Vítkovice – Litvínov 0:5 (kon.) | Zlín – K. Vary 3:2 (kon.) | Olomouc – Mladá Boleslav 7:4 (kon.)
Liberec – Plzeň 3:1 (kon.) | Pardubice – Sparta 6:3 (kon.) | Kometa Brno – Třinec 3:4 (0:2 po s.n.)
konec
Berani Zlín
3:2 (1:0, 2:1, 0:1)
HC Energie Karlovy Vary
Pátek 09.01.2015, 17:30 • ZS Luďka Čajky • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
    Václav SKUHRAVÝ - 3:2
     
    53:47
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Hosté ukazují, že to ještě rozhodně nevzdávají. Vachovcovi sjel kotouč v zakončení z čepele, ovšem poskakující kotouč rychle dorazil za Kašíkova záda pohotový VÁCLAV SKUHRAVÝ, který se dnes do listiny střelců zapisuje již podruhé. Asistence: Michael Vachovec, Vojtěch Tomeček.
    Václav SKUHRAVÝ - 3:1
     
    30:03
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Energie se po delším čase dokázala usadit před brankou domácích a hned je z toho snižující trefa. Nahození obránce Šmacha dokázal přesnou tečí usměrnit za Kašíkova záda VÁCLAV SKUHRAVÝ. Asistence: Ondřej Šmach.
    Filip ČECH - 3:0
     
    22:53
    Zlín právě vstřelil branku!
    Karlovarská defenzíva zůstala po druhé vstřelené brance jako opařena horkou vodou a hosté inkasují potřetí. David Šťastný našel parádní přihrávkou FILIPA ČECHA, který tvrdou střelou z první překonává Závorku potřetí. Asistence: David Šťastný, Pavel Kubiš.
    Robert ŘÍČKA - 2:0
     
    22:35
    Zlín právě vstřelil branku!
    Přesilová hra domácích byla právě využita! Kotvan posunul kotouč na modrou na ROBERTA ŘÍČKU, který se z první opřel do kotouče a překonává brankáře Závorku. Asistence: Petr Holík.
    Jakub SVOBODA - 1:0
     
    5:11
    Zlín právě vstřelil branku!
    JAKUB SVOBODA si nabruslil z levého křídla a rychlou střelou od mantinelu překonává brankáře Závorku, když vymetl protější horní růžek karlovarské svatyně. Asistence: Martin Matějíček.
    Marken.cz

    Ivo Raiskub

    Branky a nahrávky: 6. J. Svoboda (Matějíček), 23. Říčka (Holík), 23. Čech (Šťastný, Kubiš) – 31. Skuhravý (Šmach), 54. Skuhravý (Vachovec, Tomeček)


    Berani Zlín: Kašík (Štůrala) – Marušák, Horák, Matějíček, Žižka, Kotvan, Urbanec, Stuchlík – J. Svoboda, Čajánek, Veselý – Holík, Vlach, Říčka – Ondráček, Leška, Köhler – Kubiš, Šťastný, Čech.
    HC Energie Karlovy Vary: Závorka (23. Habal) – Harant, Sičák, Tomeček, Redlihs, Dvořák, Šmach, Deyl – D. Hruška, Balán, Duda – V. Tomeček, Kverka, Vachovec – Koblasa, Skuhravý, Micka – Heizer, R. Hruška, Pšurný – Gorčík

    Rozhodčí: Fraňo, Úlehla – Gebauer, Lederer

    Diváci: 4050
    bahis siteleri