlo JIŘÍMU KOUTNÉMU opřít se do rány a Souček neměl moc možností vytěsnit míček. Asistence: Marek Fuchs.
     
    60:28
    Souček ustál nápor Brňanů a kromě první střely vychytal také její dorážku a podržel své spoluhráče!
     
    59:48
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    Domácí pořádně zamotali hlavy svým soupeřům a mohou se radovat ze srovnávací trefy! V samém závěru základní hrací doby se uvolnil v ideálních místech k vyslání dělovky LUDĚK ONDRÁČEK a svou povinnost splnil. Asistence: Jiří Koutný
     
    55:58
    Během chvíle vytáhl Kejík dva ukázkové zákroky! Nejdříve zlikvidoval díky rychlému reflexu první střelu a o několik sekund později znovu vyrážel, tentokrát už šlo o tutovou příležitost.
     
    47:10
    Před brankou Součka se zjevil Fuchs a nebyl ve vůbec špatném postavení. Navedl si kulatý předmět na čepel a zkusil zavěsit pod břevno, ale přestřeluje.
     
    45:38
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    Hra se v posledních chvílích přitvrdila, z čehož těžili domácí. Buldoci se na půlicí čáře tvrdým zákrokem tělem zbavili soupeře a Vít Hrubý mohl pokračovat dále ve své cestě. Před brankovištěm ještě naservíroval míček k výpalu JIŘÍMU JUHAŇÁKOVI, jenž zakončil akci rozvlněním sítě. Asistence: Vít Hrubý.
     
    42:23
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Smrtící akce Vítkovic byla využita a posílá tak hosty do dvougólového náskoku. MAREK BRÄUER stál na konci rychlé série nahrávek, proběhl se polovinou domácích a nemilosrdně prostřelil Kejíka do míst, kam nedosáhl. Asistence: Filip Heczko.
     
    39:31
    Dlouhá přihrávka a střela Martina Koutného byla málem gólová! Souček si sáhl na jeho dělovku, ale ta ještě pokračovala v cestě dál a až branková konstrukce jí nedovolila projít!
     
    34:45
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Domácí přečkali akci Buldoků a odpověděli tím nejtvrdším způsobem. V prostoru před vítkovickou brankou se míčku ujal Pavel Brus, nahrál do běhu LUKÁŠI VELTŠMÍDOVI a ten se neohroženě vrhl proti Kejíkovi. Natáhl si brankáře na jednu stranu brány, druhá mu zůstala vcelku volná a zavěsil. Asistence: Pavel Brus.
     
    32:48
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    Protiakce domácích vyšla. Kulatý předmět se pod ochranu domácích dostal na jejich polovině, odkud se všichni vydali do útoku a JIŘÍ JUHAŇÁK zakončil. Rána vymetla prostor pod břevnem. Asistence: Aleš Jakůbek.
     
    23:17
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Jednoduchá akce hostů byla zakončena gólovou radostí. Dlouhá přihrávka rozehrávajícího obránce se odrazila k holi Lukáše Hájka, ten předložil míček před brankou čekajícímu PAVLU BRUSOVI a Kejík se přesunoval k tyči marně. Asistence: Lukáš Hájek.
     
    17:17
    Skvělý příklep hostujícího střelce lízl tyčku Kejíkovy svatyně! Domácí gólman se stačil jen otočit, nestíhal by zareagovat.

    Tadeáš Mima

    Branky a nahrávky: 33. Juhaňák (Jakůbek), 46. Juhaňák (Hrubý), 60. Ondráček (J. Koutný), 61. J. Koutný (Fuchs) – 24. Brus (Hájek), 35. Veltšmíd (Brus), 43. Bräuer (Heczko)


    Bulldogs Brno: Kejík (Kuhn) – Kadlec, Jalový, Fuchs, Coufal, Juhaňák, Hrubý, Jeski, J. Koutný, Komenda, Hrazdira, M. Koutný, Mendrek, Bauer, Brom, Veselý, Žižka, Ondráček, Jakůbek
    1. SC TEMPISH Vítkovice: Souček (Rataj) – Jankulár, Brus, Heczko, Šebesta, Řezanina, Gál, Pešat, Zbořil, Hájek, Bräuer, Hubálek, Veltšmíd, Matejčík, Delong, Matúš

    Rozhodčí: Petr Černý a Jiří Janoušek

    Diváci: 194
    bahis siteleri