Bohemians 1905 – Ústí n. L. 2:1 (kon.) | Chorzów – Karviná 3:1 (kon.) | Plzeň – Tachov 3:1 (kon.)
Liberec – Turnov 9:0 (kon.) | Opava – Slovácko B 0:0 (zruš.)
konec
Ruch Chorzów
3:1 (2:1)
MFK Karviná
Sobota 10.01.2015, 11:00 • Stadion Miejski, Chorzów • Přípravný zápas
Předzápasové kurzy
     
    53
    Ruch Chorzów právě vstřelil branku!
    Chorzów přidal další branku a svému soupeři odskakuje na rozdíl dvou gólů. Kuświk adresoval přihrávku MICHALU EFIROVI, který odrazem míče od nohy obránce přeloboval karvinského brankáře.
     
    46
    Do druhého poločasu vstoupil Ruch Chorzów v tomto složení: Putnocký – Kus, Szyndrowski, Stawarzyk, Gigołajew – Kowalski, Rzuchowski, Babiarz, Efir, Kwiatkowski – Efir.
     
    45
    Karviná právě vstřelila branku!
    Karviná v závěru prvního poločasu dokázala snížit nepříznivé skóre a vsítila kontaktní gól! Slezané po rohovém kopu využili zmatku v defenzivě Ruchu, k míči se dostal TOMÁŠ KOMENDA, který propálil brankáře Skabu.
     
    44
    Velkou šanci měli nyní na opačné straně hřiště také Karvinští. Proti jedovaté ráně však skvěle zasáhl gólman Skaba, který míč dokázal vytěsnit na tyč, od které se kulatý nesmysl odrazil mimo hřiště. Karviná ale bude ve své útočné aktivitě pokračovat formou rohového kopu.
     
    43
    Hráči polského celku měli obrovskou příležitost navýšit své vedení! Za obranu Karviné se totiž dostal Michał Efir, který ale tváří v tvář karvinskému brankáři selhal.
     
    35
    Ruch Chorzów právě vstřelil branku!
    Domácí přidávají další gól a vedou už o dvě branky! Rychlou útočnou akci polského celku založil autor předchozího gólu Visnakovs, který míč předložil MATEUSZOWI KWIATKOVSKÉMU, který přesnou střelou navýšil náskok svých barev.
     
    22
    Ruch Chorzów právě vstřelil branku!
    Domácí otevírají skóre a ujímají se vedení! Fotbalisté polského celku se vydali k pokutovému území Karviné, kde vybojovali rohový kop. Centr z něj se snesl na hlavu EDUARDSE VISNAKOVSE, který neměl potíže poslat míč do sítě.
     
    17
    Další obrovská příležitost pro domácí celek! Před bránou Karviné se objevil nikým neatakovaný Visniakovs, který z bezprostřední blízkosti bránu trestuhodně přestřelil.
     
    14
    Další útočná akce Chorzóva byla tentokrát zastavena před pokutovým územím pouze za cenu faulu. K exekuci přímého volného kopu se postavil Starzyński, proti jehož dobře mířené jedovaté střele skvěle zasáhl gólman Karviné. Ofenzivní akce Ruchu ale pokračovala, když se k míči dostal Szewczyk, ten už ale prostor mezi třemi tyčemi trefit nedokázal.

    Lukáš Jasoněk

    Branky: 22. Visnakovs, 35. Kwiatkowski, 53. Efir – 45. Komenda


    Ruch Chorzów: Skaba – Konczkowski, Helik, Malinowski, Dziwniel – Trojak, Surma (30. Babiarz) – Szewczyk (30. Kwiatkowski), Starzyński (30. Efir), Zieńczuk – Višnakovs. II. poločas: Putnocky – Kuś, Szyndrowski, Stawarczyk, Gigołajew – Babiarz (63. Urbańczyk), Rzuchowski – Kowalski, Efir (63. Mularczyk), Kwiatkowski (63. Włodyka) – Kuświk.
    MFK Karviná: Pindroch – Fiala, Trousil, Jovanović, Růžička – Duda, testovaný hráč, Limanovský, Budínský, Puchel – Komenda. II. poločas: Pastornický – Hatok, Leibl, Cverna, Eismann – Vaněk, Daníček – testovaný hráč, Kurušta
    bahis siteleri