Rochdale – Stoke 1:4 (kon.)
konec
Rochdale AFC
1:4 (0:1)
Stoke City
Pondělí 26.01.2015, 21:00 • Spotland Stadium, Rochdale • FA Cup
Předzápasové kurzy
    Jonathan WALTERS - 1:4
     
    90+3
    Stoke City právě vstřelilo branku!
    Další průnik aktivního Arnautoviće končí Rakušanovým centrem na osamoceného JONATHANA WALTERSE, jenž snadno zakončil míč za bezmocného Lillise a Walters tak uzavírá střelecký účet dnešního zápasu.
     
    89
    Bennett mimo hlavní dění atakoval Wollscheida a vidí v ruce sudího Atkinsona žlutou kartu.
    Rhys BENNETT - 1:3
     
    78
    Rochdale právě vstřelilo branku!
    Přeci jen se domácí dočkali vstřelené branky! Po závaru v pokutovém území si stoper RHYS BENNETT našel prostor k zakončení a rozjásal domácí fanoušky!
     
    77
    Žlutou kartu za ostrý zákrok u postranní čáry vidí Phil Bardsley, odchovanec Manchesteru United.
     
    76
    Do dalekonosného přímého volného kopu se opřel Noble-Lazarus a jeho rána prosvištěla jen těsně nad břevnem hostující branky. Po dlouhé době jsme viděli nějaké fotbalové vzrušení i u Butlandovy svatyně.
     
    75
    Victor Moses má dnes odpracováno. Ačkoliv v prvním poločase předvedl naprosté nic, tak de facto rozhodl o osudu zápasu připravením druhé branky Irelandovi a sám poté zařídil třetí gól Stoke. Nigerijce nahrazuje zkušený středopolař Charlie Adam.
     
    74
    Dawson si průnikem středem útočné poloviny vynutil faul i žluté ohodnocení pro Steva Sidwella.
     
    72
    Walters měl na kopačce čtvrtou branku hostů! To když se nejdříve vyhl ofsajdové pasti, v pokutovém území pak sice nepřesně hledal Irelanda, ovšem Lancashire nedůrazným odkopem vrátil míč přímo k Waltersovi, jenž křižnou ránou jen těsně minul domácí svatyni.
     
    63
    Střídání v týmu Rochdale AFC: ze hřiště odchází Camps, přichází Allen.
    Victor MOSES - 0:3
     
    62
    Stoke City právě vstřelilo branku!
    Krásnou invididuální akcí se prosazuje VICTOR MOSES! Ten převzal přihrávku od Irelanda, po průniku do pokutového území kličkami umotal hlavu Raffertymu a nádhernou ranou z úhlu do protějšího horního rohu pokořil brankáře Lillise!
     
    59
    Na Arnautovićův centr si naskočil Walters, v zajímavé střelecké příležitosti ale hlavou těsně minul domácí branku. Tady by brankář Lillis býval jen stěží zasahoval.
     
    58
    Další změnu připravil domácí trenér Hill, jenž stahuje ze hry Petera Vincentiho a místo něj vysílá do boje Reubena Noble-Lazaruse.
     
    55
    Střídání na hrotu domácí sestavy, Matt Done přepouští místo na hřišti Calvinu Andrewovi.
    Stephen IRELAND - 0:2
     
    52
    Stoke City právě vstřelilo branku!
    Padesátimetrový nákop Wollscheida převzal Moses, potáhl míč po levém křídle a připravil STEPHENU IRELANDOVI doklepnutí míče do odkryté části Lillisovy svatyně!
     
    46
    Hosté do druhého poločasu vystřídali, Steve Sidwell ve středu pole nahradí N'Zonziho, jenž po jednom z ostrých střetů v závěru úvodní půlhodiny evidentně není zdravotně v pořádku.
    Útočník Matthew Done spálil obrovskou příležitost.
     
    39
    Domácí forvard Done dostal od Campse perfektní přihrávku mezi hostující obranu, tváří v tvář Butlandovi dokázal hostujícího brankáře překonat, míč ale doskákal těsně vedle branky Stoke! Domácí zahodili téměř stoprocentní příležitost ke srovnání stavu.
     
    37
    Wilson se provinil nedovoleným zákrokem vůči Dawsonovi a domácí dostávají možnost standardní situace v podobě "zkráceného rohu". Hostující obránce také vidí žlutou kartu.
     
    36
    Do další příležitosti domácích se dravým průnikem hnal Dawson, ovšem skvěle mu vyrazil pod nohy brankář Butland a čistým zákrokem dokázal ubránit hostující vedení!
    Hráči domácího Rochdalu mohli udeřit po rohovém kopu.
     
    35
    Po Campsově centru od rohového praporku propadl míč ve středu pokutového území k Bennettovi, jenž se ocitl ve velké střelecké příležitosti, ovšem byl nejspíše sím natolik překvapen, že mu rána vůbec nevyšla a pomalý pokus minul hostující branku.
     
    32
    A Ireland už se dočkal, v závěru dvaatřicáté minuty tak může započít své působení na hřišti místo střelce jediné dosavadní branky zápasu Bojana.
     
    29
    A nakonec také Bojan se za své počínání stává žlutým hříšníkem.
     
    28
    Rozhodčí Aktinson celou situaci vyhodnotil udělením žluté karty Vincentimu, jenž se po odpískání faulu na svoji osobu začal strkat s Bojanem.
    Bojan KRKIČ - 0:1
     
    4
    Stoke City právě vstřelilo branku!
    A Butlandův dlouhý nákop stál u zrodu vedoucí branky hostů! Pas domácího brankáře až na hranici pokutového území Lancashire odhlavičkoval pouze k BOJANU KRKIČOVI, jenž fantastickou ránou z voleje překonal bezmocného Lillise!

    Tomáš Kohlmann

    Branky: 78. Bennett – 4. Bojan, 52. Ireland, 62. Moses, 90+3. Walters

    Karty:   28. Vincenti (ROC), 89. Bennett (ROC) – 29. Bojan (STK), 37. Wilson (STK), 74. Sidwell (STK), 77. Bardsley (STK)


    Rochdale AFC: Lillis – Rafferty, Eastham, Lancashire (C), Tanser – Bennett, Dawson – Henderson, Camps (63. Allen), Vincenti (58. Noble-Lazarus) – Done (55. Andrew)
    Náhradníci: Allen, Andrew, Bunney, Logan, Musangu, Noble-Lazarus, Rose

    Stoke City: Butland – Bardsley, Shawcross (C), Wollscheid, Wilson – N'Zonzi (46. Sidwell), Whelan – Arnautović, Bojan (32. Ireland), Moses (75. Adam) – Walters
    Náhradníci: Sörensen, Adam, Cameron, Crouch, Ireland, Muniesa, Sidwell

    Rozhodčí: Atkinson – Beswick, Colin

    Diváci: 7 443
    bahis siteleri