Třinec – K. Vary 2:1 (po pr.) | Slavia – Litvínov 0:1 (kon.) | Vítkovice – Olomouc 2:1 (kon.)
Zlín – Sparta 2:6 (kon.) | Liberec – Pardubice 5:1 (kon.) | Kometa Brno – Plzeň 4:2 (kon.)
Mountfield HK – Mladá Boleslav 9:2 (kon.)
po prodl.
HC Oceláři Třinec
2:1 (0:0, 1:0, 0:1 - 1:0)
HC Energie Karlovy Vary
Neděle 04.01.2015, 15:00 • Werk Arena, Třinec (kapacita: 5200 míst) • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    60:19
    A hned je tady velká šance pro domácí. Ti si zahrají ve čtyřech proti třem poté, co je vyloučen Radek Duda (KVA) na dvě minuty za hákování. Oceláři si berou oddechový čas. Uvidíme, co vymyslí.
     
    47:01
    Je tady přesilová hra pro Oceláře. Vyloučen je Jaromír Kverka (KVA), který bude za katrem pykat po dobu dvou minut za hákování.
     
    42:20
    Pak už se Západočeši osvobodili a také oni si vynutili faul. D. Hruška se stal obětí sekání Jakuba Klepiše (TRI). Ten bude pykat po dobu dvou minut, nyní se hraje ve čtyřech.
     
    40:42
    Roth našel na útočné modré čáře Orsavu, který předvedl kus své šikovnosti. Nejprve se kolem Vladimíra Sičáka (KVA) otočil a následně vykoledoval faul. Sičák je vyloučen na dvě minuty za hákování.
     
    38:07
    Šanci na vstřelení úvodní branky budou mít Třinečtí v přesilovce. Vyloučen je totiž Václav Skuhravý (KVA) na dvě minuty za podražení domácího Hrabala.
     
    24:52
    Jiří Polanský (TRI) ukončil nepříliš vydařené střídání nedovoleným zákrokem. Za brankou Hrubce fauloval Balána a je potrestán dvěma minutami za podražení.
     
    18:13
    Matuš krásnou žabičkou uvolnil Žejdla, ten bekhendovou zadovkou přihrával před branku Galvasovi a pak došlo k faulu. Tomáš Micka (KVA) je vyloučen na dvě minuty za krosček. Oceláři hrají v rychlém sledu už druhou přesilovku.
     
    15:30
    Energie hrála se šesti bruslaři, a to zcela bez povšimnutí. Dvouminutový trest ji nemine a Oceláři budou hrát svou první přesilovku. Za Karlovy Vary pyká Vojtěch Tomeček (KVA).
     
    03:21
    Martin Adamský (TRI) trochu přitvrdil u hrazení a hned jsou z toho dvě minuty. Adamský je vyloučen za vražení na hrazení, obětí jeho faulu byl Kverka. Je tady první přesilovka pro Západočechy.
    Marken.cz

    Ondřej Zoubek

    Branky a nahrávky: 40. Hrňa (Klepiš, Hrabal), 62. Klepiš (Roth) – 44. Sičák (Duda, Harant)


    HC Oceláři Třinec: Hrubec (Hamerlík) – Klesla (C), Roth, Linhart, Galvas, Hrabal, M. Doudera, L. Doudera, Nosek – Orsava, Klepiš, Hrňa – Adamský, Polanský (A), Dravecký – Rufer, Matuš, Žejdl – Cienciala, Kindl, Jašek. Trenér: Jiří Kalous.
    HC Energie Karlovy Vary: Závorka (Habal) – Sičák, Harant, Redlihs, J. Tomeček, Šmach, Dvořák, Šidlík, Flek – Duda (C), Balán (A), D. Hruška (A) – Vachovec, Kverka, V. Tomeček – Micka, Skuhravý, Koblasa – Pšurný, R. Hruška, Heizer. Trenér: Karel Mlejnek.

    Rozhodčí: Mikula, Šindler – Jelínek, Pešek

    Diváci: 5200 (vyprodáno)
    bahis siteleri