Znojmo – Budapešť 3:6 (kon.)
konec
HC LERAM Orli Znojmo
3:6 (1:3, 1:2, 1:1)
VASAS Budapešť
Neděle 04.01.2015, 17:00 • Zimní stadion města Znojma • Erste Bank Juniors League
Partner:
     
    58:01
    Orli právě vstřelili branku!
    Hezký moment v podání JANA JAMBORA. Ten se po křídle natlačil před gólmana, objel protihráče a zakončuje kolem ruky do horní části brány. Asistence: Josef Březina.
     
    44:49
    VASAS Budapešť právě vstřelili branku! Hodně nešťastný gól v síti Znojma. Zpoza brány si vyjel a jen lehce nahodil IŠTVÁN ROZSA na brusle stojící Daňa, odkud se puk odrazil a dokutálel za brankovou čáru. Bez asistence.
     
    38:24
    VASAS Budapešť právě vstřelili branku! Po buly přichází rychlý gól Maďarů. Znojemská obrana zaspala a ztratila kotouč před vlasním gólmanem. Blesková přihrávka na DANIELA SZLEPKU, který stál volně u pravé tyče byla osudná. Ten dokázal lehce přehodit pravý beton gólmana, který se roztáhl na brankové čáře. Asistence: Zsolt Suranyi a Gergo Szekely-Madai.
     
    30:35
    Orli právě vstřelili branku!
    Dobrá práce Kuntoše, který nejdříve na modré čáře zachytil kotouč, celá akce pokračovala přesným pasem Jana Bulína do mezikruží na PATRIKA BULÍNA, odkud znojemský útočník míří nad levý beton brankáře. Asistence: Jan Bulín.
     
    27:08
    VASAS Budapešť právě vstřelili branku! VIKTOR TÖRÖK se nerozpakoval a našel prostor pod pravým betonem brankáře.
     
    12:26
    Orli právě vstřelili branku!
    V hektické části zápasu dochází ke snížení skóre. V závěru přesilovky tak konečně udeřili i domácí. Špatné vyhození zachytili znojemští hráči na modré čáře, přiťukli si do mezikruží, odkud JAN JAMBOR prostřeluje gólmana kolem lapačky. Asistence: Jiří Kuntoš a Jan Jambor.
     
    10:21
    VASAS Budapešť právě vstřelili branku! Další rychlá akce a znojemská defenzíva opět trochu zaspala a nechala si před brankovištěm projít přihrávku na volného ARMANDA SZLEPKU, který zakončuje za záda přesouvajícího se Daňa. Asistence: Gergo Szekely-Madail a Zsolt Suranyi.
     
    10:14
    VASAS Budapešť právě vstřelili branku! Využitá přesilovka. Nádherné rozebrání znojemské obrany a finální přihrávka napříč pásmem na volného BENCEHO GOMBOSE, který mířil do odkryté části brány. Asistence: Almos Oroszi a Daniel Szlama.
     
    01:13
    VASAS Budapešť právě vstřelili branku! Ale přeci jen je tu velmi rychlá trefa Maďarů. Před domácí klec si najel BENCE GOMBOS, který si všiml odraženého kotouče a poslal jej kolem lapačky Daňa do sítě. Asistence: Andras Horváth.

    Petra Matůšová

    Branky a nahrávky: 13. Bulín J. (Kuntoš, Jambor), 31. Bulín P. (Bulín J.), 59. Jambor (Březina) – 2. Gombos (Horváth), 11. Gombos (Oroszi, Szlama), 11. Szlepka (Szekely-Madai, Suranyi), 28. Török (TS), 39. Szlepka (Suranyi, Szekely-Madai), 45. Rozsa


    HC LERAM Orli Znojmo: Daňo – Pucher, Kuntoš, Kruckovyč, Brabec – Niederhafner, Krejčí, Tondl – Jambor, Bulín J., Bulín P. – Březina, Mikulič
    VASAS Budapešť: Garbacz (Bozso) – Bukor, Bolla, Kovats, Salamon, Oroszi, Rozsa – Szlama, Varga, Czako – Gombos, Horvath, Török – Surayni, Szekely-Madai, Szlepka – Rawiri, Rooney, Aguirre.
    bahis siteleri