Pov. Bystrica – Spišská N. Ves 2:3 (kon.) | Lipt. Mikuláš – Michalovce 7:2 (kon.) | Detva – Bardejov 2:3 (0:1 po s.n.)
konec
HK 32 Liptovský Mikuláš
7:2 (1:1, 4:0, 2:1)
HK DUKLA Ingema Michalovce
sk Úterý 30.12.2014, 17:001. liga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    60:00
    Koniec zápasu. (19:11:15)
     
    53:54
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Tak toto už vyzerá na uplný debakel v podaní hostí. Liptáci v závere stretnutia zvyšujú na 7:2, keď sa pred bránou dokázal presadiť RADOSLAV MACÍK. Asistencie si pripísali: Juraj Kuric a Filip Mezovský.
     
    50:57
    Trochta odchádna na trestnú za hákovanie.
     
    50:31
    Kuric si teraz pekne prešiel popri pravému mantinelu a dostal sa aj do zakončenia. Jeho pokus však končí na výstroji brankára hostí.
     
    49:55
    Po dlhšom čase prišiel aj zákrok brankára Hollého, ktorý vytiaho zákrok lapačkou po strele Halása z pravej strany.
     
    48:00
    Pomaly sa blížime k záveru dnešného zápasu. Boj o puk za bránou Michaloviec, kde sa stihol zorientovať Roháč, ktorý aj z backhandu zakončil. Skóre sa však nemení.
     
    45:53
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Opäť sa gólovo preasil tretí útok Liptovského Mikuláša, ktorý je naozaj poslednú dobu produktívny. Druhý gól si v dnešnom zápase pripisuje MICHAL UHRÍK, ktorý pretlačil puk pred bránkoviskom Borka. Asistencia: Maroš Piatka (0+3).
     
    44:59
    Nebezpečné zakončenie Čížeka z pravej strany, ktorý mieril dobre, ale nakoniec jeho strelu vytlačil Hollý na ochrannú sieť.
     
    44:37
    Dukla dala gól!
    Hostia znižujú na rozdiel troch gólov, takže uvidíme či sa im ešte podarí niečo s tým spraviť. IVAN FEDORKO zasunul puk popod padajúceho Juraja Hollého, ktorý pri tomto góle asi robil čo mohol. Asistencia: Igor Halás.
     
    44:28
    Buly v útočonom pásme domácich. Liptovský Mikulaš si držípevne v rukách svoj náskok. Po buly sa však d útoku dostali hosita, uvidíme či z toho niečo vyťažia.
     
    43:09
    Liptovskýd Mikuláš sa drží v útočnom pásme, ale počas presilovky tu boli iba jedno zakončenie. Uvidíme či domáci ešte stihnú niečo vymyslieť.
     
    42:49
    Liptáci, tak hrajú presilovku. Strela od modrej v podaní Kadlubiaka skončila iba na mantineli.
     
    42:33
    Šervák – nebezpečná hra so zdvihnutou hokejkou.
     
    41:47
    Po pár sekundách sa o niečo pokúsili aj domáci, ale tentokrát útok zo stredného pásma končí iba ofsajdom.
     
    40:30
    Hneď v úvode tretej tretiny je pre domácich nariadené tresné strieľanie po faule Šechného. KURIC NEPREMENIL!
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    Ďalšia tretina sa začne približne o 18:30.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    38:28
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    V závere druhej tretiny upravujú domáci na 5:1 čím si dávajú istú pohodu na hokejky do tretej tretiny. Po góle si aj práve hostia zobrali oddychový čas, takže uvidíme či sa trénerovi niečo tým dosiahnuť. Vráťme sa však ku gólu Liptákov. Nahodený puk z pravej strany, ktorým sa prezentoval Ivan Roháč (0+3) našiel voľného MAROŠA PIATKU, ktorý poslal puk do odkrytej časti brány. Asistencie: Maroš Piatka (0+3), Patrik Števuliak (0+1).
     
    37:17
    Pomaly sa blížime k záveru druhej tretiny a Michalovce idú do útoku. Po pravej strane prenikol Peter Čížek, avšak jeho strela skončila iba na zadnom plexiskle.
     
    36:39
    Dobre to teraz skúšal z pravej strany Martin Trochta, ktorý poslal puk pred Borka, ale na druhej strane ho Bartík nedokázal dopraviť do brány.
     
    35:40
    Boj o puk za bránou domácich. Liptaci opäť postupujú do útoku, ale tentokrát z toho nie je žiadna veľká šanca. V posledných minútach sa ná hra prelieva zo strany na stranu. Uvidíme či sa podarí Michalovciam, tak ako v závere prvej tretiny aj teraz opäť skórvať.
     
    34:40
    Poliaček nádejne prihrával medzi kruhy Uhríkovi, ale ten po súboji ide k zemi. Z ničoho nič sa však do zakončenia dostal Maroš Piatka, ktorý však namieril dobre, lenže lapačka Borka bola pozorná.
     
    33:38
    Patrik Števuliak, mladý a nádejný hráč, ktorý bol mimochodom náhradným útočníkom v tohtoročnej SVK 20 začína s útokom Liptákov. Domáci hráči kontrolujú hru v strednom pásme.
     
    33:10
    Brankár Juraj Hollý ostáva po strete ležať na zemi a drží sa za hlavu. Vyzerá to však, že bude môcť pokračovať v hre. Za pokryku "ĎURO HOLLÝ," od domáceho fanklubu pokračuje v hre.
     
    32:02
    Tak teraz nevyšla prihrávkach Mezovskému čo sa síce snažili využiť hostia, ale nie je z toho ani zakončenie. Kuric síce získal puk v strednom pásme, alae nerozumel si najlepšie s Macíkom. Z pravej strany nebezpečne zakončil Patrik Huňady, ale Hollý opäť pozorný.
     
    31:21
    Veľké ticho v sektore hostí, kde prišlo Michalovce podporiť zhruba 20 verných priaznivcov. Niet sa čo čudovať, keď zverenci Mariána Horvátha v úvodných 31. minútach jasne vedú o tri góly.
     
    30:08
    Uvidíme, ako Michalovce odpovedia na tento pribežný výsledok. Skončila sa aj ich presilovka, z ktorej ťažili iba Liptáci gólom Petra Bartíka. Michalovce sa na teraz stiahli iba do stredného pásma. Rozohrávajú Liptáci!
     
    28:58
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Tak teraz sa Michalovce sami pochovali. Zbytočný štvrtý gól počas vlastnej presilovky! Nahodený puk domácich vyrazil pred seba Borko. Na puk už korčuloval Roháč, ktorý ho iba jemne trafil, brankár Borko dezorientovaný padol na ľad a PETER BARTÍK po blafáku na obrancu backhandom upravuje na hrozivých 4:1. Asistencia: Ivan Roháč (0+2).
     
    28:27
    Možno aj vynútený faul pred bránou Hollého. Do zakočenia sa dostávali hostia, avšak Trochta nedovoleným bránením zastavil súpera.
     
    27:36
    Liptovský Mikuláš nepustil počas druhej tretiny Michalovce do žiadnej vážnej šance. Dá sa povedať, že hostia zakončujú viacmenej iba od mantinelov a ťažkých uhlov. Posledné sekundy sa opäť síce hostia dostali do útoku, ale tentokrát z toho nie je an zakončenie.
     
    27:24
    Liptáci sa teda dostali aj do útočného pásma, kde to všetko zakončili strelou Radoslava Macíka, ktorý však po teči súpera poslal puk iba na ochrannú sieť. Vhadzovanie po pravici Borka.
     
    27:08
    Hra sa nám presunula do obranného pása Liptovského Mikuláša. Po buly sa však práve domáci dostali k puku a začnú postupný útok od vlastnej brány.
     
    Nebezpečné zakončenie Halása od modrej, avšak aj s týmto pokusom si dokázal poradiť Juro Hollý, ktorý vyrazil puk pred seba, následne obrana zapracovala na 100%.
     
    26:29
    Hra sa na pár sekúnd prerušila. Vo vlastnom pásme ostal ležať Ivan Šeliga, ktorý sa držal za tvár. Spomínaný obranca hostí odchádza na striedačku a vyzerá, že bude môcť pokračovať v hre.
     
    26:06
    V posledných dňoch sa ochladilo na celom území Slovenska, dá sa povedať že prituhlo aj na zimnom štadióne v Liptovskom Mikuláši, kde je naozaj mrazivé počasie.
     
    25:40
    Po treťom góle opustil bránu Ivan Fedor. V bránke je už Pavol Borko.
     
    24:42
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Úplné ticho nastalo v sektore hostí, ktorí ostali priam obarení po treťom góle Liptákov. Čo si teraz dovolil domáci obranca TOMÁŠ JANČI. Spomínaný obranca sa dostal k puku v strednom pásme, následne si obišiel dvoch hráčov a s prehľadom po blafáku zakončil. Liptáci vedú o dva góly! Asistencia: Maroš Piatka (0+2)
     
    24:05
    Žiadná veľká šanca sa počas presilovky domácich nezrodila. Michalovce sa na teraz dostali do útočného pásma, ale z ich ťaženia nie je ani strela. Liptáci idú do útoku.
     
    22:47
    Radoslav Macík sa snažil presadiť popri ľavom mantineli, ale nepodarilo sa. Liptáci sa však po pár sekundách usadili v útočnom pásme. Števuliak od mantinelu nahadzuje na bránu.
     
    22:12
    Uvidíme či sa bude Liptákom dariť lepšie počas tejto presilovky. Dva náznaky neskončili ani v útočnom pásme.
     
    22:04
    Druhýkrát v zápase odchádza na trestnú lavicu Šechny, tentokrát je to za hru so zdvihnutou hokejkou.
     
    21:11
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Hneď v úvode druhej tretiny sa domáci dostávajú druhýkrát v zápase do vedenia. Po úvodnom buly zakončoval z pravej strany Ivan Roháč, jeho strelu však vyrazil pred sebe Fedor, no následná dorážka MARTINA TROCHTU končí v bráne. Asistencia: Ivan Roháč.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    Ďalšia tretina sa začne približne o 17:43. Ostante s nami!
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    19:26
    Na záver prvej tretiny celkom simpatický pokus Radoslava Macíka, ktorý po súboji 1 na 1 skúsil zakončiť backhandom, avšak jeho strelu koncom lapačky vyrazil do bezpečia Fedor.
     
    18:46
    Pár sekúnd do konca presilovky Liptovského Mikuláša. Spoza brány začína útok Školiak, ktorý Liptáci postupne dostali až do útočného pásma. Po pár prihrávkach však hostia zachytili puk a vyhodili ho cez všetky čiary.
     
    18:14
    Zatiaľ dve chyby Liptovského Mikuláša zaručili Michalovciam oslobodenia sa z vlastného pásma. Po buly pred brankárom Hollým sa do útoku natlačil Piatka, ten však bojuje o puk pri mantineli.
     
    17:41
    Liptovský Mikuláš kombinuje v útočnom pásme. Pár prihrávok síce rozhodilo súpera, ale nakoniec po chybe domácich hostia posieli puk cez všetky čiary.
     
    17:13
    Martin Tkáč, ktorý mal prsty pri góle Michaloviec odchádza na záver prvej tretiny na trestnú. (Podrazeine)
     
    16:48
    Dukla dala gól!
    Až štvorica hráčov bojovala o puk pri mantineli. Nakoniec z toho vyťažili najviac práve hráči hostí, ktorí to rozhodili v útočnom pásme a zavŕšili to strelou od modrej, kde sa gólom prezentoval JAKUB LINET, ktorý prekonal Juraja Hollého. Asistencie: Martin Tkáč, Martin Drotár.
     
    15:12
    Posledná časť prvej tretiny, v ktorej sa budú ešte chcieť oba tímy o niečo pokúsiť. Liptáci neuspeli v útoku, no a práve Michalovce sa pokúsia z toho niečo vyťažiť. Boj o puk za bránou Hollého skončil až v strednom pásme, takže Michalovce majú k dispozícii druhý pokus.
     
    14:46
    Hra sa nám prelieva zo strany na stranu. Pred pár sekudami sme boli ešte svedkami útoku hostí, teraz sú to práve domáci, ktorí ohrozili bránu Fedora. Z ľavej strany to opäť skúšal Michal Uhrík, ktorý však teraz neprekonal brankára Michaloviec.
     
    14:19
    Po buly v pásme hostía sa práve Michalovce dostali do rýchleho protútoku. Z ľavej strany sa nikým nekrytý preasil Štefan Majerník, ktorý však nedokázal prekonať brankára Hollého, ten však skoval puk medzi betónmi.
     
    14:02
    NIečo vyše 5. minút do konca úvodnej časti. Na ľade je práve druhý útok Liptovského Mikuláša, ktorý sa bude snažiť niečo vymyslieť po buly v útočnom pásme.
     
    12:47
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    A je to tu. Domáci hráči sa nakoniec otvárajú gólový účet stretnutia po tom, ako sa dokázali ubrániť presilovke hostí. Pred pár minútami sme spomínali práve tretí útok Liptákov, ktorý sa dokázal presadiť. MICHAL UHRÍK sa pretlačil pred bránu, kde namieril presne pod ľavý horný roh, kde Fedor vyrážačkou nepokryl voľné miesto. Asistencia: Maroš Piatka.
     
    12:13
    Opäť sme boli svedkami nepodareného útoku Michaloviec. Prihrávka od mantinelu skončila síce medzi kruhmi, odkiaľ sa dá dobre zakončiť, ale pozorný bol Michal Uhrík, ktorý vyvhadzuje cez všetky čiary.
     
    11:37
    Zatiaľ veľmi vyrovnaný hokej na zimnom štadióne v Liptovskom Mikuláši. Michalovce síce majú výhodu o jedného hráča, ale nevedia sa ani usadiť v útočnom pásme.
     
    11:00
    Mihcalovce sa hneď po buly usadili v útočnom pásme, ale po niekoľkých prihrávkach zakončili iba na zadné plexisklo. Liptáci sa dokázali už dvakrát počas presilovky súpera oslobodiť.
     
    Po prvýkrát si aj hostia zahrajú v dnešnom zápase presilovku. Tomáš Janci medzi kruhmi vo vlastnom pásme faluloval a odchádza na dve minúty za podrazenie.
     
    09:53
    Ďalšia dobrá šanca Liptovského Mikuláša. Druhý útok Liptákov je v poslednom čase veľmi produktívny, keď aj v poslednom zápase proti Travne zaznamenal tri góly. Poliaček zakončil z ťažkého uhlu po prihrávke Piatku, ale gól z toho nie je – úspešný zákrok Fedora.
     
    09:17
    Po nejakom čase vidíme v útokou aj hostí, ktorí sa k niečomu pokúsili už v plnom počte. Strela spomedzi kruhov skončila iba na maske Hollého, ktorý nakoniec vyrazil puk k mantinelu.
     
    08:34
    Michalovce už v plnom počte, avšak môžme povedať, že Liptáci mali iba jednu veľkú šancu počas presilovky, keď Radoslav Macík nedokázal poslať puk do odkrytej časti brány.
     
    07:24
    Školiak ešte zachytil puk na modrej, ale poslal ho iba k mantinelu. Liptáci si posúvajú puk v útočnom pásme, kde je z toho obrovská šanca!!!! Radoslav Macík dostal prihrávku na zadnú tyč Fedorovej brány, kde sa mu otvoril voľný priestor, avšak tento skúsený útočník namieril iba do bočnej siete. Veľká šanca pre domácich!
     
    06:33
    Liptovský Mikuláš síce vyhral buly v presilovke, ale hostia sa po chvíli oslobodili. Domáci sa po pár sekiundách opäť usadili v útočnom pásme, kde to rišili jednoducho cez dve prihrávky. Zakončenie od modrej v podaní Kadlubiaka kryje brankár Fedor.
     
    06:17
    RIchard Šechný, asi najväčšia postava Michaloviec. Tentokrát sú to dve minúty za hákovanie.
     
    05:57
    Dá sa povedať, že zatiaľ najviditeľnejší prvý útok domácich. Radoslav Macík, ktorý je na striedavom štarte v Poprade to skúsil z ľavej strany, ale brankár Fedor všetko kryje.
     
    05:04
    V doterajších piatich minútach hry je to skorej väčší boj medzi fanklubmi. ako ten, ktorý vidíme na ľade. Liptáci sa však teraz prezentovali celkom pekonu akciou na tri prihrávky, avšak zakončenie harcovníka Petra Bartíka neskončilo medzi troma žrďami.
     
    04:23
    Boj o puk pri mantineli vyhral mladý Patrik Števuliak. Liptáci sa teda udržali na istý čas v útočnom pásme, kde sa im po pár sekundách aj podarilo zakončiť. Erik Nitriansky, ktorý minulý zápas proti Trnave iba presedel na striedačke, tentokrát zakončuje od modrej, ale jeho pokus bol zablokovaný.
     
    03:19
    Zatiaľ vyrovnaný hokej bez žiadnej výraznej šance. Michalovce akutálne pri puku vo vlastnom pásme, kde sa snažia založiť akciu. Z ľavej strany od domácej striedačky zakončil iba Zoltán Kubat, ktorý iba z tejto vzdialenosti prevetral lapačku brankára Juraja Hollého, ten na rýchlo rozhráva.
     
    02:51
    Asistent trénera Ivan Droppa prizvukoval v nedeľu po zápase, že by si želal vidieť viacej divákov na zimnom štadióne v Liptovskom Mikuláši. Aktuálne je na ZŠ cirka 600 ľudí, ale treba oceniť aj zhruba 20 fanklubákov z Michaloviec, ktorí podporujú hostí.
     
    02:17
    Opäť sa pozeráme na akciu hostí. Michalovce sa po zakázanom uvoľnení dostali do útočného pásma súpera. Po vyhratom buly zakončil od modrej Ondrej Briják, lenže Hollý perfektne pravým betónom posiela puk k mantinelu.
     
    02:03
    Teraz v útoku hostia. Po ľavej strane sa snažil preniknúť Ivan Fedorko, lenže jeho snaženie nebolo platné. Obrancovia dobre zapracovali a Liptáci sú opäť pri puku.
     
    01:19
    Vítame vás všetkých pri dnešnom prenose. Liptovský Mikuláš aktuálne bol v útočnom pásme, keď sa pred bránou snažil zakončiť Patrik Števulaik, lenže jeho blafák prečítala obrana súpera.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Diváci na štadióne v Liptovskom Mikuláši sa môžu opäť tešiť na ďalší zaujímavý zápas, keď po nedeľnajšej výhre nad Trnavou 5:4 po samostatných nájazdoch privítajú už v utorok na svojom domácom ľade Michalovce.

    Liptáci preukazujú v posledných zápasoch dobrú formu či už na ľade súpera, ale aj doma. Posledná výhra Liptákov sa zrodila v nedeľu, keď zverenci Mariána Horvátha zdolali spomínanú Trnavu 5:4 po samostatných nájazdoch. Trnavčania však môžu byť radi aj za bod, keď sa im v priebehu posledných 10-tich sekúnd podarilo najskôr znížiť na rozdiel jedného gólu, následne sekundu pred koncom vyrovnať na 4:4. Liptáci o víťaztve rozhodli až v samostatných nájazdoch, keď sa presadil Poliaček a Uhrík.

    Tabuľka je aj pred týmto zápasom stále zamotaná. 1. liga sľubuje až do konca vyrovnaný boj o priečky v play-off. Michalovce si udržali 4. miesto so ziskom 62. bodov. Liptáci po dvojbodovom zisku ostávajú na 6. priečke, kde naháňajú 5. Senicu.

    Dôležitý zápas na ľade v Liptoovskom Mikuláši, tak začína v utorok o 17-tej hodine. Vychutnajte si ho spoločne s nami na www.onlajny.eu
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:00.

    Tomáš Batiz

    Branky a nahrávky: 13. Uhrík (Piatka), 22. Trochta (Roháč), 25. Janči (Piatka), 29. Bartik (Roháč), 39. Piatka (Roháč, Števuliak), 46. Uhrík (Piatka), 54. Macík (Kuric, Mezovský) – 17. Linet (Tkáč, Drotár), 45. Fedorko (Halás)


    HK 32 Liptovský Mikuláš:
    HK DUKLA Ingema Michalovce:
    bahis siteleri