Česko – Finsko 6:2 (kon.)
konec
Česko
6:2 (1:0, 3:0, 2:2)
Finsko
Úterý 30.12.2014, 17:00 • Horácký zimní stadion, Jihlava. • Reprezentace do 17 let
Předzápasové kurzy
Partner:
    Marek ZACHAR - 6:2
     
    58:29
    Česko právě vstřelilo branku!
    Je rozhodnuto. Finové ztratili puk a čeští hráči operovali s kotoučem za brankou svého soka. Nakonec se puk dostal na pravý kruh na hůl MARKA ZACHARA, který nazdařbůh vystřelil na branku a puk nezastavil ani val těl před finskou svatyní. Asistence: Daniel Novák.
     
    53:37
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Nyní již Kořenář nedokázal zamezit gólu ve své síti po vodopádu finských střel a dorážek. Seveřané tak využívají přesilovku 5 na 3 umocněnou o hru bez gólmana. Kluuskeri se opět dostal na levém kruhu ke střele, kteoru Kořenář ještě vyrazil. Stejně tak zneškodnil i dorážku Somppiho, ale puk si našel JANNE KUOKKANEN a ten již dorazil puk do sítě. Asistence: Otto Somppi.
     
    48:26
    Česko právě vstřelilo branku!
    Domácí sedmnáctka slyší na volání publika "dejte jim bůra". Zachar poslal puk před branku, kde se v nepřehledné situaci nejlépe zorientoval FILIP HAMAN a vrací svému týmu čtyřgólové vedení. Asistence: Marek Zachar.
     
    46:41
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Josef Kořenář si dnes čisté konto nepřipíše, to jediné jej zatím může mrzet, protože chytá skvěle. Koivula našel na modré čáře JERE KIVINIEMIHO, který si sjel s pukem blíže a poté propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Otto Koivula.
    Marek ZACHAR - 4:0
     
    34:09
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi si po vyhraném Reichelově buly vytvořili tlak před brankou Halonena, který se měl na pozoru. První nebezpečnou situaci před svojí klecí ještě vyřešil, ale následně našel Reichel na modré čáře Hrdinku, který vypálil bombu jak z válečného kanonu, finský gólman puk neudržel ve výstroji, což byla voda na mlýn pro MARKA ZACHARA, který zblízka dorazil puk do branky. Asistence: František Hrdinka, Kristian Reichel.
    Martin STAROSTA - 3:0
     
    32:43
    Česko právě vstřelilo branku!
    Další pohledná kombinace českého výběru. Už to vypadalo, že Kantner zavezl puk za branku zbytečně, jenže přihrávkou zpoza branky našel na pravém kruhu MARTINA STAROSTU, jenž snad ani nemohl mířit přesněji. Jeho rána se otřela o pravou spojnici břevna a tyče a zapadla tam, kam Starosta chtěl. Asistence: Matyáš Kantner.
    Matouš BĚLOHORSKÝ - 2:0
     
    25:08
    Česko právě vstřelilo branku!
    Parádní akce českého týmu, o tom není sporu. Bělohorský našel ve středním pásmu Najmana, který se po pravé straně dostal do útočného pásma. Po přejetí modré přenechal puk MATOUŠI BĚLOHORSKÉMU, který si sjel mezi kruhy a prostřelil ranou po ledě Halonena. Asistence: Ondřej Najman.
    Radost českých hráčů z gólu KRISTIANA REICHELA na 1:0

     
    07:38
    Česko právě vstřelilo branku!
    Čeští hokejisté se ujímají vedení v zápase po ukázkové akci. Haman vyhrál buly pro KRISTIANA REICHELA, který hned vypálil a prostřelil Halonena, který toho příliš mnoho neviděl. Asistence: Filip Haman.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 8. Reichel (Haman), 26. Bělohorský (Najman), 33. Starosta (Kantner), 35. Zachar (Hrdinka, Reichel), 49. Haman (Zachar), 59. Zachar (Novák) – 47. Kiviniemi (Koivula), 54. Kuokkanen (Somppi)


    Česko: Kořenář (Klouček) – Janda, Hrdinka, Sirota, Budík, Haman, Novák, Starosta – Kurovský, Reichel, Zachar – Šmerha, Najman, Kofroň – Kantner, Kodýtek, Bělohorský – Kousal, Karafiát, Havelka. Trenér: Robert Reichel.
    Finsko: Halonen (Rautiainen) – Vaakanainen, Kluuskeri, Felixson, Almari, Salo, Kiviniemi, Kuokkanen, Laavainen – Nurmi, Somppi, Koivula – Tuulola, Räsänen, Vesalainen – Sihvonen, Toivola, Hämäläinen – Jääskä, Koppanen, Niemi. Trenér: Janne Grönvall

    Rozhodčí: Čech, Polák – Barvíř, Blümel

    Diváci: 514
    bahis siteleri