SP skokanů na lyžích - kvalifikace HS200 Vítěz: J. Tepeš (SLO) (kon.)
konec
SP skokanů na lyžích - kvalifikace HS200, Bad Mitterndorf

Vítěz: J. Tepeš (SLO)

Pátek 09.01.2015, 13:00Skoky na lyžích
     
    48
    Peter Prevc (SLO) se po svém letu mohl jen spokojeně usmívat. Potvrdil, že bude velkým favoritem tohoto světového poháru. 230,5 metrů je naprosto nádherné číslo na tuhle kvalifikaci!
     
    43
    Na to nejde říct nic jiného než fantazie! Fantazie, fantazie. Noriaki Kasai (JPN) je prostě legendou skokanského lyžování. Jeho výkon? 225 metrů! To je suverénně nejlepší číslo dnešní kvalifikace.
     
    42
    Viděli jsme nejdelší let tohoto dne! Richard Freitag (GER) doplachtil na značku 211,5 metru. Němec ukazuje, že tenhle můstek by mu mohl sedět.
     
    26
    Výborně si vedl Dimitrij Vasiljev (RUS)! Na vedoucího Tepeše jeho let nakonec nestačil, ale dostal se na druhou příčku před Hájka. Měl složité podmínky, přesto doplachtil na značku 199,5 metrů. Díky lepšímu bodovému zisku se nakonec vecpal před českého reprezentanta.
     
    23
    Vincent Decombes Sevoie (FRA) atakoval hranici stupňů vítězů v této kvalifikaci. Skočil těsně pod hranicí 200 metrů, konkrétně 197,5 metru. Nakonec bodový zisk 167,3 ho zařazuje o jednu desetinu za druhého Hájka.
     
    16
    Jurij Tepeš (SLO) je druhým závodníkem, který atakoval dvousetmetrovou hranici. Byl to krásný let, díky kterému se dostal na první místo před Hájka. Na něj si vytvořil náskok 15 bodů!

    Patrik Sandev