New Jersey – Toronto 2:1 (2:0 po s.n.) | Washington – Pittsburgh 4:0 (kon.) | Los Angeles – Chicago 4:3 (kon.)
konec
Los Angeles Kings
4:3 (1:2, 1:0, 2:1)
Chicago Blackhawks
Čtvrtek 29.01.2015, 04:30 • Staples Center, Los Angeles • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:56
    Hossa se rozjel dopředu a vystřelil bekhendem, Quick ho ale vychytal a zachránil tak vítězství Los Angeles!
     
    59:09
    Toews posunul za branku na Mariána Hossu, který zkusil zakončit. Kotouč nakonec zůstal volný před brankou, ale Quick ho na poslední chvíli před slovenským útočníkem zalehl! Skvělá práce domácího brankáře!
     
    58:31
    Corey Crawford míří na střídačku, hosté to zkusí v šesti!
    Jake MUZZIN - 4:3
     
    56:23
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Kings jdou dnes poprvé do vedení! Anže Kopitar vyhrál vhazování pro JAKEA MUZZINA, který si sjel do středu a vystřelil. Puk sice mířil mimo, Niklas Hjalmarsson ho ale nešťastně tečoval a tak zapadl do branky. Je to 4:3! Asistence: Anže Kopitar.
     
    55:33
    Velmi dobré šance si nyní vytvořila čtvrtá formace hostů! Krüger dobře zabojoval a obral o puk Doughtyho, následně se puk dostal před branku, tam ale Quick vytáhl fantastické zákroky betonem!
    Tyler TOFFOLI - 3:3
     
    53:49
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    A opět máme vyrovnáno, je to 3:3! TYLER TOFFOLI hrál naposledy před 20 dny, svůj návrat do sestavy ale oslavil brankou! Carter nejprve nahrál na Kinga, jenž pěkným bekhendovým pasem našel právě Toffoliho, který prostřelil Crawforda. Asistence: Dwight King a Jeff Carter.
    Andrew SHAW - 2:3
     
    42:25
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Blackhawks jdou v dnešním zápase potřetí do vedení! Teuvo Teräväinen krásně prošel z vlastního pásma, kde nabral rychlost, až do toho útočného, natáhl na sebe několik hráčů a dobrým pasem našel volného ANDREWA SHAWA, jenž prostřelil Quicka! Asistence: Teuvo Teräväinen.
     
    36:59
    Pokus Regehra zblokoval Brent Seabrook (CHI), který následně sednul na puk a strávil na něm několik vteřin. Pochopitelně za tento počin, který vypadal, jako když slepice sedí na vajíčku, dostává dvě trestné minuty.
     
    30:13
    Do obrovské šance se nyní dostal Jeff Carter! V oslabení unikl všem hráčům, ale svůj hattrick díky skvělému zákroku Crawforda ještě nepřidal!
     
    29:30
    Chicago bude mít k dispozici už čtvrtou přesilovku! Za hru vysokou holí je vyloučen Dustin Brown (LAK).
     
    23:31
    Seabrook pod tlakem rozehrál pouze na hůl protihráče, jímž byl Brown. Ten se dostal do šance, Crawford ale jeho střelu vyrazil! Následně se ještě domácí snažili dostat k dorážce, Hjalmarsson ale odpálil puk za branku.
    Jeff CARTER - 2:2
     
    21:45
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Králové využili přesilovku a srovnávají na 2:2! JEFF CARTER vybojoval u mantinelu ve spolupráci s Kopitarem puk, vybruslil si do střelecké pozice a dal svůj dnešní druhý gól! Asistence: Anže Kopitar a Marián Gáborík.
     
    20:52
    A máme tu první vyloučení na straně Chicaga. Joakim Nordström (CHI) dostane dvě minuty za držení.
     
    18:38
    Třetí přesilovka pro Chicago, za hákování je vyloučen Dustin Brown (LAK).
     
    15:22
    Drew Doughty (LAK) jde podruhé na trestnou lavici – nedovolené bránění.
    Patrick SHARP - 1:2
     
    11:42
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Krásná kombinace Chicaga končí gólem na 2:1! Kane křížnou přihrávkou našel volného PATRICKA SHARPA, který propálil Quicka a dal svůj desátý gól v sezoně! Asistence: Patrick Kane a Duncan Keith.
     
    10:41
    A máme tu první vyloučení. Drew Doughty (LAK) dostává dvě minuty za podražení Brandona Saada.
     
    09:36
    Nolan vyslal Lewise, který se natlačil do zakončení přes Keitha! Byl tedy sám před brankářem Crawfordem, na něhož si ale nepřišel!
    Jeff CARTER - 1:1
     
    08:42
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    A máme vyrovnáno! JEFF CARTER si po příhrávce od McNabba vyjel před branku, odkud perfektně vystřelil pod břevno a dal tak na 1:1! Obránci dali útočníkovi Los Angeles ke vstřelení 13. branky v sezoně poměrně dost prostoru. Asistence: Brayden McNabb a Tyler Toffoli.
    ¨Patrick KANE - 0:1
     
    01:58
    Chicago právě vstřelilo branku!
    A máme tu první gól! Po necelých dvou minutách otevřel skóre dnešního utkání PATRICK KANE, jenž se dostal k dorážce po střele Davida Rundblada, kterou zblokoval McNabb! Chicagský kanonýr dává svou 23. branku v této sezoně. Asistence: David Rundblad a Patrick Sharp.

    Michal Belšán

    Branky a nahrávky: 9. Carter (McNabb, Toffoli), 22. Carter (Kopitar, Gáborík), 54. Toffoli (King, Carter), 57. Muzzin (Kopitar) – 2. Kane (Rundblad, Sharp), 12. Sharp (Kane, Keith), 43. Shaw (Teräväinen)


    Los Angeles Kings: Quick (Jones) – Muzzin, Doughty, Regehr, Martinez, McNabb, Greene – Gáborík, Kopitar, Brown – King, Carter, Toffoli – Clifford, Stoll, Williams – Lewis, Shore, Nolan
    Chicago Blackhawks: Crawford (Raanta) – Keith, Rundblad, Hjalmarsson, Seabrook, Rozsíval, Oduya – Saad, Toews, Hossa – Sharp, Richards, Kane – Bickell, Shaw, Teräväinen – Nordström, Krüger, Smith

    Rozhodčí: Rehman, Dwyer – Wheler, MacPherson

    Diváci: 18525
    bahis siteleri