Omsk – Jekatěrinburg 2:1 (kon.) | Barys – Magnitogorsk 2:3 (kon.) | Čeljabinsk – Vladivostok 3:1 (kon.)
Ufa – Kazaň 5:3 (kon.) | Chanty-Mansijsk – Chabarovsk 4:2 (kon.) | Toljatti – Novosibirsk 1:3 (kon.)
Jaroslavl – Záhřeb 4:3 (kon.) | Nižněkamsk – Novokuzněck 6:0 (kon.) | Soči – Atlant 6:4 (kon.)
Viťaz – HC Slovan 2:1 (po pr.)
konec
Barys Nur-Sultan
2:3 (0:3, 0:0, 2:0)
Metallurg Magnitogorsk
Pondělí 12.01.2015, 14:00 • Sport Complex • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    46:57
    magnitka si navíc zahraje v početní výhodě. Roman Starčenko (AST) dostává menší trest za hákování. Rozhodne hostující ekipa o osudu utkání?
     
    30:09
    Bude se opět vylučovat, proti regulím se provinili hosté. Podruhé v dnešním duelu putuje na lavici hanby český útočník Jan Kovář (MET), tentokráte za podražení. Těsně po přelomu poloviny utkání tak mají domácí dalš možnost.
     
    20:21
    Hned v úvodu druhé třetiny se bude vylučovat. Za držení putuje na trestou lavici český štírek Jan Kovář (MET). Domácí tak mají dobrou příležitost ke snížění.
     
    10:40
    Po delší době se do ofenzivy vydali také domácí. Starčenko pálil z pravé strany hrací plochy, ovšem Košečkin byl na svém místě. Současně se ale bude vylučovat, přesilovou hru si zahrají hosté. Nikolaj Antropov (AST) dostává dvě minuty za hrubost.
     
    03:08
    Hosté již slavili, ovšem branka nemůže být uznána. Tim Stapleton (MET) totiž těsně před zakončením zasáhl soupeře holí do obličeje. Od hlavních arbitrů tak dostává dvě minuty.
     
    02:27
    Tak to byla nefalšovaná bitka, za níž by se nemuseli stydět ani v NHL. Jako dva kohouti se do sebe pustili Damir Ryspajev (AST) a Jevgenij Timkin (MET). Na body zvítězil jednoznačně domácí borec, a to i přes svůj výškový deficit. Oba hokejisté však následně putují na trestnou lavici, neboť obdrželi dvouminutový trest.

    Libor Kucza

    Branky a nahrávky: 55. Dawes (Boyd, Bochenski), 56. Starčenko (Antropov) – 7. Ibragimov (Zaripov, Lee), 10. Osala (Platonov), 13. Platonov (Lee)


    Barys Nur-Sultan: Polujektov (13. Malgin) – Dallman, Lundin, Savčenko, Semjonov, Bartulis, Lakiza, Ibrajbekov, Ryspajev – Bochenski, Dawes, Boyd – Ruděnko, Starčenko, Antropov – Michajlis, Puškarjov, Upper – Poliščuk, Romanov, Gavrilin
    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin (Murygin) -Antipin, Birjukov, Ibragimov, Těreščenko, Lee, Chabarov, Běreglazov – Mozjakin, Kovář, Zaripov – Platonov, Stapleton, Kosov – Kaletnik, Timkin, Brent – Jakutsenja, Osala, Potěchin, Kameněv

    Rozhodčí: Gusev, Jeřábek – Balodis, Golovjov
    bahis siteleri