Winnipeg – San Jose 2:3 (kon.)
konec
Winnipeg Jets
2:3 (1:1, 0:1, 1:1)
San Jose Sharks
Úterý 06.01.2015, 02:00 • MTS Centre, Winnipeg • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Marc-Edouard VLASIC - 2:3
     
    59:55
    San Jose právě vstřelilo branku!
    To je neskutečné! Sharks střílejí zřejmě rozhodující gól v momentě, kdy na ukazateli skóre svítí 4,5 sekundy do konce utkání! Joe Pavelski vyhrál buly na Logana Coutura, který našel křížnou přihrávkou najíždějícího obránce MARCA-EDOUARDA VLASICE, a ten se z levého kruhu trefil nad Hutchinsonovu lapačku – 2:3. Asistence: Logan Couture a Joe Pavelsi.
    Jay HARRISON - 2:2
     
    44:03
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Domácí nakonec přesilovku využívají a srovnávají stav zápasu na 2:2! Kotouč se odrazil na osu kruhů, kde byl obránce JAY HARRISON, který ranou z první překonal Niemiho. Asistence: Adam Lowry a Michael Frolík.
    Melker KARLSSON - 1:2
     
    24:15
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Sharks jdou z ničeho nic opět do vedení! Nahození Joa Pavelskiho od pravého mantinelu ze vzduchu tečoval MELKER KARLSSON a puk propadl Hutchinsonovi mezi betony za brankovou čáru. Asistence: Joe Pavelski a Brent Burns.
    Andrew LADD - 1:1
     
    09:17
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Domácí zavezli kotouč do útočného pásma a předvedli rychlou kombinaci, na jejímž konci Little nabil mezi kruhy ANDREWOVI LADDOVI, který z první prostřelil Niemiho. Je vyrovnáno! Asistence: Bryan Little a Blake Wheeler.
    Brent BURNS - 0:1
     
    02:53
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Stačila jedna vydařená rána a Žraloci přesilovku využívají! BRENT BURNS se na modré opřel do kotouče a propálil vše, co mu stálo v cestě. Hosté před sebou navíc mají další dvě minuty početní výhody. Asistence: Patrick Marleau a Logan Couture.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 10. Ladd (Little, Wheeler), 45. Harrison (Lowry, Frolík) – 3. Burns (Marleau, Couture), 25. Karlsson (Pavelski, Burns), 60. Vlasic (Couture, Pavelsi)


    Winnipeg Jets: Hutchinson (Pavelec) – Byfuglien, Chiarot, Postma, Harrison, Brouillette, Pardy – Wheeler (A), Little (A), Ladd (C) – Frolík, Scheifele, Perreault – Halischuk, Lowry, Galiardi – Peluso, Slater, Thorburn. Trenér: Paul Maurice
    San Jose Sharks: Niemi (Stalock) – Braun, Dillon, Burns, Vlasic (A), Tennyson, Irwin – Wingels, Marleau (A), Goodrow – Pavelski (A), Couture, Karlsson – Nieto, Sheppard, Hertl – McGinn, Desjardins, Scott. Trenér: Todd McLellan

    Rozhodčí: Pochmara, L'Ecuyer – Cameron, Cvik

    Diváci: 15016
    bahis siteleri