Hr. Králové – Slavia 7:4 (kon.) | HC Plzeň – Chomutov 0:6 (kon.) | Warriors Brno – Havířov 2:1 (kon.)
Motor ČB – Jihlava 1:2 (kon.) | Kladno – PZ Kladno 7:2 (kon.)
konec
Královští lvi Hradec Králové
7:4 (1:2, 4:2, 2:0)
HC Slavia Praha
Neděle 04.01.2015, 12:00 • FORTUNA aréna, Hradec Králové • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    44:58
    Hradec právě vstřelil branku!
    Východočeši se pořádně přiblížili vítězství v dnešním zápase, zase totiž vedou o tři góly. KRYŠTOF PAŽOUREK dostal puk od Václava Maršíka, měl spoustu času zamířit a to se mu povedlo na jedničku. Trefil se z pravého kruhu na vzdálenější tyč – 7:4. Asistence: Václav Maršík.
     
    43:24
    Hradec právě vstřelil branku!
    A to zvládají dokonale. Maršík vypíchl na modré čáře puk obránci, pelášil sám na bránu, ale Pánek ho vychytal. Puk však nedokázal udržet a dojíždějící MARTIN ŠTOHANZL ho jen doklepl do brány. Asistence: Václav Maršík.
     
    37:37
    Slavia právě vstřelila branku!
    A ve FORTUNA aréně máme parádní zápletku. Na rozdíl jediné branky snižuje necelé dvě a půl minuty před druhou sirénou MICHAL STEINOCHER. Bez asistence.
     
    33:01
    Slavia právě vstřelila branku!
    Gólové hody pokračují, a nutno podotknout, že tohle byla hokejová parádička, jak má být. VIKTOR MARTÍNEK se zmocnil puku, jel zleva sám na Koubu. Když už to vypadalo, že zakončení prováhal, prostrčil si hůl mezi nohy a zakončil po zemi na tyč, od které se Kouba právě odrazil a neměl tak sebemenší šanci zasáhnout. parádní akce slávistického útočníka, který má ze svého gólu neuvěřitelnou radost. Bez asistence.
     
    30:13
    Hradec právě vstřelil branku!
    Slavii se teď nedaří vůbec nic. Vyhozený kotouč si našel FILIP JIRÁSEK, který naskočil do hry z trestné lavice. Pádil zleva sám na Pánka, ale zakončení promeškal. Puk se ale odrazil před brankoviště, kam si Jirásek dojel a přes trojici hráčů ho dopravil do brány, to všechno ve vlastním oslabení. Bez asistence.
     
    27:16
    Hradec právě vstřelil branku!
    Ve druhé třetině domácí dominují nejen herně, ale také výsledkově. Třetí branku v prostřední části střílí MARTIN ŠTOHANZL, který se před Pánkem skvěle zorientoval a poslal puk za jeho záda. Asistence: Mikuláš Pohl.
     
    22:24
    Hradec právě vstřelil branku!
    Za minutu a jedenáct vteřin otáčí tým z východočeské metropole skóre zápasu. Tentokrát se prosadil z velké vzdálenosti RADIM ŠALDA. Bez asistece.
     
    21:13
    Hradec právě vstřelil branku!
    Po dvou velkých šancích se domácí přece jen dočkali. Tentokrát se dostal puk na modrou, odkud ho na bránu poslal Pohl. VÁCLAV MARŠÍK ho mezi kruhy šikovně tečoval. Pánek neměl šanci zareagovat a musí lovit ze své sítě druhý puk. Asistence: Mikuláš Pohl.
     
    17:17
    Hradec právě vstřelil branku!
    Zvýšená aktivita z posledních desítek vteřin se domácím vyplatila. Další menší závar, po kterém si o puk řekl FILIP JIRÁSEK. Dostal ho na pravý kruh a z první se trefuje nad Pánkovo levé rameno. Je sníženo na 1:2. Asistence: Martin Štohanzl, Jakub Hašek.
     
    11:07
    Slavia právě vstřelila branku!
    Hostům se daří zahrát situace, které následují bezprostředně po vhazování. Tentokrát se ujal puku VIKTOR MARTÍNEK, prodral se do pásma a pohlednou individuální akcí zvyšuje na 0:2. S takovýmto vstupem do utkání domácí rozhodně spokojení nebudou. Bez asistence.
     
    05:29
    Slavia právě vstřelila branku!
    Tohle zakázané uvolnění se domácím nevyplatilo. Hned po buly se dostal puk na modrou na Zderadičku, který vystřelil rychle příklepem. Kotouč byl při své cestě na bránu tečován JAKUBEM ŠILHANEM, otřel se o přední tyč a zapadl do brány. Tahle hodně hezká branka posílá Pražany do vedení. Asistence: Jakub Zderadička.

    Jan Vavřina

    Branky a nahrávky: 18. Jirásek (Štohanzl, Hašek), 22. Maršík (Pohl), 23. Šalda, 28. Štohanzl (Pohl), 31. Jirásek, 44. Štohanzl (Maršík), 45. Pažourek (Maršík) – 6. Šilhan (Zderadička), 12. Martínek, 34. Martínek, 38. Steinocher


    Královští lvi Hradec Králové: Kouba (Novotný) – Muška, Šalda, Pohl, Klodner, Lelek, Jonáš – Sajdl, Hašek, Štohanzl "C", Jirásek, Dvořák, Pažourek, Maršík, Hladík, Síla, Jakubec, Mazura, Matouš, Poppel. Trenér: Tomáš Martinec.
    HC Slavia Praha: Pánek (Málek) – Vobořil, Wünsch, Holý, Steinocher, Štibingr, Torok, Zderadička, Duda – Kern "C", Bajer, Martínek, Marek, Mach, Brož, Koliš, V. Houška, Klapka, Šilhan, M. Houška, Vaniš. Trenér: Jan Šťastný.

    Rozhodčí: Petr – Kittner, Votroubek
    bahis siteleri