Omsk – Jekatěrinburg 2:1 (kon.) | Barys – Magnitogorsk 2:3 (kon.) | Čeljabinsk – Vladivostok 3:1 (kon.)
Ufa – Kazaň 5:3 (kon.) | Chanty-Mansijsk – Chabarovsk 4:2 (kon.) | Toljatti – Novosibirsk 1:3 (kon.)
Jaroslavl – Záhřeb 4:3 (kon.) | Nižněkamsk – Novokuzněck 6:0 (kon.) | Soči – Atlant 6:4 (kon.)
Viťaz – HC Slovan 2:1 (po pr.)
konec
Barys Nur-Sultan
2:3 (0:3, 0:0, 2:0)
Metallurg Magnitogorsk
Pondělí 12.01.2015, 14:00 • Sport Complex • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 14:00.
     
    Vítejte u našeho on-line přenosu! Kontinentální hokejová liga má na programu své další pokračování. V jeho rámci změří síly celky Barys Astana a Metallurg Magnitogorsk. Úvodní buly bude ve Sport Complex, tedy domovském stánku Barysu, vhozeno ve 14:00. Přeji příjemný sportovní zážitek!
     
    Pohled do statistik

    Astana se momentálně nachází na šestém místě Východní konference, přičemž má na svém kontě 66 bodů. V posledním ligovém duelu si kazašský celek poradil na domácí půdě s Jekatěrinburgem, který zdolal 4:1.

    Metallurg se pohybuje ještě výše, konkrétně pak na třetím místě. To vše se ziskem 84 bodů. V předchozím kole mistr loňského ročníku neuspěl, na ledě Ufy padl 2:3.
     
    Československá stopa

    Jan Kovář (MET)
     
    Úvodní sestavy:

    Barys Astana: Polujektov (Malgin) – Dallman, Lundin, Savčenko, Semjonov, Bartulis, Lakiza, Ibrajbekov, Ryspajev – Bochenski, Dawes, Boyd – Ruděnko, Starčenko, Antropov – Michajlis, Puškarjov, Upper – Poliščuk, Romanov, Gavrilin

    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin (Murygin) -Antipin, Birjukov, Ibragimov, Těreščenko, Lee, Chabarov, Běreglazov – Mozjakin, Kovář, Zaripov – Platonov, Stapleton, Kosov – Kaletnik, Timkin, Brent – Jakutsenja, Osala, Potěchin, Kameněv

    Rozhodčí: Gusev, Jeřábek – Balodis, Golovjov.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Oba celky jsou již nastoupeny na hrací ploše, utkání bude za malou chvíli zahájeno. Halou však nejprve zazní národní hymny.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:28
    Domácí velmi aktivně napadají, ovšem zatím se jim nedaří nikterak vážněji zahrozit. Metallurg si své území hájí bez větší obtíží.
     
    01:29
    Ruděnko se protáhl do útočného pásma, načež z levého rohu hledal najíždějícího Starčenko. Košečkin však celou situaci velmi dobře přečetl a do přihrávky vložil hůl. Z nadějné šance tak nic nebylo.
     
    01:48
    Poprvé zahrozil také Metallurg, ovšem hosté se nakonec provinili hrou vysokou holí. Hlavní sudí vše dobře viděl, proto Magnitku vykázal do středního pásma.
     
    02:14
    Brent vyslal z pozice levého kruhu nepříliš nebezpečný pokus, který skončil na Polujektovově hrudi. Domácí muž v masce posléze raději přerušil hru.
     
    02:27
    Tak to byla nefalšovaná bitka, za níž by se nemuseli stydět ani v NHL. Jako dva kohouti se do sebe pustili Damir Ryspajev (AST) a Jevgenij Timkin (MET). Na body zvítězil jednoznačně domácí borec, a to i přes svůj výškový deficit. Oba hokejisté však následně putují na trestnou lavici, neboť obdrželi dvouminutový trest.
     
    03:08
    Hosté již slavili, ovšem branka nemůže být uznána. Tim Stapleton (MET) totiž těsně před zakončením zasáhl soupeře holí do obličeje. Od hlavních arbitrů tak dostává dvě minuty.
     
    03:51
    Bochenski zakončoval z mezikruží, ovšem Košečkin pohotovým rozklekem kotouč vytěsnil. Barys přesto pokračuje v přesilovkových manévrech.
     
    04:29
    Domácí jsou stále nastěhováni v útočném pásmu. V obrovské šanci se ocitl Dustin Boyd, který měl před sebou zcela odkrytou branku. Skákavý kotouč však nedokázal posunout za brankovou čáru.
     
    05:33
    A znovu domácí, tentokráte Starčenko, který přejel modrou čáru a ihned vypálil. Košečkin však zasahovat nemusel, touš orazítkoval pouze mantinel za brankou Metallurgu.
     
    06:18
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Nyní se již ale hosté ujímají vedení. Denis Zaripov se na pravé straně útočného pásma výborně zorientoval a posléze našel hůl RINATA IBRAGIMOVA. Forvard Metallurgu si poté obhodil Polujektova a pohodlně zakončil. Asistence: Denis Zaripov. Chris Lee.
    Rinat IBRAGIMOV - 0:1
     
    07:38
    Chabarov zkusil štěstí nahozením od modré čáry, ovšem Polujektov byl tentokráte pozorný a kotouč ve své síti nepřipustil. Následovat bude komerční přestávka, po níž se bude vhazovat v útočném pásmu Magnitky.
     
    08:18
    Domácí se pokusili přejít do útočného pásma, ovšem byli chyceni v ofsajdové pasti. Vhazovat se bude ve středním pásmu. Po vstřelené brance se hra poněkud uklidnila.
     
    09:10
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Magnitogorsk navyšuje svůj náskok, hostující tým předvádí velkou produktivitu. Ránu Platonova od modré čáry vytěsnil Polujektov na levou stranu, kde OSKAR OSALA jednoruč doklepl puk za brankovou čáru. Finský útočník předvedl velké technické dovednosti. Asistence: Denis Platonov.
    Oskar OSALA - 0:2
     
    10:24
    Utkání nemá nikterak oslnivé tempo. Hosté se nyní pokusili znovu zahrozit, ovšem provinili se icingem. Vhazovat se tak bude po Košečkinově pravé ruce.
     
    10:40
    Po delší době se do ofenzivy vydali také domácí. Starčenko pálil z pravé strany hrací plochy, ovšem Košečkin byl na svém místě. Současně se ale bude vylučovat, přesilovou hru si zahrají hosté. Nikolaj Antropov (AST) dostává dvě minuty za hrubost.
     
    11:28
    Metallurg poměrně dobře kombinuje, domácí jsou pod těžkým tlakem. Zatím se ale hosté nedostali ke střeleckému pokusu. Uvidíme, co přijde v přesilové hře dále.
     
    11:58
    Kovář hledal křižným pasem Mozjakina, leč neúspěšně. Nepřesná přihrávka zamířila do středního pásma, a tak musí hokejisté v bílém začít takříkajíc od píky.
     
    12:44
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Hosté hrají skutečně vynikající utkání. DENIS PLATONOV vzal zodpovědnost na sebe. Forvard Metallurgu vlétl do útočného pásma, obkroužil branku Barysu a pohodlně zasunul kus gumové pryže za brankovou čáru. Asistence: Chris Lee.
    Denis PLATONOV - 0:3
     
    12:44
    Pavel Polujektov odjíždí na střídačku, do utkání naskočí Dmitrij Malgin. Povede se brankáři s číslem 20 na zádech lépe?
     
    13:18
    Ihned po skončení reklamní pauzy se do kotouč od modré opřel Bartulis. Domácí borec však Košečkina nepřekonal, hostující mág byl na svém místě.
     
    14:28
    Hosté si nerozuměli a poslali puk přes všechny čáry. Kotouč tak bude vhozen do hry v útočném pásmu Barysu. Domácím se nedá upřít snaha, ovšem na vstřelení branky zatím tento výkon nestačí.
     
    15:25
    Magnitka se postupným útokem posouvá stále blíže brance Astany. Domácí ale poněkud zpevnili defenzivu, neboť další obdržený gól by se již rovnal hokejové katastrofě.
     
    16:21
    Kosov zkusil své štěstí z pravé strany hrací plochy, ale Košečkin byl připraven. Hostující brankář poté vytěsnil i ránu z levé strany. Právě muž v masce je dnes zatím rozdílem mezi oběma celky.
     
    16:58
    Magnitogorsk byl velice blízko čtvrtému zásahu! Osala vrátil zpoza brankové čáry puk na najíždějícího Tima Stapletona. Ten však z voleje Malgina nepřekonal, domácí brankář své mužstvo podržel.
     
    17:24
    Z hranice levého kruhu vyslal střelu zápěstím Jan Kovář. Malgin si vzápětí připsal další úspěšný zásah. Uvidíme, zda se domácí mág rozchytá do lepší formy než jeho předchůdce.
     
    18:34
    Mike Lundin po hluché pasáži na modré napřáhl a tvrdě vypálil. Košečkin ale jeho pokus dobře viděl, proto mohl optimálně zasáhnout. Barys pokračuje v ofenzivě.
     
    19:02
    Rinat Ibragimov ihned po přejetí modré čáry předvedl golfový úder. Taktéž domácí gólman ale udržel akcie své celku nad vodou. Třetina hrůzy v podání Barysu se pomalu, ale jistě chýlí ke sévmu závěru.
     
    19:28
    Magnitka v závěru dějství operuje v útočném pásmu, kde se ale do větších šancí nedostává. Spíše honí kotouč po rozích. první třetina bude brzy ukončena.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    Je za námi úvodní perioda, která přinesla poměrně vyrovnaný hokej, leč pouze opticky. Na světelné tabuli totiž svítí tříbrankový náskok Magnitogorskou, postupně se prosadili Ibragimov, Osala a Platonov. Hosté tak dali svému sokovi lekci z produktivity. Podaří se Barysu vrátit do zápasu? Sleduje i nadále náš on-line přenos!

    Střely na branku: 8:11
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:21
    Hned v úvodu druhé třetiny se bude vylučovat. Za držení putuje na trestou lavici český štírek Jan Kovář (MET). Domácí tak mají dobrou příležitost ke snížění.
     
    20:52
    Stapleton však ihned vyhazuje přes všechny čáry, domácím se vůbec nedaří usadit v útočné třetině. Pokud to takto půjde i nadále, budou hosté zcela jistě pochváleni.
     
    21:38
    Až nyní se Barys dostal ke střele. Lundin posunul touš na Dallmana, který tvrdou ranou od modré čáry otestoval Košečkinovu pozornost. Hostující brankář byl však pozorný a dělovku eliminoval.
     
    22:21
    Přesilová hra Astany je minulostí. Hned po jejím skončení se Barys dostal do zajímavé pozice, z velkého úhlu pálil Dawes. Košečkin si ale prostor i levé tyče ohlídal.
     
    23:14
    Pohledná akce Barysu, kterou z předbrankového prostoru zakončoval Michajlis. Muž v masce byl však opět úspěšný, Metallurg tak nadále hájí tříbrankový náskok.
     
    24:03
    Bogdan Potěchin zachytil špatnou rozehrávku Barysu a ihned vypálil. Malgin si ale počínal pozorně a bleskovou ránu vytěsnil do rohu. Poté si již Astana dala s rozehrávku větší práci.
     
    24:45
    Druhá třetina ubíhá velice rychle, obě mužstva si vyměňují nepříliš nebezpečné pozdravy. Tentokráte je hra přerušena poté, co Malgin vyrazil ránu z pravého kruhu do ochranné sítě. Buly tka bude vhozeno v útočném pásmu Magnitky.
     
    25:22
    Astana vysunula napadání, což málem přineslo kýžené ovoce. Magnitogorsk ale nakonec složitou situaci v defenzivě zvládl. Následně však vyhodil ktooču přes všechny čáry.
     
    26:34
    Obrovská příležitost domácího celku. Roman Savčenko dostal v mezikruží velkou poric prostoru. Nenaložil s ní však příliš optimálně, střelou tahem orazítkoval pouze Košečkinův plastron. Následovat bude komerční přestávka, která přijde vhod zřejmě hostujícímu celku.
     
    26:42
    Rychlý protiútok Metallurgu skončil posunutou brankou, což ale zapříčinil především atak domácího zadáka. Proto se bude vhazovat před Malginem.
     
    27:25
    Hosté uháněli do přečíslení dvou na jednoho, které se rozhodl zakončit individuálně Denis Zaripov. Malgin se již přesouval, avšak nakonec ještě proti přízemní střele drobného forvarda Metallurgu stihl sklapnout betony včas.
     
    27:54
    Další složitá situace, kterou musel řešit Malgin. Po lehkém nahození nastal před brankou Astany závar, po němž domácí brankář raději přerušil hru. Vhazovat se tak bude po jeho pravé ruce. Hlavní sudí uděluje hráčům mírná napomenutí.
     
    28:33
    Úvod periody patřil Astaně, ovšem nyní se začínají stále více prosazovat také hosté. Domácí družina však zatím odolává. Další střelecký pokus od modré navíc hasí Malgin. A to i přes důrazné stínění v podání Osaly.
     
    29:26
    Konstantin Puškarjov projel po levé straně do útočné zóny, avšak jeho nevýrazná střela nenadělala Košečkinovi žádné potíže. Protiútok Magnitky zastavuje postavení mimo hru, které neuniklo pozornému pomeznímu arbitrovi. Vhazovat se tak bude ve středním pásmu.
     
    30:09
    Bude se opět vylučovat, proti regulím se provinili hosté. Podruhé v dnešním duelu putuje na lavici hanby český útočník Jan Kovář (MET), tentokráte za podražení. Těsně po přelomu poloviny utkání tak mají domácí dalš možnost.
     
    30:48
    Savčenkovova rána od modré byla zblokována, načež se do protiútoku vydal Tim Brent. Hostující útočník se nakonec dostal až před Malgina, který ale jeho švih z vynikající pozice eliminoval. Buly bude vhozeno v útočném pásmu Metallurgu.
     
    31:06
    Domácím se dnes nic nevede, další akci zastavuje postavení mimo hru. Touš tak bude uveden do hry ve střední třetině. Minuta vyloučení je pryč.
     
    31:54
    Mike Lundin dostal pas na modrou, odkud si sjel níže a chtěl vypálit. Do rány ale padl obětavý hostující borec, proto nakonec obránce Barysu ještě přihrával. Z celé akce tak nic nebylo.
     
    32:31
    Hned po svém návratu z trestné lavice se Jan Kovář vydal kupředu. Příliš škody zde ale nenatropil, domácí se v poklidu ubránili.
     
    33:25
    Magintogorsk pomalu, ale jistě přebírá otěže utkání. Stále častěji je nastěhován v útočném pásmu. Barys ale stále odolává.
     
    34:00
    Zaripovova rána končí v ochranné síti, vhazovat se bude ve středním pásmu. To vše ale až po skončení komerční přestávky. Momentálně sledujeme poměrně aktivní duel, kterému však ve druhé části chybí branky.
     
    34:34
    Metallurg se nikam příliš nežene, spíše zlehka napadá. To mu však v současné sitauci stačí, tříbrankový náskok je vskutku luxusní. Vydrží až do konce periody?
     
    35:41
    Hosté dlouho kombinovali v útočném pásmu. Celá situace byla završena ranou od modré v podání Běreglazova. zadák Metallurgu ale pouze vyprášil Malginovu rukavici. Domácí mág posléze raději přerušil hru.
     
    36:29
    Dlouho již nebyla k vidění žádná větší příležitost. Magnitogorsk si v klidu hlídá vedení, přičemž Astana začíná působit poněkud odevzdaným dojmem. Hra je po neškodné ráně Birjukova opět přerušena.
     
    37:05
    Přechod do útoku v podání Astany maří postavení mimo hru. Vhazovat se tak bude ve středním pásmu, blíže hostující svatyni. Košečkin si již velmi dlouho nesáhl na kotouč.
     
    37:25
    Lundinova rána od modré byla sražena do ochranné sítě. S takovými pokusy si hokejisté Barysu na jistého Košečkina zcela jistě nepřijdou.
     
    38:23
    A znovu jsou hosté v útočném pásmu. Zatím na tomto území neškodně krouží. Nebezpečné pozice jsou Metallurgu zapovězeny. Uvidíme, co přijde později.
     
    39:27
    Druhá část se pomalu, ale jistě blíží ke svému závěru. Hosté stáel hájí tříbrankový náskok, který získali v úvodní periodě. Nutno podotknout, že úspěšně.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Druhé dějství je u konce. K vidění byl kvalitní hokej, avšak paradoxně bez branek. Zpočátku měla o něco více ze hry nabuzená Astana, ovšem poté se otěží chopil opět Magnitogorsk. udrží hosté vedení i ve třetí části? Sledujte i nadále náš on-line přenos!

    Střely na branku: 18:27
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:28
    Domácí se ihned vydali kupředu, ovšem pířliš škody zde nenatropili. Metallurg se brzy osvobodil a ihned vydal do protiofenzivy.
     
    41:18
    Platonov si udělal prostor v mezikruží, odkud razantně vypálil. Malgin byl ale opět pozorný, náhradní brankář Barysu se potkal s vynikající formou. Pouze díky němu drží Astana poslední špetky naděje.
     
    42:29
    Andrej Gavrilin se velmi odvážně vrhl do útočného pásma, obkroužil branku a posléze chtěl zasunout puk k levé tyči. Košečkin ale celou situaci předpokládal, proto se stihl přesunout a následně přerušit hru.
     
    43:15
    Ve třetí periodě je opět aktivnější Astana. Uvidíme, kterak dlouho kazašskému celku vydží síly. Ve druhém dějství se tak stalo zhruba v polovině polovině dané části.
     
    43:58
    Mozjakin zachytil prachbídnou rozehrávku domácího celku, čehož chtěl ihned využít. Malgin ale jeho ránu z mezikruží zlikvidoval. Následně bleskově rozehrál.
     
    44:26
    Opět velká příležitost Astany. Konstantin Ruděnko se proháčkoval až před Košečkina, který ale tváří v tvář domácímu útočníkovi zasáhl a poté pdržel kotouč ve své moci.
     
    45:28
    Domácí předvedli dvě po sobě jdoucí nepřesnosti, konkrétně pak zakázané uvolnění. Vhazovat se tak bude po Malginově pravé ruce. Hra je nyní velmi rozkouskovaná, fanoušci si na své příliš nepřijdou.
     
    46:09
    Nigel Dawes velmi chytře tečoval ránu od levého mantinelu, avšak Košečkin betony nezvedl. Proto svítí na kontě Astany stále nula.
     
    46:34
    Magnitogorsk si tentokráte rovněž příliš nerozuměl a poslal puk přes všechny čáry. Následovat tak bude dadlší reklamní pauza. Utkání pomalu plyně, přičemž nic nenasvědčuje tomu, že by se domácí dostali do hry.
     
    46:57
    magnitka si navíc zahraje v početní výhodě. Roman Starčenko (AST) dostává menší trest za hákování. Rozhodne hostující ekipa o osudu utkání?
     
    47:28
    Astana ale vyhazuje přes všechny čáry, Metallurg musí začít takříkajíc od píky. Zatím se hostující družině početní výhoda nevede dle představ.
     
    48:25
    Po dlouhé kombinaci už déle nevydržel Zaripov. Drobný útočník vypálil z pozice pravého kruhu, leč rána mu příliš nesedla. Barys se poté znovu osvobodil, toto oslabení domácí zřejmě zvládnou bez úhony.
     
    49:29
    Metallurg i po skončení přesilové hry pokračuje v ataku, paradoxně ještě lépe. Nakonec se domácí přece jenom chopili kotouče a vydali se do útoku. Starčenka ale zastavuje postavení mimo hru.
     
    50:34
    Naprosto neuvěřitelné zákroky nyní předvedl Vasilij Košečkin! Konstantin Romanov se ocitl zcela sám před hostujícím brankářem, avšak první bekhend neuspěl. Napodruhé již Košečkin ležel na zemi, leč na poslední chvíli stačil zvednout levý beton a eliminovat i dorážku. Fantastický výkon!
     
    51:37
    Magnitogorsk se po velké minele v obraně zmátořil a opět se vydal do útočného pásma. Na tomto území ale spíše šetří čas, který nyní hraje pro Metallurg.
     
    52:31
    Lehký střelecký pokus z hranice levého kruhu zastavil pohotově Malgin. Poté raději přerušil hru a dopřál svým spoluhráčům odpočinek.
     
    53:27
    Maxim Jakutsenja si udělal na pravé straně útočného pásma prostor a pokusil se zakončit z otočky. Malgin ale opět vytasil svůj beton a střelecký pokus zneškodnil.
     
    53:54
    Poprvé se pokusil skórovat Upper. Košečkin byl ale znovu úspěšnější. Vhazovat se bude po levé ruce hostujícího muže v masce. Utkání se pomalu, ale jistě blíží ke svému konci.
     
    54:24
    Platonov poslal svou střelu zápěstím z levé strany, což ale Malgin předpokládal. Proto se stačil přesunout a ránu zneškodnit.
     
    54:51
    Astana právě vstřelila branku!
    Domácí vykřesali naději! Boyd ihned po přejetí do útočného pásma vypálil bekhendem. Tuto ránnu vytěsnil Košečkin pouze na hůl najíždějícího NIGELA DAWESE, který doklepl touš do branky. Asistence: Dustin Boyd, Brandon Bochenski.
    Nigel DAWES - 1:3
     
    55:12
    Astana právě vstřelila branku!
    Neskutečné, domácí se dostávají na rozdíl jedné branky! Po Antropově přihrávce propálil Košečkina ROMAN STARČENKO. Utkání tak má znovu velký náboj. Asistence: Nikolaj Antropov.
    Roman STARČENKO - 2:3
     
    56:23
    Hosté se ale znovu vydali do ofenzivy, Platonov pálil z poměrně velkého úhlu. Úspěšný ale nebyl. Protiútok Astany taktéž úspěch neslavil.
     
    56:59
    Domácí nyní poslali puk až na zakázané uvolnění, a tak se bude vhazovat před Malginem. Hosté stále drží již těsný náskok. Comeback Astany je skutečně strhující.
     
    57:20
    Další pokus o přechod útočné modré končí postavením mimo hru, v němž se ocitl Kevin Dallman. Vhazovat se tak bude ve středním pásmu, blíže brance Metallurgu.
     
    58:41
    Kovář vyhodil puk do hlediště, načež se domácí dožadovali vyloučení. Sudí ale rozhodli jinak, kotouč se nejprve dotkl plexiskla. Vhazovat se tak bude ve středním pásmu.
     
    58:51
    Malgin míří z branky, domácí to zkouší v šesti!
     
    59:15
    Hosté ale Barys vytlačili do středního pásma, domácí to nyní budou mít velice obtížné. Uvidíme, kterak se s touto situací popasují.
     
    59:26
    Brent se pokusil ihned po vhazování vypálit, ovšem Malgin zasáhl. S akciemi Barysu to již vypadá zle nedobře.
     
    59:54
    V brankovišti Metallurgu nastal mohutný závar, v němž se ale nejlépe zorientovali hosté, kteří puk všemi možnými i nemožnými způsoby zablokovali. Domácím již mnoho času nezbývá.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno! Zdálo se, že o osudu duelu rozhodne úvodní perioda. Poté však přišel comeback v podání Barysu, domácí se dvěma slepenými brankami dostali do hry. V závěru měli také několik slibných možností k vyrovnání, ovšem skórovat se jim nepodařilo. Metallurg tak v napínavém zápase přetlačil Astanu 3:2. Já vám děkuji za pozornost a u dalšího on-line přenosu nashledanou!

    Střely na branku: 35:39
     
    Československá stopa

    Jan Kovář (MET) 0+0, čas na ledě: 21:25, 2 střely, 4 trestné minuty (16:21:16)

    Libor Kucza

    Branky a nahrávky: 55. Dawes (Boyd, Bochenski), 56. Starčenko (Antropov) – 7. Ibragimov (Zaripov, Lee), 10. Osala (Platonov), 13. Platonov (Lee)


    Barys Nur-Sultan: Polujektov (13. Malgin) – Dallman, Lundin, Savčenko, Semjonov, Bartulis, Lakiza, Ibrajbekov, Ryspajev – Bochenski, Dawes, Boyd – Ruděnko, Starčenko, Antropov – Michajlis, Puškarjov, Upper – Poliščuk, Romanov, Gavrilin
    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin (Murygin) -Antipin, Birjukov, Ibragimov, Těreščenko, Lee, Chabarov, Běreglazov – Mozjakin, Kovář, Zaripov – Platonov, Stapleton, Kosov – Kaletnik, Timkin, Brent – Jakutsenja, Osala, Potěchin, Kameněv

    Rozhodčí: Gusev, Jeřábek – Balodis, Golovjov
    bahis siteleri