Vítkovice – Liberec 4:1 (kon.) | Litvínov – Zlín 4:3 (2:0 po s.n.) | Plzeň – Mountfield HK 1:2 (kon.)
K. Vary – Slavia 2:0 (kon.) | Pardubice – Kometa Brno 4:1 (kon.) | Mladá Boleslav – Třinec 2:5 (kon.)
Sparta – Olomouc 0:1 (kon.)
konec
BK Mladá Boleslav
2:5 (1:3, 1:0, 0:2)
HC Oceláři Třinec
Úterý 30.12.2014, 18:20 • ŠKOENERGO Aréna • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
    Jiří POLANSKÝ - 2:5
     
    56:13
    Třinec právě vstřelil branku!
    Zřejmě je rozhodnuto. Třinečtí vyškolili domácí defenzívu a JIŘÍ POLANSKÝ dostal kotouč do skvělé pozice. Bekhendovým blafákem pod břevno nedal Rittichovi sebemenší šanci. Asistence: Vladimír Roth, Vladimír Dravecký.
    Rostislav KLESLA - 2:4
     
    51:42
    Třinec právě vstřelil branku!
    Hrdinou Ocelářů se stává jejich kapitán ROSTISLAV KLESLA, jindy spíše sváteční střelec dává svůj druhý gól v utkání. Zkušený mazák napřáhl na modré a puk si našel cestu až do sítě. Asistence: Erik Hrňa.
    Zdeněk KUBICA - 2:3
     
    30:28
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Středočeši si vytvořili drtivý tlak v útočném pásmu, na což třinecká obrana nedokázala zareagovat. Hamerlík si musel připadat jako na střelnici či na blízkém východě, několik střel Bruslařů ale dokázal eliminovat. Ujala se až dorážka ZDEŇKA KUBICY. Asistence: Pavel Kašpařík, Peter Trška.
    Lukáš PABIŠKA - 1:3
     
    13:21
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Domácí snižují na rozdíl dvou branek. Vše začalo na vlastní modré čáře, kde obětavě vypíchl puk soupeři Mikulík. Kotouč se přes Výborného dostal k LUKÁŠI PABIŠKOVI, jenž skvěle umístěným bekhendovým blafákem překonal Hamerlíka. Asistence: David Výborný, Milan Mikulík.
    Jakub KLEPIŠ - 0:3
     
    12:14
    Třinec právě vstřelil branku!
    Boleslav je na ručník. Hosté si vytvořili dvě skvělé příležitosti, Rittich tu první zlikvidoval, druhou původně taky, ale na dorážku JAKUBA KLEPIŠE už byl krátký. Asistence: Jakub Orsava, David Nosek.
    Rostislav KLESLA - 0:2
     
    09:40
    Třinec právě vstřelil branku!
    Neuvěřitelné! ROSTISLAV KLESLA jen tak nazdařbůh nahodil puk zpoza červené čáry na Růžičku, který si ho srazil do vlastní sítě! Asistence: David Nosek.
    Radim MATUŠ - 0:1
     
    01:52
    Třinec právě vstřelil branku!
    Panečku, takhle vypadá bleskový vstup do zápasu! Domácí zadáci si na modré čáře nepohlídali RADIMA MATUŠE, jenž si povyjel na vrchol kruhů a přesně trefil škvíru mezi Růžičkou a pravou tyčí jeho svatyně. Asistence: Milan Doudera.
    Marken.cz

    Vojtěch Balon

    Branky a nahrávky: 14. Pabiška (Výborný, Mikulík), 31. Kubica (Kašpařík, Trška) – 2. Matuš (Doudera), 10. Klesla (Nosek), 13. Klepiš (Orsava, Nosek), 52. Klesla (Hrňa), 57. Polanský (Roth, Dravecký)


    BK Mladá Boleslav: Růžička M. (10. Rittich) – Trončinský, Ovčačík, Stříteský, Kočí, Žabka, Trška, Čermák – Mikulík, Výborný, Pabiška – Látal, Broš, Klimenta – Bárta, Kašpařík, Kubica – Pacovský, Musil, Lenc
    HC Oceláři Třinec: Hamerlík (Šimboch) – Klesla, Roth, Linhart, Galvas, Hrabal, Doudera, Nosek – Orsava, Klepiš, Hrňa – Adamský, Polanský, Dravecký – Rufer, Matuš, Žejdl – Franek, Kindl, Christov

    Rozhodčí: Šindler, Úlehla – Frodl, Charvát

    Diváci: 2970
    bahis siteleri