Havlíčkův Brod – Č. Budějovice 4:2 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
4:2 (2:1, 1:1, 1:0)
HC Motor České Budějovice
Neděle 18.01.2015, 16:00 • ZS Kotlina (kapacita: 4000) • Regionální liga mladšího dorostu
Partner:
     
    44:09
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Rebelové se vrací do dvoubrankového náskoku. Základem všeho bylo zvládnout vhazování, poté už se domácí družina postavila do správného rozestavení, ze kterého nakonec profitoval RADIM PEJCHAL, který dostal nabito mezi kruhy od Michala Teplého. Ostrá rána havlíčkobrodského kanonýra proletěla kolem Vokůrkova ramena až do sítě. Asistence: Michal Teplý.
     
    39:14
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Gól do šatny je vždy nepříjemná věc a své si o tom budou muset říci v domácí kabině. Celá akce začala vyhraným buly, po němž se rozpoutala krátká kombinace, jež stačila na to, aby hosté podruhé udeřili a dostali se do kontaktu. Stejná dvojice, která stála u první trefy, se postarala i o tu druhou. Akorát si hoši prohodili role. Matyáš Holý nahrál skrze brankoviště na JIŘÍHO EGERTA, který se s ničím nemazal a šoupl puk za záda přesouvajícího se muže s maskou. Asistence: Matyáš Holý a Václav Šindelář.
     
    21:06
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Z Vaculíkova trestu nakonec neuběhla ani kompletní minuta a hráč Motoru se vrací na ledovou plochu. Rebelové předvedli bravurní kombinaci, která nakonec skončila úspěchem v podobě třetího vstřeleného gólu. Vojtěch Veverka obdržel puk na modré čáře, sjel si přes bránícího hráče blíže k brance, našel na levém křídle Vojtěcha Holendu, který křižným pasem nalezl hůl VÁCLAVA PISKAČE a ten přehodil padajícího Vokůrku! Asistence: Vojtěch Holenda a Vojtěch Veverka.
     
    14:20
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Motor měl dlouho dobu problém s vyhozením, nakonec se mu to povedlo, ale jen na krátký okamžik. Domácí se rychle vrátili do útočné třetiny, kde se rozestavěli podle trenérových pokynů a na modré čáře vystřelil (nebo spíše jen nahodil na teč) Tomáš Lachman a těsně před Vokůrkou poslal puk mimo jeho dosah JAN PETRŽÍLEK! Asistence: Tomáš Lachman a Vojtěch Veverka.
     
    08:17
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Rebelové brzy srovnávají se svým soupeřem krok. Jejich aktivita se po inkasované brance zvedla a českobudějovický gólman musel být neustále na pozoru. Nakonec jej překonalo sehrané duo forwardů Radim Pejchal, který z pozice centra nabil touš před bránu – MICHAL TEPLÝ, který si pak věděl s Vokůrkou rady a zvedl puk nad jeho výstroj. Asistence: Radim Pejchal.
     
    06:19
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Skvadra z jihu Čech se prosazuje a ujímá se vedení! Havlíčkobrodští zcela nezvládli obrannou fázi hry a pustili svého soupeře do brejku dva proti jednomu. Jiří Egert na sebe zručně natáhl bránícího hráče, předložil pas na volného MATYÁŠE HOLÉHO, který ranou z první pokořil Folvarského nad lapačku. Asistence: Jiří Egert.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 9. Teplý (Pejchal), 15. Petržílek (Lachman, Veverka), 22. Piskač (Holenda, Veverka), 45. Pejchal (Teplý) – 7. Holý (Egert), 40. Egert (Holý, Šindelář)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Folvarský (Arbelovský) – Lachman, Adam, Rubner, Zvěřina, Marek, Horák – Holenda, Veverka, Petržílek "C" – Teplý, Pejchal, Cachnín – Kohout, Přibyl, Piskač – Kulhánek, Tecl, Pokorný.
    Trenéři: Milan Kraučuk a Aleš Kraučuk.

    HC Motor České Budějovice: Vokůrka (Prušák) – Kadlec, Ruprecht, Vávra, Štěcha, Beránek, Procházka, Řepa, Egert, Šulista, Svoboda, Tejček, Tisoň, Lefan, Masopust, Šindelář "C", Vaculík, Holý.
    Trenér: Filip Turek,

    Rozhodčí: Tomáš Krejčí – Filip Honza, Jaroslav Přibyl
    bahis siteleri