SR 18 – Senica 2:4 (kon.) | Michalovce – Spišská N. Ves 2:3 (kon.) | Prešov – Pov. Bystrica 2:1 (kon.)
Bardejov – Topoľčany 7:2 (kon.) | Detva – Lipt. Mikuláš 4:3 (kon.)
konec
HK Bardejov
7:2 (4:0, 1:1, 2:1)
HC Topoľčany
sk Pátek 09.01.2015, 17:30 • Zimný štadión, Bardejov • 1. liga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    53:47
    Bardejov dal gól!
    Hopkovič skvele zaviezol puk do pásma, puk skvele posunul pred bránu, kde sa uvoľnil Baláž a prihrávkou na druhú našiel RADOVANA CÚTTA, ktorý už nemal problém puk poslať pod hornú žrď.
    Asistencie Marcel Baláž, Ladislav Hopkovič.
     
    48:23
    Bardejov dal gól!
    TOMÁŠ HRIČINA vyskúšal strelu od pravého mantinelu a zvolil dobre. Jeho pokus ešte obtrel ľavú tyčku a končí už šiesti krát za chrbtom Račka.
    Asistencie: Ľubomír Sabol, Peter Slimák.
     
    46:47
    Topoľčany dali gól!
    Káčer nabil ROMANOVI GURIČANOVI, ktorý od modrej prestrelil všetko čo mu stalo v ceste.
    Asistencie: Libor Káčer.
     
    26:09
    Bardejov dal gól!
    Hostia znova nevyhodili puk z vlastného pásma a znova zato pykajú. ANTONIN HRUŠKA zachytil puk na modrej, obišiel troch hráčov a strelou spomedzi kruhov vymietol pravý roh brány.
    Bez asistencie.
     
    20:52
    Topoľčany dali gól!
    Tento gól môžeme nazvať – zavelenie k obratu, alebo čestný gól. JAKUB FUSEK vystrelil puk od modrej, Andreanin ho vyrazil iba pred seba a domáci obrancovia trošku zaspali a tak FUSEK dorazil vlastnú strelu.
    Asistencie: Miloš Bystričan, Libor Káčer.
     
    14:15
    Bardejov dal gól!
    O zápase je už rozhodnuté. Hraje sa už len o to koľko gólov strelí Bardejov. TOMÁŠ HRIČINA prihrával spoza brány Vaškovi, ale ten sa k puku nedostal, keďže si ho hostia nešťastne vrazili sami do brány.
    Bez asistencie.
     
    12:27
    Bardejov dal gól!
    Tak toto je veľká chyba Račka. Račko vybehol proti puku, ktorý si nahodil Česelka, ale na miesto toho aby ho prikryl sa ho snažil rozohrať, ale to nemal robiť. Puk pred modrou čiarou zachytil Šimčák, ktorý ho krásne posunul doľava na ROMANA KOHUTIARA a ten ho posiela do prázdnej brány.
    Asistencia: Dominik Šimčák.
     
    12:18
    Bardejov dal gól!
    Sabol našiel pred bránou voľného FILIPA VAŠKA a ten okolo bezmocného Račka zasúva puk do brány. Filip po dlhom čase prerušil svoj gólový pôst.
    Asistencia: Ľubomír Sabol.
     
    07:59
    Bardejov dal gól!
    Domáci obrancovia si výborne vymenili puk, Slimák našiel voľného MARCELA BALÁŽA, ktorý vystrelil z ľavého kruhu na vhadzovanie. Jeho pokus bol tečovaný presne pod hornú žrď a to už bol Račko bezmocný.
    Asistencie: Peter Slimák, Milan Takáč.

    Jakub Šoth

    Branky a nahrávky: 8. Baláž (Slimák, Takáč), 13. Vaško (Sabol), 13. Kohutiar (Šimčák), 15. Hričina, 27. Hruška, 49. Hričina (Sabol, Slimák), 54. Cútt (Baláž, Hopkovič) – 21. Fusek (Bystričan, Káčer), 47. Guričan (Káčer)


    HK Bardejov: Andreanin (Palko) – Takáč, Slimák, Gajdoš, Hruška, Poláček, Hopkovič – Baláž, Cútt, Gmitter – S. Saliji, Prokop, G. Saliji – Vaško, Sabol, Hričina – Česelka, Šimčák, Kohutiar.
    HC Topoľčany: Račko (Halgaš) – Bystričan, Guričan, Ondruška, Chromý, Georgievský – Bosák, Káčer, Fusek – D. Mihalik, M. Mihalik, Záborský – Záhorský.

    Rozhodčí: Husár – Smerek, Šoltés
    bahis siteleri