Třinec – Litvínov 4:1 (kon.) | Zlín – Olomouc 3:0 (kon.) | Mladá Boleslav – Sparta 6:3 (kon.)
Mountfield HK – Liberec 2:1 (kon.) | Kometa Brno – Vítkovice 1:2 (kon.) | Slavia – Pardubice 1:6 (kon.)
K. Vary – Plzeň 1:3 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
4:1 (1:0, 2:0, 1:1)
HC VERVA Litvínov
Úterý 27.01.2015, 17:00 • Werk Arena, Třinec (kapacita: 5200 míst) • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
    Karel KUBÁT - 4:1

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    55:02
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Tak přece jenom se Verva branky v dnešním utkání dočkala! Ručinský připravil na modré čáře palebnou pozici pro KARLA KUBÁTA, jehož rána se zastavila až v síti! Kotouč během letu ještě možná tečoval domácí Růžička – 4:1! Asistence: Martin Ručinský, Viktor Hübl.
    Josef HRABAL - 4:0

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    49:55
    Třinec právě vstřelil branku!
    Jenomže další rána JOSEFA HRABALA byla přesnější a zapadla přesně k tyči, Oceláři přidávají čtvrtý gól! Klesla na modré čáře připravil pozici ke střele pro Hrabala, ten vypálil do protipohybu přesunujícího se Soukupa, který neměl na chycení tohoto pokusu nejmenší nárok! Ukázková přesilovková akce – 4:0! Asistence: Rostislav Klesla, Jakub Orsava.
    Jiří POLANSKÝ - 3:0

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    31:14
    Třinec právě vstřelil branku!
    A navíc je tu třetí třinecká branka! Dravecký dostal nahrávku do jízdy na pravém křídle a bekhendem přihrál puk před branku. Tam Litvínovští nepokryli rozjetého JIŘÍHO POLANSKÉHO, který nádherně ze vzduchu poslal kotouč do sítě – 3:0! Asistence: Vladimír Dravecký, Radim Matuš.
    Jakub ORSAVA - 2:0

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    22:18
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři vytěžili ze svého chvilkového náporu druhou branku a odskakují do dvoubrankového vedení! Nosek se přesunul na modrou čáru, odkud vyslal přesnou střelu na Soukupa. Ten kotouč pouze vyrazil před JAKUBA ORSAVU, jenž neměl úplně nejlehčí pozici, ale dokázal trefit odkrytou klec – 2:0! Asistence: David Nosek.
    Tomáš PLÍHAL - 1:0

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    04:41
    Třinec právě vstřelil branku!
    Tak to je smolný start do zápasu pro mladého gólmana Vervy a Třinečtí jdou do vedení! Hrubec vyrazil nebezpečnou ránu jednoho z hostů a ve středním pásmu se puku ujal TOMÁŠ PLÍHAL. Bekhendem pouze nahodil na branku, mladý Soukup kotouč lapačkou promáchl a pak už se jen ohlédl do sítě – 1:0! Asistence: Marek Růžička.
    Marken.cz

    Ondřej Zoubek

    Branky a nahrávky: 5. Plíhal (Růžička), 23. Orsava (Nosek), 32. Polanský (Dravecký, Matuš), 50. Hrabal (Klesla, Orsava) – 56. Kubát (Ručinský, Hübl)


    HC Oceláři Třinec: Hrubec (Hamerlík) – Hrabal, Klesla (C), Galvas, Linhart, Nosek, M. Doudera, Foltýn – Rákos, Kreps, Orsava – Dravecký, Polanský (A), Adamský – Růžička, Plíhal, Matuš – Cienciala, Jašek, Christov. Trenér: Jiří Kalous.
    HC VERVA Litvínov: Soukup (Horák) – Pavlík, Kubát, Gula, Chaloupka, Štindl, Frolo, Kokeš – Šrámek, Hübl (A), Lukeš – Petružálek, Hanzl, Ručinský (A) – Martynek, Gerhát, Trávníček (C) – Majdan, Písařík, Jurčík. Trenér: Radim Rulík.

    Rozhodčí: Martin Fraňo, Petr Úlehla – Stanislav Barvíř, Petr Blümel

    Diváci: 5181
    bahis siteleri