Havlíčkův Brod – Č. Budějovice 4:2 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
4:2 (2:1, 1:1, 1:0)
HC Motor České Budějovice
Neděle 18.01.2015, 16:00 • ZS Kotlina (kapacita: 4000) • Regionální liga mladšího dorostu
Partner:
     
    Ode mne je to pro dnešek vše. Krásný zbytek neděle a vykročení pravou nohou do nového týdne přeje Richard Wagner. Na počtenou! (18:01:56)
     
    Duel je u konce. Oproti poslednímu vzájemnému duelu, kdy vyrovnával Radim Pejchal čtyři desetiny vteřiny před sirénou, byl dnešní konec o něco méně dramatický. Rebelové, a byl to právě Pejchal, ve 45. minutě dostali na své hole znovu náskok dvou branek, který už si v poklidu pohlídali.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:44
    Vojtěch Veverka (HBR) vyvezl puk do útočného pásma, kde ještě fauloval a za hrubost si půjde na šestnáct vteřin sednout.
     
    59:22
    Jihočeši dostali puk za branku Rebelů, kde o něj přišli. Následně sami zavřeli modrou čáru a nepustili Havlíčkobrodské ven.
     
    58:50
    Motor zkusil své štěstí střelou od modré čáry, ale ta byla zastavena betony pozorného Miroslava Folvarského.
     
    58:14
    Rebelové vyvezli puk do útočné třetiny, kde jej také drží a šetří čas, který budějovickým hokejistům notně utíká.
     
    57:53
    To samé se ale stalo i na druhé straně, kde jeden z českobudějovických playerů nedokázal pokořit bránící přesilu.
     
    57:15
    Světlým útočným momentem budiž ze strany domácích průnik Radima Pejchala, který ale skončil v rohu pásma, kde byl domácí útočník obrán o puk.
     
    56:45
    Domácí se začali soustředit především na obranu. Nyní dokonce vyhodili jen na zakázané uvolnění.
     
    56:19
    Miroslav Folvarský se vrhl po puku jako lev po nevinné antilopě a zabránil tak dvěma protihráčům v tom, aby byli u touše dříve.
     
    55:23
    To už bylo lepší. Jen chybělo střelcům z jihu Čech trochu přesnosti při střele od modré čáry. Ta tak skončila jen za Folvarského brankou.
     
    54:34
    Motor se dostal do pásma a předvedl zde zajímavou kombinaci. Znovu ale nedošlo k žádné střele. Závěr zápasu se blíží a Motor se nedokáže prodrat k zakončení.
     
    53:48
    Domácím se vůbec nevydařil útok, který skončil na modré čáře. Havlíčkobrodští pak ztratili puk i ve střední třetině.
     
    53:08
    Rebelové vyhazují na zakázané uvolnění. Buly před Folvarským.
     
    52:47
    Motor přenesl těžiště hry před branku Miroslava Folvarského, který musel být v pozoru, ale Jakub Rubner před ním skvěle vyčistil prostor a odstavil hostujícího hráče od puku.
     
    52:08
    Rebelové také notně zahrozili a Vokůrka nevěděl po lehkém nahození, kde má puk. Vojtech Veverka společně se svým jmenovcem Holendou chtěli černé kolečko došťouchat za brankovou čáru, ale cestu jim zatarasili pohotoví obránci.
     
    51:33
    Pavel Vokůrka byl znovu v akci. Na levém kruhu se utrhl jeden z členů domácího útočného komanda, který vypálil a budějovický gólman musel zasahovat.
     
    50:53
    Následný pokus Rebelů o brejk je zastaven hvizdem čárového rozhodčího, který signalizoval ofsajd.
     
    50:28
    Jihočeši ještě chvilku tlačili a snažili se ohrozit klec hájenou Miroslavem Folvarským, což se jim nepovedlo.
     
    49:58
    Rebelové jsou kompletní. Přežili tak velkou šanci Českých Budějovic na snížení.
     
    49:38
    Folvarský raději ukryl ve své široké rukavici odražený puk. Následně vznikla šarvátka, kterou ale roztrhl včasný a hlavně ostrým zásahem hlavní rozhodčí.
     
    49:22
    Velké šance Českých Budějovic na snížení! Jiří Egert nejprve na brankovišti trefil jen betony připraveného Folvarského, který pak měl i notnou dávku štěstí, že dorážka Václava Šindeláře šla do jeho lapačky.
     
    48:29
    Martin Tejček pronikl po pravém křídle do útočné třetiny, vypálil a jeho rána se zastavila o masku Miroslava Folvarského. Ten nyní chvilku vydýchával tento direkt, ale bude v pořádku.
     
    48:19
    Havlíčkobrodští se osvobozují dlouhým výhozem k Vokůrkově svatyni. Motor se tak musí zformovat k novému útoku.
     
    47:56
    Třicet vteřin bude hrát Motor proti třem! Při průniku na brankoviště fauloval svého soupeře Jan Petržílek (HBR), který jej podrazil.
     
    47:10
    Motor už ale znovu dobyl útočnou třetinu a pere se s nepřízní vývoje skóre. Pokusy z mezikruží ale končí na obětavých obráncích domácího celku.
     
    46:35
    Domácí hned po buly vyexpedovali kotouč daleko od Folvarského svatyně.
     
    46:26
    České Budějovice se ale dostaly do útočného pásma a nakonec vybojovaly přesilovou hru. Za sekání je totiž vyloučen Tomáš Lachman (HBR).
     
    45:21
    Rebelové se znovu dostali před Vokůrku. Dobrá střela z levého kruhu ale skončila jen na pozorném gólmanovi Motoru.
     
    44:58
    S jídlem roste chuť a stejně jako po nedělní kachýnce máte potřebu dát si desert, i Rebelové chtějí další kousek. Jejich pokusy ale zatím zdárně hatí českobudějovická obrana.
     
    44:09
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Rebelové se vrací do dvoubrankového náskoku. Základem všeho bylo zvládnout vhazování, poté už se domácí družina postavila do správného rozestavení, ze kterého nakonec profitoval RADIM PEJCHAL, který dostal nabito mezi kruhy od Michala Teplého. Ostrá rána havlíčkobrodského kanonýra proletěla kolem Vokůrkova ramena až do sítě. Asistence: Michal Teplý.
     
    43:38
    Z následného brejku pak musel zasahovat Vokůrka, který zastavil štiplavou ránu z mezikruží. U levého hrazení pak vznikla menší rozmíška, kterou ale brzy uťalo pruhované komando.
     
    43:29
    Na druhé straně se kupředu znovu probíjel Matyáš Holý, leč jeho zakončení z pravého křídla znovu netrefilo zařízení.
     
    43:00
    Domácí zatlačili a hned z toho bylo terno před strážcem českobudějovické svatyně. Ten ale ustál první střelu a následně zastavil i přihrávku na brankoviště.
     
    42:19
    Na druhé straně si připsal jednoduchý zákrok po střele od levého hrazení Pavel Vokůrka, který ji podržel v lapačce.
     
    41:39
    Na levém křídle se propracoval až do zakončení Antonín Řepa, jeho jedovka z kruhu si to ale namířila jen mimo zadní tyčku.
     
    41:03
    Rebelové se nastěhovali před maskovaného muže Českých Budějovic, ale pouze šmrdlali kotouč v rohu pásma, takže z toho nakonec nic nebylo.
     
    40:28
    Domácí dokázali ubránit znovu se do šance probíjejícího Holého, ale následně vyhodili jen na icing.
     
    40:11
    Matyáš Holý se hned po buly dral do útoku. Jeho střela ale skončila jen na betonech Miroslava Folvarského.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Tentokráte je na hrací ploše jako první smečka bojovníků z Českých Budějovic. Hned za nimi i Havlíčkobrodští.
     
    Led se již leskne jako zrcadlo a v ochozech přítomné dámy si v jeho odrazu upravují obličej. Za malou chvíli se však jejich obraz rozplyne v dusotu bruslí hokejistů obou celků.
     
    Ve druhé třetině se nejprve dostali Rebelové do vedení a následně v poněkud hlušší pasáži dominovali. Ke konci se ale rozehráli i hosté z jihu Čech a odměnou jim bylo snížení na 2:3.

    Další perioda začne cca v 17:30.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:50
    Tak ještě se domácí snaží rychlý návrat do dvougólového vedení. Jejich střely ale dokázal polapit připravený Pavel Vokůrka.
     
    39:14
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Gól do šatny je vždy nepříjemná věc a své si o tom budou muset říci v domácí kabině. Celá akce začala vyhraným buly, po němž se rozpoutala krátká kombinace, jež stačila na to, aby hosté podruhé udeřili a dostali se do kontaktu. Stejná dvojice, která stála u první trefy, se postarala i o tu druhou. Akorát si hoši prohodili role. Matyáš Holý nahrál skrze brankoviště na JIŘÍHO EGERTA, který se s ničím nemazal a šoupl puk za záda přesouvajícího se muže s maskou. Asistence: Matyáš Holý a Václav Šindelář.
     
    38:52
    A nakonec z toho byla alespoň střela od modré čáry, kterou však Folvarský dobře viděl a schoval ji na své hrudi.
     
    38:28
    Rebelové propadli ve středním pásmu a Motor následně dobyl útočné území. České Budějovice rozjíždějí kombinaci.
     
    37:48
    Zajímavá střela Pavla Zvěřiny od modré čáry. Domácí obránce vyslal pokus ideálně na teč, který musel nakonec Vokůrka zneškodnit vyrážečkou.
     
    37:19
    České Budějovice se dostaly až do pásma, kde jim ale utekl touš. Ten se doklouzal až k Vokůrkově bráně a na zadním mantinelu se hodně prali o kotouč houževnatí Teplý s Pejchalem.
     
    36:58
    Icing Motoru, hra se tak vrací před Vokůrku.
     
    36:45
    Na druhé straně se prokličkoval až na pravý kruh Jan Petržílek. Domácí kapitán následně svou střelou nechal vyniknout jen hrudní koš Pavla Vokůrky.
     
    36:14
    Jiří Beránek se prosmýkl přes obranu a na pravém kruhu vypálil. Jeho střela si ale našla cestu jen do betonů Miroslava Folvarského.
     
    35:59
    Motoru se nepovedl útok a na druhé straně si musí dávat pozor na šance domácích, kteří se dostávali od levého mantinelu do střeleckých pozic, z nichž nakonec nic nebylo.
     
    35:22
    Ne levý kruh si najel Václav Piskač, jehož nahození ale skončilo v lapačce pozorného Pavla Vokůrky.
     
    34:48
    Domácím se znovu nepovedlo usadit se v útočném pásmu. Jejich nahození na zadní mantinel skončilo v moci defenzivy Motoru.
     
    34:03
    Rebelové se nedokázali udržet na kotouči a hostující mančaft toho využil. Tejček si najel na pravé křídlo, ale stihl se k němu vrátit obránce a puk mu sebrat.
     
    33:20
    Mohlo být po českobudějovickém snažení! Rebelové založil rychlý brejk a Vojtěch Holenda se dostal společně s Janem Petržílkem za obranu. Gólman Vokůrka ale předvedl bravurní zákrok, když nejprve zastavil blafák prvního jmenovaného a pak roztažený na čáře zneškodnil i dorážku!
     
    33:01
    Motor následně předvedl krátký tlak, ale z tohoto mráčku nezapršelo. Gólman Folvarský se tak mohl znovu spokojeně opřít o své břevno.
     
    32:28
    Z pravého křídla vypálil Veverka, ale jeho zakončení vykopl Vokůrka betony před sebe.
     
    32:00
    Rebelové se dostali do útočné třetiny, kde se jim ale zatím nedaří rozjet kombinaci. Jihočeši se bravurně brání a zavírají prostory u mantinelu.
     
    31:07
    Nakonec z tlaku hostů byla střela od modré, proti níž měl Miroslav Folvarský připraven zákrok a kotouč podržel na své hrudi.
     
    30:48
    Hraje se bez větších šancí. Motor má nyní puk na holi. Uvidíme, zda nějakou gólovku upeče.
     
    30:08
    Antonín Řepa dokonce jako misionář uspěl, ale jeho zakončení se sneslo jen těsně vedle domácí branky.
     
    29:59
    Nyní agitují v soupeřových obranných liniích Českobudějovičtí, kteří se snaží dosáhnout na snížení stavu.
     
    29:21
    Vojtěch Veverka sice hezky kombinoval, ale prováhal vhodný moment ke střele a následně nepřesnou nahrávkou vyhnal svůj tým z útočné třetiny.
     
    29:00
    České Budějovice dopálily puk po mantinelu až k Folvarskému. Následný rychlý brejk skončil střelou z levého kruhu, kterou podržel Vokůrka na hrudi.
     
    28:11
    Jiří Marek si sjel na modré čáře blíže k brance a tahem vystřelil. Vokůrka ale předvedl pohotový rozklek a kotouč vyrazil za bránu.
     
    27:21
    Motor zavel puk do útočné třetiny a následně tam domácí notnou chvilku držel zavřené. Rebelové už ale dobyli alespoň střední třetinu.
     
    26:57
    Útočily také České Budějovice, jenže Martin Štěcha byl v ten nejméně vhodný moment obrán o kotouč, takže nakonec ani nevystřelil.
     
    26:11
    Vojtěch Veverka si udělal v rohu pásma kužel z obránce a po vyjetí na kruh vystřelil. Vokůrka jeho pokus podržel na hrudi.
     
    25:48
    Richard Cachnín stál na brankovišti, kam se k němu odrazil puk. V tísni se mu ale nakonec nepovedlo vystřelit. Domácí zůstali u puku.
     
    25:08
    Teď se Motor nastěhoval před domácí kasu, ale přihrávkami po mantinelu se nedokázal nakonec propracovat až ke střele.
     
    24:28
    Motor dostává puk ven ze své třetiny. Rebelové ale pokusy o útoky svého soupeře drží na uzdě a daleko od Folvarského.
     
    23:58
    Další rána z Přibylovy hole už nebyla tolik přesná. Zakončení z levého kruhu mířilo jen vedle.
     
    23:18
    Nyní jsou ale znovu na tahu domácí hokejisté. Z prostoru mezi kruhy pálil Jiří Přibyl a Vokůrka musel vytáhnout hbitý zákrok vyrážečkou.
     
    22:48
    Na druhé straně je Jihočechům při pokusu o dobytí pásma odpískáno postavení mimo hru.
     
    21:55
    Rebelové se tímto gólem uklidnili a znovu se cpali do zakončení. Jejich pokusy ale zblokovala spolehlivá obrana Motoru.
     
    21:06
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Z Vaculíkova trestu nakonec neuběhla ani kompletní minuta a hráč Motoru se vrací na ledovou plochu. Rebelové předvedli bravurní kombinaci, která nakonec skončila úspěchem v podobě třetího vstřeleného gólu. Vojtěch Veverka obdržel puk na modré čáře, sjel si přes bránícího hráče blíže k brance, našel na levém křídle Vojtěcha Holendu, který křižným pasem nalezl hůl VÁCLAVA PISKAČE a ten přehodil padajícího Vokůrku! Asistence: Vojtěch Holenda a Vojtěch Veverka.
     
    20:23
    Poprvé se v dnešním zápase vylučuje. Na lavici hanby je vykázán hostující hráč, kterému hlavní arbitr vyměřil trest v délce trvání dvou minut. Ondřej Vaculík (CEB) je vyloučen za sekání.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Nyní již nastoupili na led i Českobudějovičtí hokejisté.
     
    Na ledě je náhle bílo. Ne že by snad zapadal čerstvým sněhem, ale zaplnily jej bílé dresy havlíčkobrodských hokejistů.
     
    Motor začal zápas lépe a dostal se po zásluze do vedení. Na to ale domácí reagovali zvýšením aktivity a jejich zlepšená hra směrem dopředu přinesla ovoce v podobě dvou branek.

    Další třetina začne cca v 16:47.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:48
    Ještě se Rebelové snaž o branku do šatny. Pozorně bránící obrana Motoru ale drží domácí střelce ve vyhovující vzdálenosti od jejich svatyně.
     
    19:11
    Pavel Zvěřina vypálil od modré čáry, jeho kotouč byl tečovaný ale skončil jen na brankovém oblouku. Vokůrka by neměl šanci reagovat.
     
    18:53
    Rebelové se znovu zabydleli před Pavlem Vokůrkou, který musel likvidovat zajímavou střelu z levého kruhu. Puk mířící pod horní tyč ale schoval v lapačce.
     
    18:00
    Úsměvná situace na ledě v Kotlině. Jiří Adam přišel v souboji o hokejku, čehož si nevšiml jeho spoluhráč, jenž mu podal nahrávku. Bezmocný Adam jen rozhodil rukama, poklepal si na čelo a odkopl puk kamsi k mantinelu. Budějovice z této minivýhody nic nevytěžily.
     
    17:11
    Jihočeši dostali puk do středního pásma a Egert udělal dost práce s podržením hráčů v území nikoho.
     
    16:48
    Hned po buly je tu další icing v podání borců v červeném.
     
    16:36
    Domácí mají jasnou územní převahu. Motor se nyní jen brání a vyhazuje puky z pásma. Jako nyní na zakázané uvolnění.
     
    16:11
    Jiří Marek nahazoval zajímavý oblouček na kasu. Vokůrka na puk téměř nereagoval a touš o kousek přeletěl jeho horní tyčku.
     
    15:19
    Rebelové jsou při chuti a znovu se cpou před branku svého soupeře. Pavel Vokůrka tak musí stále sledovat hru před sebou.
     
    14:20
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Motor měl dlouho dobu problém s vyhozením, nakonec se mu to povedlo, ale jen na krátký okamžik. Domácí se rychle vrátili do útočné třetiny, kde se rozestavěli podle trenérových pokynů a na modré čáře vystřelil (nebo spíše jen nahodil na teč) Tomáš Lachman a těsně před Vokůrkou poslal puk mimo jeho dosah JAN PETRŽÍLEK! Asistence: Tomáš Lachman a Vojtěch Veverka.
     
    13:18
    A Havlíčkobrodským se nakonec povedlo i dobýt území soupeře, kde zaútočili na jeho svatyni. Vokůrka ale nakonec nezasahoval, střela ani nedošla k jeho kleci.
     
    12:47
    Znovu byli hosté vystaveni do pozice ofsajdové. Motor v posledních chvílích zažehl práci v dalším válci a má více ze hry. Rebelové na druhou stranu poctivě brání.
     
    12:15
    Českobudějovičtí byli vytlačeni z pásma a při opětovném návratu je zastavil ofsajd.
     
    11:47
    Na levém křídle si sjel až na kruh Filip Ruprecht, který vystřelil, ale jeho ránu zablokoval Lachman, takže Folvarský pak neměl potíže s tím, aby ukryl klouzající puk pod lapačkou.
     
    11:26
    Jiří Marek se prokleštil až před branku, ale jeho zakončení se minulo původnímu plánu. Ten překazil hbitě zasahující Vokůrka.
     
    11:07
    Nyní ale Rebelové vypálili od levého mantinelu a Vokůrka musel na led. Na kotouč ale viděl a schoval jej v lapačce.
     
    10:38
    Na obě strany je teď vidět nervozita a snaha neudělat chybu. Ubývá tak střeleckých pokusů, i těch nepřesných, a přibývá více soubojů.
     
    09:28
    České Budějovice se ale také po obdrženém gólu hned cpou dopředu. Nebezpečnou pozici měl na brankovišti stojící Jiří Egert, který ale trefil jen klečícího brankáře.
     
    08:17
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Rebelové brzy srovnávají se svým soupeřem krok. Jejich aktivita se po inkasované brance zvedla a českobudějovický gólman musel být neustále na pozoru. Nakonec jej překonalo sehrané duo forwardů Radim Pejchal, který z pozice centra nabil touš před bránu – MICHAL TEPLÝ, který si pak věděl s Vokůrkou rady a zvedl puk nad jeho výstroj. Asistence: Radim Pejchal.
     
    07:28
    Havlíčkobrodští nejprve vyhodili na zakázané uvolnění, poté se ale znovu nastěhovali před maskovaného muže Motoru.
     
    06:45
    Domácí se chtějí dostat znovu na vyrovnaný stav. Jsou nastěhováni v útočném pásmu, ale jejich střely nelétají ku cíli.
     
    06:19
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Skvadra z jihu Čech se prosazuje a ujímá se vedení! Havlíčkobrodští zcela nezvládli obrannou fázi hry a pustili svého soupeře do brejku dva proti jednomu. Jiří Egert na sebe zručně natáhl bránícího hráče, předložil pas na volného MATYÁŠE HOLÉHO, který ranou z první pokořil Folvarského nad lapačku. Asistence: Jiří Egert.
     
    05:41
    Také na domácí straně se urodila zajímavá příležitost! Radim Pejchal na brankovišti rozhýbal gólmana, posunul vedle sebe na Michala Teplého, který ale z jedničky trefil jen přesouvajícího se Pavla Vokůrku!
     
    05:17
    Teď se domácím povedlo proniknout do pásma a po střele z levého kruhu musel Vokůrka máchnout svou lapačkou.
     
    04:36
    Jihočeši směrem dopředu hodně zlobí! Ondřej Vaculík se ocitl osamocen na brankovišti, ale jeho zakončení znovu zastavil rychle se přesouvající gólman Rebelů.
     
    03:59
    Mužstvo z Kotliny se tlačilo v útočném pásmu do střelby, ale trpělivá obrana Motoru vše přežila a dala tak základ protiútoku, po němž podržel Folvarský střelu od modré na hrudi.
     
    03:05
    A hned po buly zamířil od modré štiplavou ránu Jakub Adam, Pavel Vokůrka dokázal zasáhnout lapačkou.
     
    02:55
    Po menším tlaku se domácím povedlo nahodit a Vokůrka přerušil hru. Bude se vhazovat před jeho brankou.
     
    01:59
    Pozor! Hosté mohli jít do vedení! Jiří Egert přenechal v rohu pásma puk Davidu Lefanovi, jenž jej hned cpal na brankoviště, kde do něj vší silou plácl Matyáš Holý, leč jeho pokusu nastavil Folvarský do cesty svůj beton!
     
    01:27
    Havlíčkobrodští marně dobývali útočnou třetinu. Budějovičtí se ubránili a Rubner musí začít od svého brankáře.
     
    00:37
    Na prostějším konci ledu se prokličkoval mezi kruhy Šimon masopust, ale ani on nemířil přesně a minul zadní tyč.
     
    00:05
    Rebelové se hned po úvodním buly cpali dopředu, ale Petržílkovo nahození skončilo v moci Motoru.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Na hrací plochu už se hrnou i rozhodčí. Hlasatel právě přivítal diváky v ochozech, kteří jej kvitovali tlukotem do bubnů. K dokreslení bouřlivé atmosféry už chybí pouze z ampliónů vyhrávající kutálka.
     
    Hráči už jsou na ledě a zahřívají své brusle a hole do provozní teploty. Domácí mužstvo dnes zvolilo bílou sadu dresů, Motor přijel s červenými triky.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Rebel Havlíčkův Brod: Folvarský (Arbelovský) – Lachman, Adam, Rubner, Zvěřina, Marek, Horák – Holenda, Veverka, Petržílek "C" – Teplý, Pejchal, Cachnín – Kohout, Přibyl, Piskač – Kulhánek, Tecl, Pokorný.
    Trenéři: Milan Kraučuk a Aleš Kraučuk.

    HC Motor České Budějovice: Vokůrka (Prušák) – Kadlec, Ruprecht, Vávra, Štěcha, Beránek, Procházka, Řepa, Egert, Šulista, Svoboda, Tejček, Tisoň, Lefan, Masopust, Šindelář "C", Vaculík, Holý.
    Trenér: Filip Turek,

    Rozhodčí: Tomáš Krejčí – Filip Honza, Jaroslav Přibyl.
     
    Dobrý den!

    Dnes na nás čeká souboj dvou týmů, které spolu zápolily ve skupině střed. První kolo nadstavby na ledě v Kotlině bude zajímavé tím, že oba vzájemné zápasy skončily vítězstvím hostů po nájezdech. Na jihu Čech slavili Rebelové výsledek 3:2, na Vysočině zase loupil Motor, který zvítězil 4:3. Duel tak slibuje zajímavou podívanou!¨

    Sledujte náš onlajn přenos!
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:00.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 9. Teplý (Pejchal), 15. Petržílek (Lachman, Veverka), 22. Piskač (Holenda, Veverka), 45. Pejchal (Teplý) – 7. Holý (Egert), 40. Egert (Holý, Šindelář)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Folvarský (Arbelovský) – Lachman, Adam, Rubner, Zvěřina, Marek, Horák – Holenda, Veverka, Petržílek "C" – Teplý, Pejchal, Cachnín – Kohout, Přibyl, Piskač – Kulhánek, Tecl, Pokorný.
    Trenéři: Milan Kraučuk a Aleš Kraučuk.

    HC Motor České Budějovice: Vokůrka (Prušák) – Kadlec, Ruprecht, Vávra, Štěcha, Beránek, Procházka, Řepa, Egert, Šulista, Svoboda, Tejček, Tisoň, Lefan, Masopust, Šindelář "C", Vaculík, Holý.
    Trenér: Filip Turek,

    Rozhodčí: Tomáš Krejčí – Filip Honza, Jaroslav Přibyl
    bahis siteleri