Florida – Montreal 1:2 (0:1 po s.n.) | Nashville – St. Louis 3:2 (kon.) | Edmonton – Los Angeles 3:2 (1:0 po s.n.)
San Jose – Vancouver 1:3 (kon.) | Winnipeg – NY Islanders 2:5 (kon.)
konec
Nashville Predators
3:2 (1:0, 1:2, 1:0)
St. Louis Blues
Středa 31.12.2014, 02:00 • Bridgestone Arena, Nashville • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Shea WEBER - 3:2
     
    49:02
    Nashville právě vstřelil branku!
    Bridgestone Aréna se otřásá v základech, Predators vstřelili branku v oslabení! Josi při rychlém protiútoku zachoval chladnou hlavu a místo střely přihrál na SHEA WEBERA, který parádním švihem nad Elliottovo rameno zaznamenal dnešní druhou trefu. Asistence: Roman Josi.
    Gabriel BOURQUE - 2:2
     
    36:06
    Nashville právě vstřelil branku!
    Na tvářích domácích hráčů se objevily úsměvy, Predators okamžitě zareagovali a vstřelili už regulérní branku. Krátce po vhazování se prosadil GABRIEL BOURQUE, který dorazil střelu Olliho Jokinena. Asistence: Olli Jokinen, Paul Gaustad.
    TJ OSHIE - 1:2
     
    34:39
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Zničeho nic se Blues povedlo skórovat a otočit průběh zápasu. Backes si vyměnil puk s T.J. OSHIEM, čímž naprosto rozebrali obranu Nashvillu včetně Rinneho, který odkryl velkou část branky, do které se Oshie neměl problém trefit. Asistence: David Backes, Alexander Steen.
    Chris BUTLER - 1:1
     
    20:50
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Hosté se dočkali vyrovnání hned v úvodu druhé třetiny. Backes vyhrál buly na CHRISE BUTLERA, který trefil brusli Webera, od níž se puk odrazil do branky. Rinne na změnu směru nestihl zareagovat. Asistence: David Backes.
    Shea WEBER - 1:0
     
    18:05
    Nashville právě vstřelil branku!
    K radosti domácího publika se Predátoři ujímají vedení! Za brankou St. Louis byl na dva útočníky pouze Chris Butler, s pukem na holi se tak po dobré práci Bourquea ocitl Jokinen, který přihrál do středu, ze kterého vyslal gólovou střelu pod horní tyč SHEA WEBER. Asistence: Olli Jokinen, Gabriel Bourque.

    Petr Kašpárek

    Branky a nahrávky: 19. Weber (Jokinen, Bourque), 37. Bourque (Jokinen, Gaustad), 50. Weber (Josi) – 21. Butler (Backes), 35. Oshie (Backes, Steen)


    Nashville Predators: Rinne (Hutton) – Weber (C), Josi, Ellis, Ekholm, Jones, Volčenkov – Smith, Ribeiro, Forsberg – Neal, Fisher, Wilson – Jokinen, Jarnkrok, Bourque – Beck, Gaustad, Nynstrom.
    St. Louis Blues: Elliott (Allen) – Pietrangelo, Bouwmeester, Shattenkirk, Butler, Cole, Jackman – Oshie, Backes (C), Steen – Tarasenko, Lehterä, Ott – Reaves, Stastny, Jaškin – Lapierre, Berglund, Paajarvi.

    Rozhodčí: O´Rourke, St. Pierre – Cameron, Galloway

    Diváci: 17 401
    bahis siteleri