Židenice – Ne 3:8 (kon.) | Vítkovice – Královské Vinohrady 7:2 (kon.) | Olomouc – Bonusia Ostrava 6:5 (po pr.)
Jičín – ELITE PRAHA 0:7 (kon.) | Liberec – Chodov 8:13 (kon.)
konec
K1 Florbal Židenice
3:8 (1:3, 2:3, 0:2)
Ne
Sobota 24.01.2015, 17:00 • SH SportPoint Brno • ČEZ Extraliga žen
     
    55:36
    Herbadent právě vstřelil branku!
    Přesilová hra hostujícího týmu byla využita bez větších problémů. ALEXANDRA FERENCOVÁ se odhodlala k dalekonosné ráně, která se nakonec vešla i mezi 3 tyče. Kouřilová toho příliš udělat nemohla. Asistence: Martina Čapková.
     
    54:01
    Linda Hyksová (Židenice) je vyloučena na 2 minuty za hrubost.
     
    52:50
    Herbadent právě vstřelil branku!
    Tohle byla rychlá akce ihned po vyloučení. Denisa Billá najisto vyhledala hůl MARTINY ČAPKOVÉ. Střílející útočnice se nezalekla své možnosti a prostřelila vše, co jí stálo v cestě. Asistence: Denisa Billá.
     
    52:48
    Lucie Svobodová (Židenice) je vyloučena na 2 minuty za sekání.
     
    49:33
    Kouřilová ustála obrovská tlak Prahy! Její zákroky vypadaly spíše jako artistické číslo, přesto díky fantastickému pohybu nedovolila útočnici uklidit míček za její záda!
     
    49:12
    Hyksová se zjevila jako duch takřka nehlídaná nedaleko brány Herbadentu, ale míček jí utekl a pak už nestihla překvapit maskovanou ženu.
     
    48:45
    Po ráně pražské hráčky zvoní pravá tyč za Kouřilovou. Gólmanka hájící brněnské barvy poté bleskově kryla skákající nesmysl.
     
    47:59
    Žaneta Veletová (Židenice) je vyloučena na 2 minuty za bránění ve hře.
     
    39:45
    Židenice právě vstřelily branku!
    ANDREA DERNEROVÁ nekompromisně vtrhla ke Kuchyňkové, připravila si kulatý předmět ke střele a podobně jako Zlámalová trefila dolní, nepokrytou část brankou vymezeného území. Bez asistence.
     
    39:00
    Židenice právě vstřelily branku!
    Žádná z Pražanek si nestíhala včas pokrýt JESSICU ZLÁMALOVOU, jejíž rychlý běh byl zakončen přízemní a zároveň jedovatým střeleckým pokusem. Bez asistence.
     
    37:22
    Herbadent právě vstřelil branku!
    Zmatky před brankou domácích proměňují hostující hráčky v gólovou radost. ZUZANA HUBÁČKOVÁ se prodrala do brankoviště a se svým vypálením k tyči se nemýlila. Asistence: Lucia Košturiaková.
     
    36:53
    Sokol se chtěl usadit na delší dobu za půlkou, jenže z tohohle území jej důrazně vyhnala útočná řada Prahy. Došlo i na protiútok černých, míček letí těsně vedle!
     
    29:22
    Brankářka Prahy nadvakrát zneškodnila zajímavé brněnské situace! Nejdříve nedovolila zakončit Martině Svobodové a o několik sekund poté vložila tělo do dorážky.
     
    22:40
    Herbadent právě vstřelil branku!
    Protiútok v pražském podání se povedl založit Zuzaně Hubáčkové, nahrála na čepel LUCII KOŠTURIAKOVÉ a Kouřilová nebyla schopna skočit do odkrytého prostoru. Asistence: Zuzana Hubáčková.
     
    22:05
    Herbadent právě vstřelil branku!
    Brněnská neschopnost přejít do ofenzivní části palubovky přináší další ztížení situace. Čapková obrala hráčku Židenic o míček, naservírovala jej bez čekání DOMINICE STEINBACHOVÉ a zamířila přesně. Asistence: Martina Čapková.
     
    18:10
    Monika Dundelová (Židenice) je vyloučena na 2 minuty za nedovolené vrážení.
     
    18:10
    Billá zvolila velmi pomalý rozjezd, jenže tenhle způsob Kouřilovou neznervóznil, ba naopak. Brankářka se vydala ven z klece a nohou se postarala o přesný zákrok.
     
    18:10
    Nedovolený zákrok Brna vyústil v trest v podobě pražského trestného střílení. Míček povede proti gólmance Denisa Billá.
     
    12:54
    Herbadent právě vstřelil branku!
    Fantasticky zahraný volný úder přináší další hřebíček do brněnské rakve. Košturiaková si ve vysoké rychlosti vyměnila míček s TEREZOU PILÍKOVOU, ta poté postupovala z pravé strany směrem ke Kouřilové. Reakce brněnské hlídačky přišla pozdě. Asistence: Lucia Košturiaková.
     
    12:01
    Židenice právě vstřelily branku!
    Sokol vytěžil vše z bleskurychlé brejkové situace. Hráčky měly před sebou moře volného prostoru, tohohle faktu využila ANDREA DERNEROVÁ. Její rychlé nohy vystartovaly a vymetla horní růžek klece. Asistence: Kamila Pravcová.
     
    11:09
    Herbadent právě vstřelil branku!
    Po souboji v rohu hrací plochy se objevila BARBORA STARÁ téměř úplně nehlídaná na ose hřiště, do těchto míst putovala nahrávka Lucie Košturiakové a střílející proti natahující se Kouřilové zaznamenává gólový příspěvek. Asistence: Lucia Košturiaková.
     
    06:10
    Fantastické vyražení Kouřilové zachránilo Sokol od dalšího inkasování! Domácí strážkyně ležela na zádech, i s notnou dávkou štěstí ovšem odvrací tutovou šanci.
     
    05:47
    Herbadent právě vstřelil branku!
    Defenzivní hráčky Židenic zaváhaly, což vyhovovalo právě jejich protivnicím. Děrovaný předmět se pohyboval po holích soupeřek, až se odrazil k TEREZE PILÍKOVÉ, jejíž projektil z dálky zaplul do sítě. Bez asistence.

    Tadeáš Mima


    Hledáme zpravodaje pro tým K1 Florbal Židenice. Více informací zde.


    Hledáme zpravodaje pro tým Ne. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 13. Dernerová (Pravcová), 39. Zlámalová, 40. Dernerová – 6. Pilíková, 12. Stará (Košturiaková), 13. Pilíková (Košturiaková), 23. Steinbachová (Čapková), 23. Košturiaková (Hubáčková), 38. Hubáčková (Košturiaková), 53. Čapková (Billá), 56. Ferencová (Čapková)


    K1 Florbal Židenice: Kouřilová (Příleská) – Rozenbergová, M. Svobodová, L. Svobodová, Hyksová, Babáčková, Veletová, Kusáková, Dundelová, Miklíková, Raabová, Vývodová, Pravcová, Humlová, Zlámalová, Valehrachová, Dernerová, Theimerová
    Ne: Kuchyňková (Červová) – Hubáčková, Pilíková, Ziminaová, Steinbachová, Billá, Slavíková, Kubišová, Košturiaková, Čapková, Stará, Ferencová, Kleinová, Polívková, Nordinová

    Rozhodčí: Zdeněk Cholek a Jana Matulíková

    Diváci: 82
    bahis siteleri