Utkání hvězd NHL - dovednostní soutěže Tým Foligno - Tým Toews 25:19 (kon.)
konec
Utkání hvězd NHL - dovednostní soutěže

Tým Foligno - Tým Toews 25:19

Neděle 25.01.2015, 01:00 • Nationwide Arena, Columbus • Hokej
     
    Tým Nicka Foligna ovládl dnešní dovedností soutěže v poměru 25:19! Za vítězstvím vykročil fanoušky v hale oblíbenější tým již zpočátku, když třech disciplínách vedl 10:1, před poslední soutěží s názvem nájezdová bitva měl "světlý" tým náskok 11 bodů. Toewsovu výběru se sice v závěru podařilo snížit, na obrat už to ale nestačilo.
     
    6) Nájezdová bitva (za každý vstřelený gól 1 bod, za gól s pukem "objev" 2 body)
    Tým FOLIGNO – č. 1 – 2 body
    Tým TOEWS – č. 1 – 5 bodů

    Tým FOLIGNO – č. 2 – 6 bodů
    Tým TOEWS – č. 2 – 4 body

    Tým FOLIGNO – č. 3 – 2 body
    Tým TOEWS – č. 3 – 6 bodů
     
    Tým Jonathana Toewse dělal co mohl, aby na poslední chvíli ještě stáhl manko a třetí kolo Toewsův výběr vyhrál 6:2. Celkově ovšem vítězí tým Nicka Foligna v poměru 25:19!
    Luongo doslova ukradl Jiřímu Sekáči gól v nájezdové bitvě!
     
    Druhé kolo nájezdů ale vítězí tým Nicka Foligna v poměru 6:4 a v celkovém skóre se tak ujímá vedení 23:13! Největší parádou druhého kola byl vynikající zákrok Roberta Luonga proti nájezdu Jiřího Sekáče!
     
    Týmu Jonathana Toewse se po prvním kole nájezdové bitvy podařilo celkem výrazně snížit skóre! Ze stavu 15:4 tu tak máme stav 17:9!
     
    Čeká nás poslední disciplína, ve které se představí všichni účastnící All-Star Game! Každý tým sestaví 3 minitýmy složené ze 7 hráčů a 1 brankáře. Hráči budou jezdit samostatné nájezdy, každý hokejista má na vystřelení 10 vteřin, celá sedmička dohromady 2 minuty. Každý třetí nájezd bude označen jako "objev". Každý dosažený gól přinese jednotlivému týmu bod, gól s pukem "objev" dva body.
     
    5) Nejtvrdší střela (5 bodů – vítěz každého souboje, bonusový bod za nejtvrdší střelu)

    Alex OVEČKIN (FOL) – 101,4 m/h
    Brent SEABROOK (TOE) – 98,6 m/h
    -------------------------------
    Brent BURNS (FOL) – 97,6 m/h
    Aaron EKBLAD (TOE) – 95,3 m/h
    -------------------------------
    Steven STAMKOS (FOL) – 98,8 m/h
    Justin FAULK (TOE) – 95,0 m/h
    -------------------------------
    Dustin BYFUGLIEN (FOL) – 97,3 m/h
    Shea WEBER (TOE) – 108,5 m/h – nejtvrdší střela
    Dělovka Webera, která se zastavila na rychlosti 108,5 mílí za hodinu!
     
    Dustin Byfuglien se zlepšil na 97,3 mílí za hodinu. Shea Weber ovšem druhým pokusem napálil neuvěřitelnou bombu v rychlosti 108,5 mílí za hodinu a zaznamenává tak druhou nejtvrdší střelu v historii hokeje! Kromě toho kapitán Nashvillu získává dva body pro tým Jonathana Toewse!
     
    A na závěr souboj tvrdých vah! Byfuglien napálil puk v rychlosti 95,8 m/h, Shea Weber ovšem netrefil vůbec branku, a tak se jeho pokus nepočítá!
     
    Ani jeden z hráčů se svým druhým pokusem nezlepšili, a tak další bod získává tým Foligno díky Stevenu Stamkosovi!
     
    Steven Stamkos zasadil slušnou laťku – 98,8 mílí za hodinu, na což obránce Caroliny Justin Faulk se svým prvním pokusem neměl, zaznamenal rovných 95 mílí za hodinu.
     
    Burns se zlepšil na 97,6 mílí za hodinu, Ekblad předvedl "pouze" 93,9 m/h, a tak tým Foligno získává další bod!
     
    Brent Burns se moc nepředvedl, rána v rychlosti 93,3 mílí za hodinu není zrovna moc. Osmnáctiletý Aaron Ekblad vypálil jen o trochu tvrději – 95,3 mílí za hodinu.
     
    Ovečkin na desetinu přesně zopakoval svůj první pokus, tedy 101,4 m/h. Brent Seabrook se zlepšil, 98,6 mílí za hodinu ale na Ovečkina nemá ani zdaleka. Ruský bohatýr tak získává bod pro tým Foligno.
     
    Alex Ovečkin vypálil ránu v rychlosti 101,4 mílí za hodinu, což byl o poznání více než pokus Brenta Seabrooka v rychlosti 96,9 mílí za hodinu.

    Adam Lacek

    bahis siteleri