New Jersey – Toronto 2:1 (2:0 po s.n.) | Washington – Pittsburgh 4:0 (kon.) | Los Angeles – Chicago 4:3 (kon.)
konec
Los Angeles Kings
4:3 (1:2, 1:0, 2:1)
Chicago Blackhawks
Čtvrtek 29.01.2015, 04:30 • Staples Center, Los Angeles • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Jake MUZZIN - 4:3
     
    56:23
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Kings jdou dnes poprvé do vedení! Anže Kopitar vyhrál vhazování pro JAKEA MUZZINA, který si sjel do středu a vystřelil. Puk sice mířil mimo, Niklas Hjalmarsson ho ale nešťastně tečoval a tak zapadl do branky. Je to 4:3! Asistence: Anže Kopitar.
    Tyler TOFFOLI - 3:3
     
    53:49
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    A opět máme vyrovnáno, je to 3:3! TYLER TOFFOLI hrál naposledy před 20 dny, svůj návrat do sestavy ale oslavil brankou! Carter nejprve nahrál na Kinga, jenž pěkným bekhendovým pasem našel právě Toffoliho, který prostřelil Crawforda. Asistence: Dwight King a Jeff Carter.
    Andrew SHAW - 2:3
     
    42:25
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Blackhawks jdou v dnešním zápase potřetí do vedení! Teuvo Teräväinen krásně prošel z vlastního pásma, kde nabral rychlost, až do toho útočného, natáhl na sebe několik hráčů a dobrým pasem našel volného ANDREWA SHAWA, jenž prostřelil Quicka! Asistence: Teuvo Teräväinen.
    Jeff CARTER - 2:2
     
    21:45
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Králové využili přesilovku a srovnávají na 2:2! JEFF CARTER vybojoval u mantinelu ve spolupráci s Kopitarem puk, vybruslil si do střelecké pozice a dal svůj dnešní druhý gól! Asistence: Anže Kopitar a Marián Gáborík.
    Patrick SHARP - 1:2
     
    11:42
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Krásná kombinace Chicaga končí gólem na 2:1! Kane křížnou přihrávkou našel volného PATRICKA SHARPA, který propálil Quicka a dal svůj desátý gól v sezoně! Asistence: Patrick Kane a Duncan Keith.
    Jeff CARTER - 1:1
     
    08:42
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    A máme vyrovnáno! JEFF CARTER si po příhrávce od McNabba vyjel před branku, odkud perfektně vystřelil pod břevno a dal tak na 1:1! Obránci dali útočníkovi Los Angeles ke vstřelení 13. branky v sezoně poměrně dost prostoru. Asistence: Brayden McNabb a Tyler Toffoli.
    ¨Patrick KANE - 0:1
     
    01:58
    Chicago právě vstřelilo branku!
    A máme tu první gól! Po necelých dvou minutách otevřel skóre dnešního utkání PATRICK KANE, jenž se dostal k dorážce po střele Davida Rundblada, kterou zblokoval McNabb! Chicagský kanonýr dává svou 23. branku v této sezoně. Asistence: David Rundblad a Patrick Sharp.

    Michal Belšán

    Branky a nahrávky: 9. Carter (McNabb, Toffoli), 22. Carter (Kopitar, Gáborík), 54. Toffoli (King, Carter), 57. Muzzin (Kopitar) – 2. Kane (Rundblad, Sharp), 12. Sharp (Kane, Keith), 43. Shaw (Teräväinen)


    Los Angeles Kings: Quick (Jones) – Muzzin, Doughty, Regehr, Martinez, McNabb, Greene – Gáborík, Kopitar, Brown – King, Carter, Toffoli – Clifford, Stoll, Williams – Lewis, Shore, Nolan
    Chicago Blackhawks: Crawford (Raanta) – Keith, Rundblad, Hjalmarsson, Seabrook, Rozsíval, Oduya – Saad, Toews, Hossa – Sharp, Richards, Kane – Bickell, Shaw, Teräväinen – Nordström, Krüger, Smith

    Rozhodčí: Rehman, Dwyer – Wheler, MacPherson

    Diváci: 18525
    bahis siteleri