Florida – Montreal 1:2 (0:1 po s.n.) | Nashville – St. Louis 3:2 (kon.) | Edmonton – Los Angeles 3:2 (1:0 po s.n.)
San Jose – Vancouver 1:3 (kon.) | Winnipeg – NY Islanders 2:5 (kon.)
konec
Winnipeg Jets
2:5 (0:2, 1:1, 1:2)
New York Islanders
Středa 31.12.2014, 23:10 • MTS Centre, Winnipeg • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Josh BAILEY - 2:5
     
    59:29
    Islanders právě vstřelili branku!
    Sotva Pavelec opustil branku, trefil ji JOSH BAILEY, který tak definitivně zpečetil osud domácího týmu v tomto zápase. Asistence: Travis Hamonic a Calvin de Haan.
     
    58:27
    A je po nadějích, Byfuglien dostává dvouminutový trest za nesportovní chování, domácí jdou do čtyř.
     
    53:54
    Dustin Byfuglien vyloučen za atak Haláka v jeho brankovišti, přesilová hra Islanders.
    Anders LEE - 2:4
     
    51:35
    Islanders právě vstřelili branku!
    Hřebíček do rakve domácího týmu zřejmě zatloukl ANDERS LEE, kterého opět nechala obrana Jets zakončit, byť z ostrého úhlu, ale útočník Islanders dokázal puk zvednout nad levé rameno Pavelce a dostat ho tak do branky. Asistence: Ryan Strome a Frans Nielsen.
     
    47:38
    Domácí Mathieu Perreault vyloučen za sekání Višňovského.
    Andrew LADD - 2:3
     
    40:47
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Skvělý vstup do třetí třetiny v podání domácího týmu, využitá přesilová hra, ANDREW LADD se, po přihrávce Perreaulta z levé strany, prosazuje střelou z bezprostřední blízkosti, v okamžiku, kdy se Halák přesouval. Asistence: Mathieu Perreault a Bryan Little.
     
    39:18
    Na trestnou lavici putuje znovu Grabovskij, který je dnes vyloučen již podruhé, tentokrát za nedovolené bránění. Přesilová hra Jets.
    Frans NIELSEN - 1:3
     
    35:27
    Islanders právě vstřelili branku!
    Nepříjemnost pro Jets! V době, kdy se domácím dařilo tlačit soupeře před jeho brankou, přišel brejk, na jeho konci je gól FRANSE NIELSENA, který se prosazuje po pohledné akci z levé strany. Asistence: Ryan Strome.
     
    25:32
    Je to tak, právě Blake Wheeler fauluje na útočné modré, dvě minuty za bránění ve hře, přesilová hra Islanders.
    Andrew LADD - 1:2
     
    24:41
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Vteřinu po skončení přesilové hry se dokázal prosadit ANDREW LADD, který se probojoval od mantinelu, z pravé strany, před branku, kde dokázal usměrnit puk za zády Haláka, po skvěle načasované přihrávce Wheelera zpoza branky. Asistence: Blake Wheeler a Paul Postma.
     
    22:40
    Clutterbuck vyloučen za bránění ve hře, dvě minuty přesilové hry Winnipegu.
    Frans NIELSEN - 0:2
     
    18:17
    Islanders právě vstřelili branku!
    Trochu smůla na straně domácích, kdy se jednomu z bránících hráčů "podařilo" ztratit hokejku, FRANS NIELSEN, po skvělé a rychlé přihrávce Boychuka, trefil z pravé strany odkrytou část branky. Asistence: Johnny Boychuk a Ryan Strome.
     
    18:00
    Ale pozor, další vyloučení v sestavě Jets, tentokrát Byfuglien dostává dvouminutový trest za hrubost, hosté si tak zahrají přesilovou hru pěti proti třem, a to ještě půl minuty!
     
    16:30
    Souboj Harrisona a Stromeho za brankou Jets a sudí přerušují hru, na trestnou lavici posílají domácí Harrisona za držení, přesilová hra Islanders.
     
    11:43
    Islanders budou hrát v oslabení, Michajl Grabovskij dostává dvouminutový trest z držení, přesilová hra Jets.
    Ryan STROME - 0:1
     
    10:04
    Islanders právě vstřelili branku!
    Ale tentokrát již Pavelec inkasuje, obránce Postma na brankovišti totálně propadl, když nechal hned dvojici hráčů Islanders zakončit poté, co se puk odrazil do vzduchu, po zákroku Pavelce a přepadl mu přes záda. Postma neodstavil protihráče, naopak, v podstatě jen přihlížel tomu, jak se Lee a RYAN STROME, kterému byl nakonec gól připsán, dostávají k dorážce. Gól musel ještě potvrdit videozáznam. Asistence: Johnny Boychuk a Nick Leddy.
     
    08:15
    První vážnější akce zápasu, domácí Chris Thorburn dokázal těsně před Halákem tečovat puk, který směřoval pod pravý beton slovenského gólmana, ale do branky nedoputoval, skvělý zákrok!
     
    04:56
    A nyní se bude znovu vylučovat, tentokrát to je hráč Islanders, konkrétně Calvin de Haan, za držení, dvouminutová přesilová hra Winnipegu.
     
    02:34
    Domácí Andrew Ladd je vyloučen na dvě minuty za sekání, přesilová hra Islanders.
    Branky a nahrávky: 25. Ladd (Wheeler, Postma), 41. Ladd (Perreault, Little) – 11. Strome (Boychuk, Leddy), 19. Nielsen (Boychuk, Strome), 36. Nielsen (Strome), 52. Lee (Strome, Nielsen), 60. Bailey (Hamonic, Haan)


    Winnipeg Jets: Pavelec (Hutchinson) – Chiarot, Byfuglien, Harrison, Clitsome, Pardy, Postma – Ladd, Little, Wheeler – Perreault, Scheifele, Frolík – Thorburn, Lowry, Halischuk – Galiardi, Slater, Peluso
    New York Islanders: Halák (Johnson) – de Haan, Hamonic, Leddy, Boychuk, Hickey, Višňovský – Bailey, Tavares, Okoposo – Grabovskij, Nielsen, Kuljomin – Lee, Nelson, Strome – M. Martin, Cizikas, Clutterbuck

    Rozhodčí: Pochmara, Hebert – Miller, Lazarowich

    Diváci: 15 016
    bahis siteleri